Jump to content
Naimisiin.info

Tinttara_88

Rouva
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Tinttara_88 kaikki viestit

  1. Omani maksoi n. 1000€, mutta ainakin Viiaennassa ja Glamourissa oli myös edullisempia pukuja, sovitinkin yhtä 490€ pukua. Kannattaa kysellä liikkestä. Ja tinkiä.. ; )
  2. Ostin pukuni myös Oulusta. Ensiksi kävin Glamourissa, jossa oli vain tyhjä kohta sovitusaikani kohdalla kalenterissa. Sain kuitenkin hetken aikaa sovittaa pukuja, jotka eivät olleet mitenkään erikoisia. Seuraavaksi menimme Katariinaan, josta oli todella kovat odotukset. Minua alkoi palvella nuori tyttö. Etsimme puvut, joita halusin sovittaa. Eniten petyin pukujen kokoihin. Olen kokoa 38 ja puvut olivat lähempänä 34. Pyysin suurempia kokoja ko. puvuista, joita ei löytynyt. Olimme lähdössä jo etuajassa pois, kunnes toinen myyjä tuli ja alkoi sopivia pukuja löytymään. Viimeisenä menimme Viiaennaan. Myyjän tytär oli siellä tuuraamassa. Palvelu oli mielettömän ystävällistä ja löysin unelmieni puvun heti. Jäi muutoin huonosta päivästä hyvä mieli.
  3. Uutta: Puku, kengät Vanhaa: Korut Lainattua: Hiukset xD Sinistä: sukkanauhan sininen rusetti.
  4. Kihla+ vihki on yhteensä yli sentin leveät. Olen todella tyytyväinen teetettyyn vihkisormukseeni, juuri sellainen kuin halusin.
  5. Varmaan riippuu millaisia kuvia haluatte, kuvaako kirkossa, juhlassa yms vai pelkästään potrettikuvat. Esim. Markus Sjöberg markussjoberg.fi --> kannattaa pyytää tarjousta. Sivuilla on kuvia. Aikaisemminkin mainittuun Tiina Salmiseen oltiin todella tyytyväisiä. Reilun 300€ maksoi potrettikuvat, joihin oltiin erittäin tyytyväisiä.
  6. Iso, vain valkoisista ruusuista kimppu + heittokimppu (pieni kopio omastani) + 2x ruusuvieheet =100€.
  7. 4x 0,20 ct briljanttihiottua timanttia. "Perintö"sormuksesta.
  8. 2014 oli Laukaan kirkossa vihkiminen ja juhlat Rhealla. Parempi ilmoittautua myöhään kuin ei milloinkaan.
  9. Reilu vuosi etukäteen varattiin. Päivän suhteen joustimme, niin saimme haluamamme paikan.
  10. Olimme puhuneet kihlautumisesta. Miehellä alkoi olla sitten paljon puheissa matka Norjaan. Yhtenä torstaina ilmoitti, että lähdetään Norjaan vaeltamaan (oli talvi) ja ilmoitti, et pakkaa sopivat vaatteet ja tavarat, huomenna lähdetään. Pohjois-Norjassa kiivettiin yhden vuoren huipulle (reilu 1000m lumikengillä ) , siellä päällä kaameassa lumisateessa ja tuulessa kosi. Piti tulla reilut 300m alas, että nähtiin kauemmas kuin oman käden päähän. Ilmoitti silloin myös, että olitpa sisukas kiipeämään, kun sinne huipulle olisi päässyt hissilläkin ja hän osti alhaalla hissiliputkin. Hieman hymyilytti taapertaessa alas rinnettä.
  11. Hups, puhutaankohan samasta tilasta.. Eli meille tarjottiin Tupaswillan Perinnetupaa, hinta 1200€. V. 2013 rakennuksen yhteyteen tehtiin katettu terassi. Päärakennus olisi ollut hieman halvempi, mutta siellä isompi porukka (yli 50 henkeä), oli sijoitettava kahteen kerrokseen.
  12. Laukaan Tupaswilla on kivalla paikalla ja tuonne Tunnelmatupaan mahtuu hyvin se 100 ihmistä. Vieraana olen kerran siellä ollut, tunnelmallinen paikka ja ihania kuvia saa paikan päällä. Ruoka oli todella hyvää. Meidän omille häille paikka oli hieman kallis.
  13. Meiltä ääni myös Tiina Salmiselle. Huikeat potrettikuvat ja materiaalia on, mistä valita.
  14. 1. Olisin hääpaikan kanssa kirjallisesti sopinut, että juhlaa pidennettiin lopettamispäästä, ei alkupäästä. Eli olin sopinut jo talvella, että pidennetään risteilyä tunnilla ja puhelinkeskustelussa sanoin, että päästöspäästä. Häitä edeltävänä päivänä kävimme laivalla läpi päivän kulkua ja siinä selvisi, että yrittäjä pidensi risteilyä lähtöpäästä, mikä käytännössä oli aivan mahdotonta, sillä matkaa vihkipaikalta satamaan oli vajaa 30km. Ja olimme sopineet kuvauksen heti vihkimisen jälkeen. Vihkiminen alkoi klo 14, päättyi klo 14.30. Risteily olisi lähtenyt siis klo 15, kun alunalkaen sovittiin klo 16. Kuvaukseen jäi tämän vuoksi aivan mitätön aika, onneksi kuvaajamme oli aivan huippu ja ymmärtäväinen. Ajoimme kiireellä laivalle, ja olimme paikalla klo 15.45. Laivan kun piti saapua takaisin satamaan klo 20, se tuli klo 19. Seuraava risteily lähti jo 19.30. Joka tapauksessa kaikki sujui hyvin. 2. Olisin sittenkin laittanut pukuni alle vannehameen. Talloin helman päälle ja alushame olisi nostanut puvun helmaa juuri ratkaisevasti ylös. Kävelin sitten helmaa potkien alttarille, onneksi se ei kuulemma näkynyt.
  15. Tinttara_88

    Itkitkö häissäsi?

    Luulin, että tulen itkemään kuin Niagara koko päivän, mutta yllättävää kyllä alttarilla sain nieleksittyä ja vihkimisen jälkeenkään kyyneleet kävi vain kostuttamassa silmäkulmia. Hymyilin vain koko päivän ja olin niin helpottuneen onnellinen. Kaikki oli niin täydellistä ja sain maailman ihanimman miehen rinnalleni.
  16. Itse vihkiminen oli aivan huikean ihana. Sitä ei voi kokea kuin kerran elämässä. Ja se helpotuksen tunne, kun olimme kävelleet alttarilta ja odotimme morsiushuoneessa vieraiden menevän ulos. Häätanssi, Johanna Kurkelan Rakkauslaulu. Muutoin koko päivä meni aivan äärettömän nopeasti.
  17. Tinttara_88

    Pariisi

    Olimme heti häiden jälkeen elokuussa viikon Pariisissa. Olen myyty. Puoliso kyseli hotellista paikkoja (ravintoloita ja jazz-klubin) joissa paikalliset käy. Elävää musiikkia ja hyvää ruokaa, hinnat Suomen luokkaa. Illalla klo 20 lähtevä jokiristeily oli upea. 30€ oli varausmaksu / henkilö. Ruoka laivalla oli hyvää ja ajoitus (klo 22) Eiffelin kohdalla, jolloin valoshow alkaa. Suosittelen lämpimästi!!
  18. Yksin mennään. Aluksi mietin, että kaasoni olisi kävellyt edellä, mutta nyt kallistun alkuperäiseen ajatukseeni. Isä katsoo tuolta jostakin.. <3
  19. Meillä ensimmäinen keskustelu vihkivän papin kanssa jo vuosi sitten. Häiden teeman vuoksi piti hieman pappia etsiskellä. Aivan mahtava, rento, nuori pappi. Vielä viikko ennen vihkimistä harjoittelu kirkossa. Jännittää..
  20. Itse teetätin Kuopiolaisella kultasepällä sormuksen. Sormus tuli lähes kokonaan omasta kullasta (18k sormuksia 2 kpl, 18k rannekoru ja pari 18k paritonta korvista). Yhdessä sormuksessa oli 4 timanttia, ne sai myös uuden elämän. Ainoa uusi osa on timanttien alle laitettu valkokultarodeeraus. Valkokultapala ja työ oli kyllä edullista, mutta jälki laadukas. I <3 it. Ja kohta ihanuutta alkaa saada käyttää.
  21. Tinttara_88

    Teemana vihreä

    Meidän teemaväri limen (omenan vihreä) ja valkoinen. Harmi, kun juhlapaikassamme ei saa polttaa kynttilöitä. Kattaukseen suunniteltu murattia, valkoista helminauhaa ja ja.. Sitten piti olla vihreät kynttilät, mutta täytyy suunnitella tilalle jotain muuta. Kaitaliinaksi valkoisen liinan päälle vihreää organzaa. Tässä ketjussa oli aikaisemmin samantyyppisestä kattauksesta kuvaa, aivan ihana!!
  22. Onko kellään täällä kokemusta tällaisesta ripsien käsittelystä? http://www.tzana.fi/kestomaskara Itselläni oli toissa vuonna ripsien pidennykset ja tykkäsin kyllä. Viimein kyllästyin ainaiseen huoltamiseen. Normaalia ripsiväriä olen nyt käyttänyt, mutta elokuussa kyynelehtimiseen ja hikoiluun tarvitsisi vedenkestävän ripsarin ja ne tuntuu aina vain karisevan, oli merkki mikä tahansa... Siksi tuo kestomaskara kiinnostaisi, mutta kellään ei tunnu olevan kokemuksia siitä.
  23. Laukaan Tupaswilla on tiloiltaan aivan ihana, jos pitää riihestä (kivasti remontoitu ja iso) tai sitten vieraita on niin vähän, että mahtuu "mökkiin". Hinta vaan oli aivan päätä huimaava Valitsimme hääpaikaksi Päijänneristeilijä Rhean. Häitä juhlitaan elokuussa 2014. Ainakin tähän asti asiat ovat sujuneet hienosti ja monessa asiassa yrittäjä on tullut vastaan. Laiva on koko päivän meidän käytössä, vaikka maksamme vain sen liikkeellä olemisesta.
×
×
  • Create New...