Tinttara_88

Rouva
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About Tinttara_88

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Sodankylä
 1. Omani maksoi n. 1000€, mutta ainakin Viiaennassa ja Glamourissa oli myös edullisempia pukuja, sovitinkin yhtä 490€ pukua. Kannattaa kysellä liikkestä. Ja tinkiä.. ; )
 2. Ostin pukuni myös Oulusta. Ensiksi kävin Glamourissa, jossa oli vain tyhjä kohta sovitusaikani kohdalla kalenterissa. Sain kuitenkin hetken aikaa sovittaa pukuja, jotka eivät olleet mitenkään erikoisia. Seuraavaksi menimme Katariinaan, josta oli todella kovat odotukset. Minua alkoi palvella nuori tyttö. Etsimme puvut, joita halusin sovittaa. Eniten petyin pukujen kokoihin. Olen kokoa 38 ja puvut olivat lähempänä 34. Pyysin suurempia kokoja ko. puvuista, joita ei löytynyt. Olimme lähdössä jo etuajassa pois, kunnes toinen myyjä tuli ja alkoi sopivia pukuja löytymään. Viimeisenä menimme Viiaennaan. Myyjän tytär oli siellä tuuraamassa. Palvelu oli mielettömän ystävällistä ja löysin unelmieni puvun heti. Jäi muutoin huonosta päivästä hyvä mieli.
 3. Uutta: Puku, kengät Vanhaa: Korut Lainattua: Hiukset xD Sinistä: sukkanauhan sininen rusetti.
 4. Kihla+ vihki on yhteensä yli sentin leveät. Olen todella tyytyväinen teetettyyn vihkisormukseeni, juuri sellainen kuin halusin.
 5. Varmaan riippuu millaisia kuvia haluatte, kuvaako kirkossa, juhlassa yms vai pelkästään potrettikuvat. Esim. Markus Sjöberg markussjoberg.fi --> kannattaa pyytää tarjousta. Sivuilla on kuvia. Aikaisemminkin mainittuun Tiina Salmiseen oltiin todella tyytyväisiä. Reilun 300€ maksoi potrettikuvat, joihin oltiin erittäin tyytyväisiä.
 6. Iso, vain valkoisista ruusuista kimppu + heittokimppu (pieni kopio omastani) + 2x ruusuvieheet =100€.
 7. 4x 0,20 ct briljanttihiottua timanttia. "Perintö"sormuksesta.
 8. 2014 oli Laukaan kirkossa vihkiminen ja juhlat Rhealla. Parempi ilmoittautua myöhään kuin ei milloinkaan.
 9. Reilu vuosi etukäteen varattiin. Päivän suhteen joustimme, niin saimme haluamamme paikan.
 10. Olimme puhuneet kihlautumisesta. Miehellä alkoi olla sitten paljon puheissa matka Norjaan. Yhtenä torstaina ilmoitti, että lähdetään Norjaan vaeltamaan (oli talvi) ja ilmoitti, et pakkaa sopivat vaatteet ja tavarat, huomenna lähdetään. Pohjois-Norjassa kiivettiin yhden vuoren huipulle (reilu 1000m lumikengillä ) , siellä päällä kaameassa lumisateessa ja tuulessa kosi. Piti tulla reilut 300m alas, että nähtiin kauemmas kuin oman käden päähän. Ilmoitti silloin myös, että olitpa sisukas kiipeämään, kun sinne huipulle olisi päässyt hissilläkin ja hän osti alhaalla hissiliputkin. Hieman hymyilytti taapertaessa alas rinnettä.
 11. Hups, puhutaankohan samasta tilasta.. Eli meille tarjottiin Tupaswillan Perinnetupaa, hinta 1200€. V. 2013 rakennuksen yhteyteen tehtiin katettu terassi. Päärakennus olisi ollut hieman halvempi, mutta siellä isompi porukka (yli 50 henkeä), oli sijoitettava kahteen kerrokseen.
 12. Laukaan Tupaswilla on kivalla paikalla ja tuonne Tunnelmatupaan mahtuu hyvin se 100 ihmistä. Vieraana olen kerran siellä ollut, tunnelmallinen paikka ja ihania kuvia saa paikan päällä. Ruoka oli todella hyvää. Meidän omille häille paikka oli hieman kallis.
 13. Meiltä ääni myös Tiina Salmiselle. Huikeat potrettikuvat ja materiaalia on, mistä valita.
 14. 1. Olisin hääpaikan kanssa kirjallisesti sopinut, että juhlaa pidennettiin lopettamispäästä, ei alkupäästä. Eli olin sopinut jo talvella, että pidennetään risteilyä tunnilla ja puhelinkeskustelussa sanoin, että päästöspäästä. Häitä edeltävänä päivänä kävimme laivalla läpi päivän kulkua ja siinä selvisi, että yrittäjä pidensi risteilyä lähtöpäästä, mikä käytännössä oli aivan mahdotonta, sillä matkaa vihkipaikalta satamaan oli vajaa 30km. Ja olimme sopineet kuvauksen heti vihkimisen jälkeen. Vihkiminen alkoi klo 14, päättyi klo 14.30. Risteily olisi lähtenyt siis klo 15, kun alunalkaen sovittiin klo 16. Kuvaukseen jäi tämän vuoksi aivan mitätön aika, onneksi kuvaajamme oli aivan huippu ja ymmärtäväinen. Ajoimme kiireellä laivalle, ja olimme paikalla klo 15.45. Laivan kun piti saapua takaisin satamaan klo 20, se tuli klo 19. Seuraava risteily lähti jo 19.30. Joka tapauksessa kaikki sujui hyvin. 2. Olisin sittenkin laittanut pukuni alle vannehameen. Talloin helman päälle ja alushame olisi nostanut puvun helmaa juuri ratkaisevasti ylös. Kävelin sitten helmaa potkien alttarille, onneksi se ei kuulemma näkynyt.
 15. Luulin, että tulen itkemään kuin Niagara koko päivän, mutta yllättävää kyllä alttarilla sain nieleksittyä ja vihkimisen jälkeenkään kyyneleet kävi vain kostuttamassa silmäkulmia. Hymyilin vain koko päivän ja olin niin helpottuneen onnellinen. Kaikki oli niin täydellistä ja sain maailman ihanimman miehen rinnalleni.