AR2014

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About AR2014

 • Rank
  Untuvikko
 1. Hei, täällä myös pitopavelu hakusessa. Tälläisiä tarjouksia ollaan saatu 100-130hlö Porsaanfilee ja pippuri-kermakastike Kermaperunat Lämminsavulohi ja kermaviilikastike Kavisgratiini Vihersalaatti/joku muu salaatti Talon leivät ja levite Kotikalja, maito, vesi Hääkakku Pikkuleivät Kahvi, tee, mehu 21€/HLÖ (sis alv14%) ,lapset alle 12v -50% Tarjoilu 26€/tunti/tarjoilija Kenelläkään kokemuksia pitopalvelu hukasta?
 2. Itse ajattelin mennä kampaukseen Hiusstudio Kira Veronicalle, mutta meikkaus olisi vielä hakusessa. Onko kellään kokemusta Heidi Saari Stylisti-meikkaajasta? Tai Villimangosta?
 3. Onko kukaan tilannut Etsy.com:ista kukkakimppuaan? Itse kiinnostunut pioneista ja siellä olisi mahtavan näköisiä kimppuja tehtynä mutta en ole koskaan tilannut tuolta joten ei kokemusta ole. http://www.etsy.com/listing/112440116/silk-bridesmaid-bouquet-peony-roses?ref=sr_gallery_27&ga_search_query=wedding+bouquet+peonies&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=FI&ga_order=price_asc&ga_page=11&ga_search_type=all&ga_facet=wedding+bouquet+peonies
 4. Hei, Kokemuksia kokkolassa toimivista valokuvaajista? Onko kokemuksia Sonja Hagströmistä? Hienoja kuvia ainakin oli hänen nettisivuillaan.
 5. Pelottaa jo valmiiksi kun häihin sukulaisten puolesta tulee jo lähemmäks 100 ja siihen sitten kaverit vielä päälle. 130 kieppeillä huitelee. Juhlapaikkaan josta haaveilen mahtuu noin 100 henkeä että jotenki pitäisi karsia mutta ei oikein tiedä mistä sen karsimisen aloittaisi :/