Caphir

Aktiivijäsen
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

About Caphir

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 12/17/80

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Outokumpu
 1. mulle 20-30 on pienet häät. Tuohon haarukkaan mahtuu omat hääni, joihin kutsutaan 23 vierasta. keskimäärin ajattelisin että tavallisesti suomalaisissa häissä on 60-80 vierasta. Isoksi menee jos on 100 vierasta tai päälle. Pidän itse pienistä juhlista pienellä porukalla. Ei mitän suureellista minulle.
 2. meillä 25+1 hengen häät, siis 23 vierasta, vihkipari ja pappi. Kas, mahdutaan syömään ja nauttimaan kahvia ja virvokkeita pienempäänkin tilaan ja juhlan hinta ei nouse mahdottomaksi.
 3. päädyttiin mekin nykyiseen asuinkaupunkiimme joka siis sulhasen kotipaikkakunta. Ihan että ois helpompaa ja halvempaa järjestää kaikki.
 4. Enpä oo miettinyt vielä muuta kuin että samana päivänä kuvaus ja miljöössä. Mennään ehkä vihkipaikalle ennen vihkimistä kuvattavaksi. Katotaan nyt. Kerkee tässä suunnitella kun on häät vasta ensi vuonna eli syksyllä -16. Jos vihkiminen ois jossain 13 tienoilla niin kuvat vois ottaa ehkes pari tuntia aiemmin eli aloittaa kuvauksen noin klo 11.30 ja alle tunti jos kuvataan niin kerkee. tai sitten jos kuvaus olis vasta 12 jälkeen ja vihkiminen siinä 13-14 tienoilla. Kerkeis aamupäivästä valmistautua. Meil on vihkipaikalle matkaa vain pari kilometriä. Outokummun vanhalla kaivoksella vihkiminen ja juhliminen. Pitäis vielä päästä alle 120 euron kustannuksissakin tään kuvauksen, paitsi sitten jos niitä kuvia haluaa vaikka teettää tauluksi tai jotain.
 5. laitoin korvantaakse Korpelaisen Miskan. mikä on hintataso jos ajattelee pelkkiä potretteja hääpaikalla Outokummussa tai Joensuun keskustassa?
 6. onko outokummussa valokuvaajia hyviä häihin?
 7. mietitään vielä teatteriravintolan ja Outokummun vanhan kaivoksen ravintolan välillä. Teatteriravintolassa oli tarkoitus lämpiössä vihkiä ja sitten tornikabinetissa syödä ja kahvitella.
 8. Kauneushoitola Ihanassa ajattelin laitattaa rakennekynnet tai oman kynnen geelaukset ainakin.
 9. Outokummusta tila ja pitopalvelu 25 hengen syyshäille?
 10. Ja mistä hääkakku? Joensuun Hyve ja Pahe? Hintataso? Tarvittaisi pieni näyttävä kakku 25 hengen hääseurueelle.
 11. Joensuun Teatteriravintolan tilanne? Millainen palvelu? Hintataso?
 12. en maksa kun en vaadi mitään erityistä. tietysti olisi kiva jos bestmanilla olisi puku eikä verkkarit. ja juhlava puku kaasoilla. saavat keskenään rätnätä onko yhtenäiset.
 13. hienova, kiitos vastauksesta.
 14. toivon pienet polttarit joissa hemmotellaan morsianta ja vietetään laatuaikaa, ei rymyämistä yli kolmekymppinen kestä.
 15. papin haluaisin paikalle. siis juhlapaikalle, jossa valat vannottaisi, vai pitääkö papin aamen sanoa kirkossa?