Jump to content
Naimisiin.info

cherria

Aktiivijäsen
  • Viestit

    35
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän cherria kaikki viestit

  1. Meillä oli Myrskyluodon Maija ja se oli niin ihana ja upean kuuloinen kirkossa! Toisaalta tuttu, mutta ei millään tavalla ilmeinen valinta kaikille. Sisääntulossa oli sitten se perinteinen Prinsessa Ruusunen
  2. Käytätkö Joe Blascon alla mitään pohjustajaa? Se varmasti auttaisi pysyvyyteen. Kannattaa myös ostaa meikinkorjailuun tarkoitettua kasvopaperia, jolla voit painella kasvoilta enimmät rasvat/hikoilut. Tämän jälkeen voit korjata meikkiä kivipuuterilla. Itse ostin meikin korjailuun Lumenen uuden CC-puuterin, jossa oli niin paljon pigmenttiä että sillä meikkipohjan korjailu oli tosi vaivatonta ja tuli hyvännäköistä jälkeä. Peittävyyttä siinä oli paljon enemmän kuin tavallisessa puuterissa (enemmänkin kuin meikkipuuteri), joten annostelussa sai alkuun olla aika varovainen. Suosittelen kyllä Mulle ammattimeikkaaja teki pohjan niin, että ensin pohjusti, sitten laittoi Joe Blascon Red neutralizeria ongelmakohtiin ja päälle sitten kuultava meikkivoide. Pohja oli superhyvä ja kesti koko päivän! Enkä punastellut lainkaan niinkuin pelkäsin. Taisi mielikuvaharjoittelut auttaa
  3. cherria

    Mauritius

    Päädyimme Kaleva Traveliin puhtaasti hinnan takia ja heillä oli myös nopea palvelu. Meillä siis majoitus kahdessa eri hotellissa ja molemmat all inclusive paketeilla. Heidän tarjouksensa samasta hotellipaketista kuljetuksineen kaikkineen oli useamman satasen edullisempi kuin Mr. Travelilla ja Helin matkoilla. Näin siis meillä
  4. cherria

    Mauritius

    Mainitsemasi toimistot antoivat kalleimmat tarjoukset, onneksi tuli kysyttyä muualtakin
  5. cherria

    Mauritius

    Mitä kautta olette matkanne varanneet? Onko mauritiukselle helppo lähteä omatoimisesti niin, että varaa itse lennot ja hotellit? Suosituksia ja vinkkejä otetaan vastaan!
  6. Meillä oli bändinä seinäjokinen Coverfield ja voi tajuton, mitkä bileet meillä oli! aivan huippua, bändi nostatti tunnelman kattoon ja vieraat tanssivat hullun lailla! Moni vieraista sanoikin, etteivät ole koskaan olleet häissä joissa olisi ollut näin kova bändi soittamassa ja sekös tuntui todella mukavalta meistä, kun yksi satsauksen kohde häissä oli nimenomaan tasokas bändi olivat todellisia ammattilaisia.
  7. Meillä oli pöytäkarttana vanhoja ikkunapokia, joille kirjoitin pöytäjärjestyksen liitutaulutussilla
  8. Voin omasta puolestani suositella lämpimästi Nurmon Pitopullaa. Kaikki sujui loistavasti ja ruoka oli huippuhyvää, se keräsi vierailta paljon kehuja. Ruokaa oli riittävästi ja pitopalvelun toiminta todella ammattitaitoista Hintakin oli kohtuullinen, varsinkin kun huomioidaan että meillä oli tosi paljon kalaa.
  9. Meidän kutsuissa asia ilmaistiin yhdellä lauseella: "Otattehan huomioon ystävällisen pyyntömme juhlia häitämme aikuisten kesken." Hyvin meni jakeluun tämä viesti ja moni kiittelikin sitä, että kerrankin pääsee juhlimaan ilman lapsia Muutama poikkeus toki tulee koska ovat niin pieniä vielä. Päädyimme lapsettomiin häihin, koska muuten juhlissamme olisi ollut yli 20 alle 3-vuotiasta lasta
  10. Mulle tulee juuri tämän tyylinen kimppu! Väristyskin suht sama ja lisäksi sekaan laitetaan muutama valkoinen ja vaaleanpunainen neilikka
  11. cherria

    Hääparilla oma pöytä?

    Meille tulee täsmälleen samanlainen T-pöytä! Tosin sillä erotuksella, että pöydässä istuu vanhammat ja sisarukset (jotka myös kaasoja ja bestmaneja). Lopuille kaasoille ja bestmaneille sekä heidän puolisoilleen järkkäsimme pöydän meidän pöydän viereen. Tämä järjestely ihan vain siitä syystä, että juhlatilaan ei mahdu tarpeeksi pitkää pöytää, johon koko seurue mahtuisi. Jotenkin tuntuu tosi kivalta tuo T-pöytä ja ajatus siitä ettemme ole eristettyinä kahdestaan muusta juhlaväestä
  12. Minä olen saanut sellaisen toimivan ohjeen, että revennyt suupieli pestään saippualla puhtaaksi ja päälle hydrokortisonia (0,5%). Tämä keino auttaa vaivaan todella nopeasti! Bepanthen tai muut rasvat vain pitkittävät paranemista, ainakin omalla kohdallani.
  13. Nostelen tätä vanhaa ketjua! Itseä jännittää kovin, että olenko ihan punainen kävellessäni alttarille :/ Kaikki jännittävät tilanteet nostavat punan kasvoille ja tietoisuus siitä vain pahentaa asiaa. Pitäisi pystyä keskittymään ihan muuhun. Lisäksi kokemuksesta tiedän, että mitä enemmän sitä mielessäni pyörittelen ja pelkään, niin sitä todennäköisemmin olen punainen. Nyt on siis käynnissä henkien taisto ja yritän saada itseni ajattelemaan käänteisesti aina kun pelko punastumisesta tulee mieleen! Lisäksi olen menossa ammattimeikkaajalle ja jo koemeikissä meillä oli tästä puhe Onko muilla hyviä vinkkejä tähän? Miten valmistautua jännään tilanteeseen?
  14. Hei, toisessa ketjussa kommentoitiin, että Sandberg tilaa nykyään sormusten rungot ulkomailta ja enää timantit istutetaan Suomessa. Pitääkö paikkansa? Toivottavasti ei, sillä ostin oman sormukseni siinä uskossa, että kaikki vaiheet tehdään Suomessa.
  15. Ostin ensin valkoiset korkkarit hääpukuliikkeestä. Niissä on kuitenkin matala korko, joten pukua olisi pitänyt lyhentää (kyseessä erikoinen helma, joten lyhentäminen ei ole kovin simppeliä). Aloin sitten miettiä, että ostamalla korkeammat korot välttäisin kalliin helman lyhennyksen Ostin kiiltonahkaiset viininpunaiset (hieman metalliset) avokkaat reilulla korolla. Väri ei varsinaisesti kuulu omaan värikarttaan, mutta kolahtivat vain niin kovaa erikoisen värinsä vuoksi, että ne oli pakko saada!
  16. Minäkin olen ihastunut Kohinoorin Estelleen ja luulen, että siitä sarjasta vihkisormukseni tulee olemaan. Siinä on monta ihanaa mallia ja koska sormukset ovat siroja, yhdistäisin niistä kaksi ja jättäisin pyöreän kihlani kokonaan pois (joka on ollut alusta asti tarkoitus). Nämä kaksi alla olevaa mallia saavat sydämen sykkimään http://www.kohinoor.fi/033-216v-24-_estelle http://www.kohinoor.fi/033-216v-32-_estelle
  17. Olen kyllä myös totaalisen eri mieltä goldilocksin kanssa. En ole koskaan kuullut puhuttavan kaasosta kunniavieraana, jonka ainut tehtävä on osallistua häihin. Kyllä ne kunniavieraat ovat ihan eri sukupolven edustajia kuten jo yllä todettiin. Toki riippuu aina morsiusparista, että mikä avustajien rooli on, mutta valitettavasti goldilocksin ajatus kaason tehtävästä ei kohtaa omaa näkemystäni. Tipzillan ja Sulin kanssa sen sijaan olen täysin samaa mieltä.
  18. On kyllä tosi ikävää huomata, että muillakin on ongelmia kaason kanssa. Toisaalta onpahan ainakin vertaistukea Itselläni on peräti kolme kaasoa, joista kahden kanssa kaikki sujuu kuin ajatus. Sitten on se kolmas... Tähän mennessä hän ei ole osallistunut millään tavalla ideointiin, suunnitteluun saatika edes soittanut minulle miten menee. Ja selvennykseksi, että olen vaatinut kaasoilta ylipäätään todella vähän ja suunnitellut paljon itse. Kolmas kaaso on kiireinen työkuvioidensa takia, mutta mielestäni hänen olisi pitänyt huomioida se silloin, kun lupautui kaason tehtävään. Toki kaikilla on oma elämä ja kunnioitan sitä, mutta alleviivaan edelleen, että vaatimukseni häiden suhteen ovat olleet vähäisiä. Nyt mietin tässä olisiko parempi, että kolmas kaaso jää pois kokonaan... Meidän välimme ovat muuttuneet ja jotakin negatiivista tässä leijuu koko ajan. En myöskään halua, että meidän häät ovat hänelle rasite, tämän pitäisi olla iloinen asia. Hänellä ei vain ole minkäänlaista intoa tätä asiaa kohtaan ja mielestäni se on ikävää ja pahoitan siitä mieleni. Hänen puheistaan huomaa, ettei hän oikein arvosta koko juttua. Tosi kurjaa ja olen kyllä päätymässä siihen, että vapautan hänet tehtävästään. En halua liittää omiin häihini ja tähän ihanaan suunnitteluvaiheeseen näin negatiivisia tunnelmia En tiedä miten syvästi hän loukkaantuu, mutta voihan tämä olla hänellekin helpotus.
  19. Mun hääpukuni on Benjamin Robertsin yksinkertainen pitsipuku. Yllätyin itsekin valinnasta, mutta se oli vaan täydellinen http://www.abbeybrides.co.uk/BR/benjamin-roberts-5312-dress.asp
  20. cherria

    8h palavat tuikut

    Oletko ehtinyt testaamaan noita Rellunkulmasta ostamiasi tuikkuja? Paloivatko 8h?
  21. cherria

    Kutsukortteja

    Mä olen onnekas ja sain tuttavan joka on ammattigraafikko tekemään meille kutsut häälahjaksi Tietenkin kustannetaan itse se painatus ja muu. Eli hän tekee kutsut valmiiksi, painetaan ne jossain nettipainossa (esim http://print24.com/fi-fi/) ja sitten kirjoitetaan nimet, laitetaan koristeet, nauhat, ja kirjekuoriin joijin käsin osoitteet ym. Kutsuja tulee suunnilleen sadan verran, jos niitä olisi vähän niin varmaan tehtäisi kaikki käsin. Kiitos muuten linkistä, tuolla on paljon hyvä ideoita, esim tää: http://www.weddingchicks.com/freebies/invitation-suites/monogram-invitation-set-by-zenadia-design/ on tosi kiva, pitää laittaa korvan taakse Mekin olemme nyt päätyneet "amatöörigraafikkoon" ja olen todellä tyytyväinen valintaamme En ole ajatellutkaan nettipainoja, vaan meinasin kävellä ihan kivijalkaliikeeseen. Onko kenelläkään kokemusta nettipainoista ja miten asiat hoituvat? Saako sieltä ensin mitään koevedosta tms.?
  22. cherria

    8h palavat tuikut

    Myös sisustuskauppa.com myy tavallisen kokoisia tuikkuja, joissa 8 tunnin paloaika. Niissä on vieläpä läpinäkyvä se tuikkukuppi eli ei alumiininen kuten yleensä. Hintaviahan nuo olivat, muistaakseni n. 23e/50 kpl. Tällä hetkellä taitavat olla loppu, kun ovat niin suosittuja mutta lisää on tulossa, kun kyselin pari viikkoa sitten.
  23. ^^Yllä oleva tilanne on hankala! Olen aina ajatellut, että kutsun häihin ja polttareihin vain ne, ketkä todella haluan mutta huomaan, että ei se olekaan niin mustavalkoista. Mulla on opiskelukaveriporukassa yksi tyyppi, jonka kohdalla nyt mietin että voiko häntä jättää ulos sekä polttaresita että häistä, vaikka kutsun muun kaveriporukan. En halua pahoittaa hänen mieltään, mutta emme kyllä ole koskaan olleet samalla tavalla läheiset kuin muun porukan kanssa.
  24. Hei, nostellaanpa ketjua! Tuoreita kokemuksia Seinäjoen kampaamoista?
×
×
  • Create New...