Jump to content
Naimisiin.info

vilijonkka14

Aktiivijäsen
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by vilijonkka14

  1. Meillä oli vihkijä maistraatista hääpaikalla. Meille tarjottiin vaihtoehdoiksi hieman pidennettyä vihkikaavaa ja tavallista vain pakolliset sisältävää. Lisäksi oli mahdollista omia puheita tai runoja lisätä tekstin joukkoon. Vihkitilaisuudesta tuli erittäin onnistunut ja juhlat pääsivät kätevästi heti käyntiin ilman turhia siirtymiä. 

  2. Manillassa on yläkerrassa 2 10 hengen pöytää, 3 3 hengen (käytävä), 3 8 hengen pöytää. Alakerrassa pöydät olivat varsin kapeita 4 hengen pöytiä, joista yhdistelemällä sai minkäkokoisia pätkiä halusi. Saimme pöytien koot sähköpostilla pyytämällä. 

    Tila oli meille ainakin todella onnistunut valinta. Yläkerrassa istui nuoriso ja lasilattialla iäkkäämmät + kaasot ja hääpari. Danasalin jätimme tyhjäksi. Vieraita oli noin 80 yhteensä. 

  3. Enpä tiennytkään, että wienernougat on vegaanista! oon aina luullut, että siinä on maitoa. Meille tulee suklaisia sydämiä. En kyllä jaksa askarrella niihin mitään runoja tai vastaavia. Pelkät karkit saavat riittää. Kaksi keliaakikkovierasta on, joten heille pitäisi kuitenkin keksiä gluteeniton versio vielä, sillä nuo "saattavat sisältää gluteenia"

×
×
  • Create New...