White1

Rouva
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About White1

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Ihan mahtavia unelmia! En malta odottaa! Mun toive olisi juurikin ne hyvät ystävät ympärillä, viiniä, musiikkia ja leppoisaa yhdessäoloa. Varmasti tulee ohjelmaakin, luotan että osaavat järjestää juuri omannäköistäni. Tärkeintä olisi, että kellään ei olisi kiire ja saataisiin vain olla ja nauraa Muistella kaikkia uskomattomia tarinoita nuoruudesta ja haaveilla tulevaisuudesta.
 2. Olisiko tuoreita ideoita hääautoista? Mielellään ehkä vanhempi kuin uudempi, mutta kaikki käy Täytyy kysellä tuolta Automuseosta, sieltähän niitä vanhempia autoja voisi löytyä.
 3. Meillä on kirkolta juhlapaikalle alle kilometri, joten kävellä jaksaa varmasti. Toki jos on kaatosade niin silloin voi tulla taksien tilausta, mutta toivotaan että olisi kaunis päivä Lyhyt välimatka oli yksi kriteereistä, kirkolle kun on suht vaikea saada parkkeerausta ja toki kätevää kun ei tarvitse erillistä kuljetusta järjestää.
 4. Stockalla kerrottiin, että Pronoviaksen ja White Onen puvut tulevat samalta tehtaalta, joten ilmeisesti niillä on jotain samaa tekotapaa...? Uudet 2014 mallit tulevat kuulemma liikkeeseen marraskuussa, silloin siis sovittamaan!
 5. Kuulostaa ihanalta ja tuo varmasti persoonallisuutta viralliseen osuuteen. Tätä pitää meidänkin ehdottomasti harkita! Kuinka pitkiä ne valat yleensä ovat? Muutama lause? Meillä myös kirkkovihkiminen, joten kiinnostaa saako sinne lisätä näitä omia osuuksia väliin? Sormusvala sitten ainakin jos ei muuta.
 6. Täysin samoja ajatuksia eli toinen puku mukaan Sen voisi ostaa suht edullisesti, esim. käytettynä. Voi olla, että jää käyttämättä jos oikea puku on niin ihana ettei raaski vaihtaa, joten ehkä ei kannata kahta täyshintaista pukua ostaa turhaan. Haluaisin, että se vaihdettava puku on täysin erilainen kuin kirkossa pidettävä puku joten voi olla, että päädyn esim. lyhyeen pukuun tai ainakin erilaiseen materiaaliin.
 7. Mahtavaa, kiitos tiedosta!
 8. Kahdella päivällä aateltu pärjätä. Manikyyrissä käyn jo kolme päivää ennen (toivottavasti pysyy hyvinä!) ja pari päivää on sitten aikaa henkisesti valmistautua juhlimaan Meilläkin catering, kattaukset jne. järjestyy ravintolan puolesta, joten ei tarvitse niistä niin huolehtia.
 9. Toiveena olisi saada alle 1500 euroon ja olenkin onnistunut löytämään kauniita malleja jopa alle 1000 euron. Ehdoton maksimi on 2500 euroa, mutta luonnollisesti mitä halvempi sitä parempi Vaikka onkin vain yhtenä päivänä päällä, panostan eniten pukuun ja kuvaajaan sillä ne meidän mielestä elävät muistojen mukaan pisimpään kuvina kotona. Finger crossed että päästään kolminumeroiseen summaan
 10. Olisiko kellään tuoreita kokemuksia ja vinkkejä videokuvaukseen Helsingissä? Millaiseen hintaan saatavilla ja mitä tulisi ottaa huomioon.
 11. Ensimmäinen kerta morsiuspuku päällä, mahtava kokemus! Stilisimmassa pieni härdelli alkuun, mutta ystävällisesti ohjattiin sisään. Itseasiassa oli parempi katsella pukuja ensin kaasojen kanssa yhdessä ja valita rauhassa sopivat puvut sovitukseen. Äärimmäisen ystävällistä, kiireetöntä palvelua ja arvostin rehellisiä mutta ystävällisiä kommentteja miten puvut korostivat mitäkin puolia. Tiesin myös, että haluan vain sovitella ensimmäisellä kerralla ja tuntui hyvältä ettei pakkomyyty mitään. Meslewissä en tule käymään, sen opin 3v. sitten ollessani kaasona. Morsiamia ja asiakkaita on moneksi, mutta hämmästyttää itseäkin miten liike on pystyssä kun tuntuu kaikilla olevan vastaavanlaisia kokemuksia omistajasta ja asiakaspalvelusta. Lisää pukuja sovittamaan, can't wait!
 12. Osaisiko kukaan antaa arviota paljonko Marko ja Katri veloittavat dokumentaarisesta kuvauksesta? Kuvat näyttävät upealta ja ilmeisen moni ollut tyytyväinen heihin.
 13. Uusi Seurahuone varattu ensi kevääksi, kuulostaa ja ennen kaikkea näyttää todella hyvältä! Bändi/DJ vielä harkinnassa, osaatteko sanoa saako tilassa soittaa esim. omaa musiikkia Spotifylta, saattaa olla, että paras vaihtoehto olisi tehdä oma soittolista jos mahdollista. Kaikki vinkit ja ideat muutenkin todella tervetulleita!
 14. Perjantaina 3.5. unelmien mies polvistui ihanan illallisen jälkeen Rakkauden sillalla <3 Ihan täytenä yllätyksenä ei tullut, oltiin aiemmin puhuttu että ihana olisi mennä naimisiin ja kihlautua. Ajankohta ja tapa olivat silti täysin salaisuuksia ja kosinta oli kauniimpi kuin olisin osannut kuvitellakaan. Herkkä hetki, molemmat kyyneleet silmissä, halauksista ja suukoista ei meinannut tulla loppua. Hääpäivä on päätetty ja upea timanttisormus on valittuna, tästä on hyvä lähteä suunnittelemaan itse häitä