vilijonkka14

Aktiivijäsen
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About vilijonkka14

 • Rank
  Juniori
 1. Oltiin kesällä häissä, joissa oli viiniä ruokajuomana, olutta pieni määrä sekä lisäksi sangriaa. Mielestäni toimi ihan hyvin.
 2. Mä käytettiin maisemointikangasta pöytäliinana. Kaunis ruskea. Toimi! Silittäminen oli vähän haastavampaa, mutta kosteuden ja minimilämmön avulla toimi.
 3. Mulle ei ole vielä tullut postia, mutta hain apteekista reseptilääkettä, johon tulostui uusi sukunimi
 4. Meillä oli maailman pienin bilebändi. Soittivat hyvin. Eivät olleet kyllä kovin innokkaita mihinkään ylimääräiseen, kuten uusiin meidän toivomiin kappaleisiin tai myöhäiseen soittoajankohtaan. Kaikki kuitenkin järjestyi, olivat hyvin ammattimaisia.
 5. Me siivottiin sunnuntaina porukalla. Koska meitä oli kymmenkunta, meni homma nopeasti tunnissa. Ei tuntunut pahalta.
 6. Meillä oli häissä ainoastaan nuoremmat sisareni 3 ja 7 vanhat. He lähtivät 9 maissa nukkumaan, sillä muuten ei häissä lapsia ollut. Mielestäni toimiva ratkaisu, meidän mielestä häät ovat aikuisten juhlat.
 7. Meillä oli Jarno Terho, ainakin ensimmäiset "maistiaiskuvat" tulivat nopeasti ja ovat upeita. Toivottavasti loputkin ovat
 8. Meillä oli vihkijä maistraatista hääpaikalla. Meille tarjottiin vaihtoehdoiksi hieman pidennettyä vihkikaavaa ja tavallista vain pakolliset sisältävää. Lisäksi oli mahdollista omia puheita tai runoja lisätä tekstin joukkoon. Vihkitilaisuudesta tuli erittäin onnistunut ja juhlat pääsivät kätevästi heti käyntiin ilman turhia siirtymiä.
 9. Meidän teemavärit olivat harmaa (betoni), ruskea (käpy) ja valkoinen
 10. Meillä oli ohjelmassa täältä ketjusta bongattu salatehtävä. Se oli erittäin onnistunut! Suosittelen!
 11. En olisi muuttanut mitään! Kaikki sujui täydellisesti!
 12. Kosinta oli ilman sormusta onneksi! Olin jo kyllä etukäteen jo aikoja sitten ilmoittanut, että jos joskus kosit, paras on antaa itse valita sormus...
 13. Ruoka oli erinomaista Liekorannalta samoin palvelu. Voin suositella!
 14. Meikkasin itse. Se onnistui hyvin! Parasta oli, että näytin omalta itseltäni.
 15. Manillassa on yläkerrassa 2 10 hengen pöytää, 3 3 hengen (käytävä), 3 8 hengen pöytää. Alakerrassa pöydät olivat varsin kapeita 4 hengen pöytiä, joista yhdistelemällä sai minkäkokoisia pätkiä halusi. Saimme pöytien koot sähköpostilla pyytämällä. Tila oli meille ainakin todella onnistunut valinta. Yläkerrassa istui nuoriso ja lasilattialla iäkkäämmät + kaasot ja hääpari. Danasalin jätimme tyhjäksi. Vieraita oli noin 80 yhteensä.