Jump to content
Naimisiin.info

myy85

Morsian
  • Viestit

    34
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by myy85

  1. Tulenpa minäkin tänne avautumaan nimimerkista ande900. "Ostin" häneltä häälehtiä, joiden hinnaksi tuli postikulujen kanssa yli 20e. 6.8 olen jo maksanut lehdet hänen tililleen, mutta eipä lehtiä vieläkään näy ja kuukausi alkaa olla mennyt eli ei postikaan tietääkseni näin hidas ole. En meinannut saada häntä kiinni sähköpostitse tai yksityisviestilläkään. No lopulta hän vastasi ja ensimmäinen selitys viivästymiseen oli sairastuminen, mutta nyt alkaa jo tuntua todellakin siltä, että huijausta on ollut :girl_mad: Täytyy varmaan kävellä Sorinkadulle ja tehdä rikosilmoitus, kunhan näen hänen käyneen foorumilla ja lukeneen vielä viestini ja jos ei mitään tapahdu niin poliisilaitos kutsuu ihan vain periaatteesta!

  2. Plekään, että unohdan jotain tärkeää/sellaista mikä häiritsee minua koko hääpäivän ajan. Pelkään myös, että lapset (omani mukaanlukien) häiritsevät vihkitoimitusta, joka siis tapahtuu kotona kera papin. Hirvittää myös ajatus siitä, mitähän anoppi on ajatellut saadessaan kutsun häihimme, joka on varmasti tullut hänen mittapuullaan täysin puskista...

  3. Netissä tavattiin ja pitkällisen kirjoittelun jälkeen päätettiin tavata...ensin ajattelin, että en menekään, kun mies on melkein 9 vuotta vanhempi, mutta meninpä kuitenkin. Siitä sitten alkoi tapaileminen tiiviisti ja nopeasti muutettiin yhteenkin. Mutta tästä kaikesta jo melkein 9 vuotta aikaa :girl_in_love:

  4. Meilläkin tarkoitus juhlia häitämme jouluussa kotona, myös vihkiminen tapahtuu kotonamme. Tarkoitus olisi saada pienet, intiimit häät n. 25 henkilöä. Paikka koristellaan runsain kynttilöin ja huonekaluista osa viedään eri huoneeseen. Vihkiminen vasta klo 16, joten emme järjestä ruokahäitä vaan kahvin kanssa makeaa ja useampaa laatua suolaista. Tarjottavat tulevat pitopalvelusta. Minulla on valkoinen polven alle oleva häämekko, ei mikään prinsessa mekko, mutta kuitenkin ihan hääasu kokonaisuudessaan. Hääkimppua en ota, mutta rannevieheen haluan. Aion myös käydä kampaajalla ja meikissä aamusta, minkä jälkeen studiokuvaus. Eli aika pitkälle samalla kaavalla mennään kuin isommissakin häissä, koska haluan kerrankin elämässä hieman laittautua.

×
×
  • Create New...