Hiletin

Morsian
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

About Hiletin

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 01/09/94

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  S.joki
 • Interests
  Ekoilu, DIY-wedding, nailart, mersut, Jeesus, Cavalierkingcharlesinspanielit, Tiibetinspanielit, kissat, vauvakuume ja tarinointi.

Recent Profile Visitors

590 profile views
 1. ~ Kirkko varattu, jes! ♥ ~ Kutsuja suunniteltu useampaa eri mallia, tilataan joulukuussa ~ Mekko odottaa, että saan rahat kasaan ja haen sen pois ~ Minulla kengät vihkimiseen (sulhasen siskon vanhat hääkengät) ~ Perhepiiri ajantasalla ja osittain tehtävien tasalla ~ Kakun tekijä buukattu ~ Menu kutakuinkin valmis ~ Askarteluharjoittelut bestmanin ja sulhasen kanssa käynnistetty ~ Kaaso lupautunut joko pitämään puheen juhlassa tai laulamaan vihkimisen jälkeen kirkossa Mitä meille kuuluu? Se hemmetin three piece suit ei enää istu millään miehekkeelle, joten uusiksi meni ja varmaan sitten kalliimman kautta suoraan liikkeestä. Kerrankin meni niinpäin, että ei lihonut vaan laihtui. En kuitenkaan ala tuota pukua muokkailemaan, vaan myyn ja ostan toisen tilalle. Saatiin onneksi haluamamme kirkko varattua, vaikka aika onkin ns. väärä. Olisin halunnut vihkimisen klo 14, mutta meidätpä vihitäänkin jo klo 13... Jottei yllätykset pääsisi tähän loppumaan, niin meillä on myös kaaso raskaana, eli häistä tulee sitten sellaiset päivämuotoiset ilman mökkisaunajatkoja kaveriporukalla.. Oon kuitenkin iloinen kaason raskaudesta ja vauvasta, joka on myös tuleva kummilapseni. Ei saisi ajatella näin, mutta heidän perhemuutokset vaikuttaa yllättävän voimakkaasti meidän häihin. Tunnen syyllisyyttä ja ajattelen olevani bridezilla pään sisällä, mutta yritän olla näyttämättä sitä kenellekkään.
 2. Nosto! Oon omalla kohdallani miettinyt juurikin noita päivittäistavaraliikkeiden tarjoamia kimppuja, mutta miksipä ei voisi haastaa myös paikallista kukkakauppiasta taikomaan joku edullinen mutta kaunis kimppu. Kihlajaisten pöytäkukat ostettiin Lidlistä ja tosi kauniita oli meidän mielestä.
 3. Hopsista! Ylöspäin. Onkos täällä vielä muita Östermuran kaunottaria ja hirviöitä? Hiletin ja prinssi tahtovat Törnävän kirkossa 4.7.2015. Juhlapaikkana tulevan mieheni lapsuudenkoti.
 4. Vaikuttaa kuolleelta aiheelta, mutta onko vielä E-P:n emäntiä? Itse rouviinnun Seinäjoella 4.7.2015! ♥
 5. Suurena haaveena hää"marssiksi" joko mennessä tai tullessa olisi Disneyn Aladdin elokuvasta tuttu A whole new world. Tää on ollut jotenkin lapsuudesta asti säilynyt toive ja mä oon kädet kyynärpäitä myöten ristissä, jotta toiveeni toteutuu. Myös miekkonen on tästä kipaleesta alkanut pitää. Tähän jo kertaalleen nuotit löysin ja sitten hukkasin.. Saas nähdä mitä meille tästä ehdotuksesta tuumataan..
 6. Tahdomme 4.7.2015 ♥ Done-list: ~ Sulhasen three piece suit ostettu (jo viime vuoden puolella) ~ Juhlapaikka "varattu", parempi sana tähän ehkä tiedossa ~ Sulhasen kengät ostettu ~ Kampaaja & meikki buukattu ~ Kaaso ja bestman ajantasalla ~ Menun "pääruoka" osuus suunniteltuna ~ Teemaa alustavasti tiedossa ~ Morsiusdieetti aloitettu ~ Vieraslista kasassa
 7. Paikka ei vielä varmistunut, mutta yritämme Seinäjoella sijaitsevaa pientä ja kaunista Törnävän kirkkoa vihkipaikaksi 4.7.2015.
 8. HOP! Nosto. Aihe itselle pikku hiljaa päivä päivältä ajankohtaisempi. En valitettavasti itse omaa vielä minkäänlaista kokemusta Seinäjoen kukkakaupoista, siltä olen kotoisin muualta.
 9. OT lörpötys, jotta minua olisi mahdollisesti helpompi ymmärtää: Olen hieman päivänmäärä neuroottinen ja kerään mm. listaa tuttavista, joilla on syntymäpäivä 9. pnä jotakin kuukautta, kuten minulla. Tämä on lähtöisin siitä, että sekä äitini että toinen isoäideistäni on syntynyt myös 9. päivä. Sattumalta myös tuleva aviomieheni on syntynyt 9. päivä, mutta 5 kuukautta minua aiemmin. Tämän kerroin, jotta teidän olisi helpompi ymmärtää, miksi seuraavaksi kirjoittamani on mielestäni niin hienoa! Olin ajatellut ripillepääsystäni lähtien, että haluan samalle päivälle myös häät. Noh, rippipäivä oli aikoinaan 5.7. ja tänä vuonnahan se olisi ollut lauantai. 5.7.2014 kuullosti mahtavalta varsinkin sitten, kun kuulin että myös mieheni rippipäivä on ollut tuo samainen 5.7. Sattuipa niin ikävästi, että eräät toiset meille tärkeän henkilön juhlat ovat juurikin 5.7.2014, joten päätimme kunnioittaa häntä ja siirtää omia häitämme reippaasti eteenpäin. Hääpäiväksemme valikoitui lopulta 4.7.2015. Eilen olin innoissani, kun tajusin, että eihän tehty muuta kuin vaihdettiin ekan ja vipan numeron paikkaa! Tässä siis lopulta perustelu, miksi juuri tuo maaginen 4.7.2015 ♥: - Miekkonen tuli kimpsuineen ja kampsuineen niskahierontaan ja yökylään 4.2.2013, sille tielle jäi, poloinen. ♥ - 4.4.2013 saimme kuulla, että saamme nykyisen asuntomme. - 4.6.2013 tuli kosinta turvetyömaalla 110-90 Fiatin kopissa - Kaaso-siskoni on silloin täysi-ikäinen ja pääse meidän kanssa jatkoille, hih - Tykkään numerosta 4 jotenkin enemmän kuin muista numeroista.
 10. Meillä tulevana hääautona ensimmäinen yhteinen autohankintamme, nykyinen entisöintiprojekti. Tähän tulee uppoamaan iso osa budjetista, mutta on varmasti sulholle (ja minullekkin) sen arvoista. 190E mersu vuosimallia -83. Olisi tarkoitus heittää kaara alkuperäiseen olemukseensa tämän kesän ja syksyn aikana ja vaihtaa väri hopeasta mintun vihreään viimeistään ensi kesän alkupuolella. Siitä tulee niiiiiiin hieno!
 11. Mercedes-Benz 190E, vuosimallia -83. Rakas ja ihana ensimmäinen yhteinen automme. Tällä hetkellä entisöintiprojektina. Laittelen kuvia, kun saadaan beibiä edes vähän siihen suuntaan mitä siitä on tulossa.
 12. Meillä luultavimmin tulee olemaan niin päin, että naimisiin ensin ja lapset sitten, ellei jotain suurta ja ihmeellistä tapahdu. Minulla on ongelmia munasarjojen kanssa ja tuttavalta kuulin, että aika nihkeästi saa apua avoparit lapsettomuuteen näillä leveysasteilla. Muutenkin miellän omat lapseni avioliittoon syntyviksi mieluummin, sillä oma äitini ja isäni eivät koskaan olleet edes kihloissa ja erosivat minun ollessani 1½-vuotias, samaa en halua omille lapsilleni. En oleta avioliiton takaavan ikuista onnea, mutta sen eteen varmasti tekisi enemmän töitä kuin seurustelusuhteen. En myöskään sano, että elämäni on ollut hirveää, mutta en koskaan ole oppinut tuntemaan "oikeaa" isääni ja ongelmia kuitenkin tullut siitä, että minulla on hänen sukunimensä, mutta äidilläni ei. Mieheni ja minä menemme naimisiin kerran elämässä, ainakin haluamme uskoa ja toivoa niin. Jos kuitenkin nyt toteaisin olevani raskaana, hyppisin riemusta ja miettisin häitä sitten kun niille aikaa jäisi.
 13. Miehekkeen kotipaikkakunta ja nykyinen asuinpaikkakuntamme toimii kauniina miljöönä sekä vihkimiselle että juhlalle. Tämä on kuitenkin se meidän lintukoto ja paikka, josta yhteinen polkumme alkoi! edit:// Sanamuoto toimivat -> toimii
 14. Ollaan save-the-date tyyliin mainittu niille, joiden haluamme ehdottomasti vastaavan kutsuun myönteisesti. Perhepiiriimme kuuluu paljon menevää sakkia, joilla on oma elämä isolla o:lla ja e:llä, joten lienee parasta ilmoitella aikomuksistaan ajoissa. Juhlan aiomme pitää mieheni vanhempien puutarhassa, joten heille sekä kaasolle ja bestmanille silloin tällöin höpöttelen kaikenlaista, mutta heille tottakai suotakoon myös se oma elämä. Joudun hivenen itseäni hillitä, etten huutaisi koko maailmalle ilosta "Minä menen naimisiin!".
 15. Aivan ihana idea ja varmasti kaunis ohjelmanumero. Itselleni ongelmaksi muodostuu isäsuhteeni. Nimestäni ihan mielelläni luovun ja miksei siitä olisi voinut ohjelmaakin kehittää, mutta emme voi olla varmoja saapuuko tämä isäni ja hänen puolen suku häihimme, vaikka tottakai heidät aidosti toivotamme tervetulleeksi. Minulla on (biologisen) isäni sukunimi ollut viimeiset 20 vuotta (kastettiin äitini tyttönimen mukaan, mutta isukki vaatimalla vaati minut omiin nimiinsä). Olin 1½-vuotias vanhempieni seurustelusuhteen mennessä lopullisesti poikki. 2½-vuotis pikkuminä ja äiti muutimme äidin kanssa uuteen kotiin äidin silloisen aviomiehen luo. Olen kasvanut äitini, pikkusiskojeni ja heidän isänsä kanssa, jotka eivät todellakaan koskaan ole olleet mitään puolikkaita vaan tätä miestä olen kutsunut iskäksi ja siskot on siskoja, onhan meillä sama äiti. Lisäksi iskän vanhemmat ja veli avovaimoineen sekä muu suku ovat tulleet minulle paljon läheisemmiksi kuin yksikään bio-isukin puolelta, joten tällainen isälle pidetty puhe olisi varma tapa osoittaa suurta moukkamaisuutta ja kiittämättömyyttä kaikkia niitä vuosia kohtaan, joina he ovat pitäneet minua perheenään yhtälailla kuin siskojanikin. Jos jollakulla on idea, kuinka tämän voisin tehdä enempi humoristisesti, niin otan sen erittäin mieluusti vastaan.