Jump to content
Naimisiin.info

Caphir

Aktiivijäsen
  • Viestit

    33
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Caphir

  1. Enpä oo miettinyt vielä muuta kuin että samana päivänä kuvaus ja miljöössä. Mennään ehkä vihkipaikalle ennen vihkimistä kuvattavaksi. Katotaan nyt. Kerkee tässä suunnitella kun on häät vasta ensi vuonna eli syksyllä -16. Jos vihkiminen ois jossain 13 tienoilla niin kuvat vois ottaa ehkes pari tuntia aiemmin eli aloittaa kuvauksen noin klo 11.30 ja alle tunti jos kuvataan niin kerkee. tai sitten jos kuvaus olis vasta 12 jälkeen ja vihkiminen siinä 13-14 tienoilla. Kerkeis aamupäivästä valmistautua. Meil on vihkipaikalle matkaa vain pari kilometriä. Outokummun vanhalla kaivoksella vihkiminen ja juhliminen. Pitäis vielä päästä alle 120 euron kustannuksissakin tään kuvauksen, paitsi sitten jos niitä kuvia haluaa vaikka teettää tauluksi tai jotain.

  2. 24.9.2016 olis pienet syyshäät Pohjois-Karjalassa. Outokummussa asutaan, mut ajatuksissa on Joensuussa juhlia häitä. Ihan siks kun haluisin Teatteriravintolan Tornikabinetissa ruokailla häissäni. Alle 2000 € olis budjetti ja 23 vierasta. Teemana laventeli/yrttihäät. Näkyy kimpussa ja koristeluissa. Hääpuku olis erikoisempi, sellanen selästä avonainen (tatuoinnit) ja hupullinen juhlava asu jossa voisi juhlia toistekin muissa yhteyksissä. Toinen teema punakulta, joka näkyy ainakin morsiammen ja sulhasen koruissa. Etsinnässä siis ohut rivisormus punakultainen. Joo, eli milloinkahan uskaltaisi ruveta suunnittelemaan? :D No joo, unelmahäitä olen viilannut jo monta vuotta mutta näissä oikeissa häissä pitää ottaa jokseenkin sulhasenkin toiveet huomioon, vaikka oletankin saavani suht vapaat kädet. Perusasiat kuitenkin tiedossa, siis juhlan koko ja budjetti. Muu on yksityiskohtia, joita voi viilata matkan varrella ja varmaan täytyykin.

  3. Hei,

     

    osaisiko joku vastata että miten hintavaksi tulisi ohut max. 2,5mm leveä rivisormus punakullasta? Riippunee timanttien määrästä. Mutta jos muut toiveet olisi että olisi tosiaan 14 karaatin punakultainen vihkisormus, siis rivisormus jossa x määrä esim mustia jalokiviä, onykseja tai mustia timantteja. Millä timanttimäärällä tai jalokivimäärällä menisi alle 700 € - 800 €? Voisi olla myös savukvartseja kivet, ehkä paremmin kävisivät punakullan kanssa?

     

    tiedustelee,

    caphir

  4. mites se Teatteriravintolan tornikabinetti, onko kellää ollu niin pienet häät että sinne mahtunu (30 henkee max)? 

     

    ite aattelin että lämpiössä ois kirkollinen vihkiminen eli pappi vihkis ja sit siirryttäs tornikabinettiin syömään ja jos vaik tanssittais häävalssi lopuksi ja jotai runoo ja lauluesitystä siin lämpiössä sitten ja siin olis se. en oikein pidä hääleikeistä niin tämmönen olis meidän näkönen.

     

    onko kokemusta tai kukaa kyselly hintoja sieltä?

×
×
  • Create New...