Jump to content
Naimisiin.info

Caphir

Aktiivijäsen
  • Viestit

    33
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Caphir kaikki viestit

  1. mulle 20-30 on pienet häät. Tuohon haarukkaan mahtuu omat hääni, joihin kutsutaan 23 vierasta. keskimäärin ajattelisin että tavallisesti suomalaisissa häissä on 60-80 vierasta. Isoksi menee jos on 100 vierasta tai päälle. Pidän itse pienistä juhlista pienellä porukalla. Ei mitän suureellista minulle.
  2. meillä 25+1 hengen häät, siis 23 vierasta, vihkipari ja pappi. Kas, mahdutaan syömään ja nauttimaan kahvia ja virvokkeita pienempäänkin tilaan ja juhlan hinta ei nouse mahdottomaksi.
  3. päädyttiin mekin nykyiseen asuinkaupunkiimme joka siis sulhasen kotipaikkakunta. Ihan että ois helpompaa ja halvempaa järjestää kaikki.
  4. Enpä oo miettinyt vielä muuta kuin että samana päivänä kuvaus ja miljöössä. Mennään ehkä vihkipaikalle ennen vihkimistä kuvattavaksi. Katotaan nyt. Kerkee tässä suunnitella kun on häät vasta ensi vuonna eli syksyllä -16. Jos vihkiminen ois jossain 13 tienoilla niin kuvat vois ottaa ehkes pari tuntia aiemmin eli aloittaa kuvauksen noin klo 11.30 ja alle tunti jos kuvataan niin kerkee. tai sitten jos kuvaus olis vasta 12 jälkeen ja vihkiminen siinä 13-14 tienoilla. Kerkeis aamupäivästä valmistautua. Meil on vihkipaikalle matkaa vain pari kilometriä. Outokummun vanhalla kaivoksella vihkiminen ja juhliminen. Pitäis vielä päästä alle 120 euron kustannuksissakin tään kuvauksen, paitsi sitten jos niitä kuvia haluaa vaikka teettää tauluksi tai jotain.
  5. laitoin korvantaakse Korpelaisen Miskan. mikä on hintataso jos ajattelee pelkkiä potretteja hääpaikalla Outokummussa tai Joensuun keskustassa?
  6. onko outokummussa valokuvaajia hyviä häihin?
  7. mietitään vielä teatteriravintolan ja Outokummun vanhan kaivoksen ravintolan välillä. Teatteriravintolassa oli tarkoitus lämpiössä vihkiä ja sitten tornikabinetissa syödä ja kahvitella.
  8. Kauneushoitola Ihanassa ajattelin laitattaa rakennekynnet tai oman kynnen geelaukset ainakin.
  9. Outokummusta tila ja pitopalvelu 25 hengen syyshäille?
  10. Ja mistä hääkakku? Joensuun Hyve ja Pahe? Hintataso? Tarvittaisi pieni näyttävä kakku 25 hengen hääseurueelle.
  11. Joensuun Teatteriravintolan tilanne? Millainen palvelu? Hintataso?
  12. en maksa kun en vaadi mitään erityistä. tietysti olisi kiva jos bestmanilla olisi puku eikä verkkarit. ja juhlava puku kaasoilla. saavat keskenään rätnätä onko yhtenäiset.
  13. Caphir

    Pienet polttarit

    toivon pienet polttarit joissa hemmotellaan morsianta ja vietetään laatuaikaa, ei rymyämistä yli kolmekymppinen kestä.
  14. papin haluaisin paikalle. siis juhlapaikalle, jossa valat vannottaisi, vai pitääkö papin aamen sanoa kirkossa?
  15. Kuvaaja syyskuulle 2016. pelkät potretit juhlapaikalla Joensuun keskustassa.
  16. Caphir

    Joensuun seutu

    Outokummusta tervehdys. 2016 olis häät Joensuussa.
  17. Caphir

    Häät 2016

    24.9.2016 olis pienet syyshäät Pohjois-Karjalassa. Outokummussa asutaan, mut ajatuksissa on Joensuussa juhlia häitä. Ihan siks kun haluisin Teatteriravintolan Tornikabinetissa ruokailla häissäni. Alle 2000 € olis budjetti ja 23 vierasta. Teemana laventeli/yrttihäät. Näkyy kimpussa ja koristeluissa. Hääpuku olis erikoisempi, sellanen selästä avonainen (tatuoinnit) ja hupullinen juhlava asu jossa voisi juhlia toistekin muissa yhteyksissä. Toinen teema punakulta, joka näkyy ainakin morsiammen ja sulhasen koruissa. Etsinnässä siis ohut rivisormus punakultainen. Joo, eli milloinkahan uskaltaisi ruveta suunnittelemaan? No joo, unelmahäitä olen viilannut jo monta vuotta mutta näissä oikeissa häissä pitää ottaa jokseenkin sulhasenkin toiveet huomioon, vaikka oletankin saavani suht vapaat kädet. Perusasiat kuitenkin tiedossa, siis juhlan koko ja budjetti. Muu on yksityiskohtia, joita voi viilata matkan varrella ja varmaan täytyykin.
  18. Hei, osaisiko joku vastata että miten hintavaksi tulisi ohut max. 2,5mm leveä rivisormus punakullasta? Riippunee timanttien määrästä. Mutta jos muut toiveet olisi että olisi tosiaan 14 karaatin punakultainen vihkisormus, siis rivisormus jossa x määrä esim mustia jalokiviä, onykseja tai mustia timantteja. Millä timanttimäärällä tai jalokivimäärällä menisi alle 700 € - 800 €? Voisi olla myös savukvartseja kivet, ehkä paremmin kävisivät punakullan kanssa? tiedustelee, caphir
  19. mites se Teatteriravintolan tornikabinetti, onko kellää ollu niin pienet häät että sinne mahtunu (30 henkee max)? ite aattelin että lämpiössä ois kirkollinen vihkiminen eli pappi vihkis ja sit siirryttäs tornikabinettiin syömään ja jos vaik tanssittais häävalssi lopuksi ja jotai runoo ja lauluesitystä siin lämpiössä sitten ja siin olis se. en oikein pidä hääleikeistä niin tämmönen olis meidän näkönen. onko kokemusta tai kukaa kyselly hintoja sieltä?
  20. Moi, mentäis parin kuukauden päästä kihloihin ja etsinnässä on ruusukultainen/punakultainen sormus miehelle. Mulle yks sormus löytynyt jo 21diamonds.fi sivustolta eli netistä täytynee tilata ku ei oo sormuskaupois tota punakultaa vai onko?
  21. kiitos vinkeistä, ei ollenkaan itsestäänselvyyksiä, kun sänki on ollu vasta vähän aikaa niin en meinaa millään keksiä miten siihen saisi juhlavuutta...
  22. Hei siskot, miten sänkitukkainen nainen saisi hääpäivään glamouria? Onko kokemuksia?
×
×
  • Create New...