Jump to content
Naimisiin.info

vilijonkka14

Aktiivijäsen
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän vilijonkka14 kaikki viestit

  1. Oltiin kesällä häissä, joissa oli viiniä ruokajuomana, olutta pieni määrä sekä lisäksi sangriaa. Mielestäni toimi ihan hyvin.
  2. vilijonkka14

    Pöytäliinat

    Mä käytettiin maisemointikangasta pöytäliinana. Kaunis ruskea. Toimi! Silittäminen oli vähän haastavampaa, mutta kosteuden ja minimilämmön avulla toimi.
  3. Mulle ei ole vielä tullut postia, mutta hain apteekista reseptilääkettä, johon tulostui uusi sukunimi
  4. Meillä oli maailman pienin bilebändi. Soittivat hyvin. Eivät olleet kyllä kovin innokkaita mihinkään ylimääräiseen, kuten uusiin meidän toivomiin kappaleisiin tai myöhäiseen soittoajankohtaan. Kaikki kuitenkin järjestyi, olivat hyvin ammattimaisia.
  5. vilijonkka14

    Kuka siivoaa?

    Me siivottiin sunnuntaina porukalla. Koska meitä oli kymmenkunta, meni homma nopeasti tunnissa. Ei tuntunut pahalta.
  6. Meillä oli häissä ainoastaan nuoremmat sisareni 3 ja 7 vanhat. He lähtivät 9 maissa nukkumaan, sillä muuten ei häissä lapsia ollut. Mielestäni toimiva ratkaisu, meidän mielestä häät ovat aikuisten juhlat.
  7. Meillä oli Jarno Terho, ainakin ensimmäiset "maistiaiskuvat" tulivat nopeasti ja ovat upeita. Toivottavasti loputkin ovat
  8. Meillä oli vihkijä maistraatista hääpaikalla. Meille tarjottiin vaihtoehdoiksi hieman pidennettyä vihkikaavaa ja tavallista vain pakolliset sisältävää. Lisäksi oli mahdollista omia puheita tai runoja lisätä tekstin joukkoon. Vihkitilaisuudesta tuli erittäin onnistunut ja juhlat pääsivät kätevästi heti käyntiin ilman turhia siirtymiä.
  9. Meidän teemavärit olivat harmaa (betoni), ruskea (käpy) ja valkoinen
  10. Meillä oli ohjelmassa täältä ketjusta bongattu salatehtävä. Se oli erittäin onnistunut! Suosittelen!
  11. En olisi muuttanut mitään! Kaikki sujui täydellisesti!
  12. Kosinta oli ilman sormusta onneksi! Olin jo kyllä etukäteen jo aikoja sitten ilmoittanut, että jos joskus kosit, paras on antaa itse valita sormus...
  13. Ruoka oli erinomaista Liekorannalta samoin palvelu. Voin suositella!
  14. Meikkasin itse. Se onnistui hyvin! Parasta oli, että näytin omalta itseltäni.
  15. vilijonkka14

    Manilla (Turku)

    Manillassa on yläkerrassa 2 10 hengen pöytää, 3 3 hengen (käytävä), 3 8 hengen pöytää. Alakerrassa pöydät olivat varsin kapeita 4 hengen pöytiä, joista yhdistelemällä sai minkäkokoisia pätkiä halusi. Saimme pöytien koot sähköpostilla pyytämällä. Tila oli meille ainakin todella onnistunut valinta. Yläkerrassa istui nuoriso ja lasilattialla iäkkäämmät + kaasot ja hääpari. Danasalin jätimme tyhjäksi. Vieraita oli noin 80 yhteensä.
  16. Meikkaan itseni, mutta aika paljon alkaa jännittämään, nyt kun päivä lähenee. Entäs, jos en osaakaan. Toisaalta en uskalla mennä ammattilaiselle, sillä haluaisin näyttää itseltäni. Itse meikkaan tosi vähän, joten siksi oma meikkaaminenkaan ei ole aivan täysin vahvalla pohjalla. Saapa nähdä miten käy :S
  17. Enpä tiennytkään, että wienernougat on vegaanista! oon aina luullut, että siinä on maitoa. Meille tulee suklaisia sydämiä. En kyllä jaksa askarrella niihin mitään runoja tai vastaavia. Pelkät karkit saavat riittää. Kaksi keliaakikkovierasta on, joten heille pitäisi kuitenkin keksiä gluteeniton versio vielä, sillä nuo "saattavat sisältää gluteenia"
  18. Meille tuli "Kaksi karamellia lasketaan kai yhdeksi, jos ne ovat takertuneet toisiinsa?"
  19. Meille tulee Liekoranta, vaikka häät ovat Turussa. Toistaiseksi kaikki on sujunut hyvin. Parin päivän päästä tietää, miltä ruoka maistuu...
  20. Meidän budjetti oli alunperin tavoite 8000, ei mitään mahdollisuuksia pysyä siinä... :S
  21. vilijonkka14

    Manilla (Turku)

    Hei! Minäkin kuulisin mielelläni äänentoiston hoitumisesta Dana-salissa. Myös toteutetut istumajärjestykset kiinnostavat. Meille on tulossa Manillaan noin 100 vierasta. Onko jollakin kokemusta?
×
×
  • Create New...