Neferty

Rouva
 • Content count

  4222
 • Joined

 • Last visited

About Neferty

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2835 profile views
 1. Mies tykkäsi (tottakai), taisi pari kyyneltäkin tirauttaa ja sukulaisnaiset kehuivat kilpaa. Paras kohteliaisuus tuli kuitenkin vähän kaukaisemmalta, n. 10 v. sukulaistytöltä, joka hämillään ja ujona tuli illalla kertomaan, kuinka hänestä olen NIIN kaunis ja pukuni AIVAN ihana (pukuni oli muuten punainen) ja että hän haluaa joskus samanlaisen. Äitinsä kertoi myöhemmin, ettei tyttö ollut koko päivänä muusta puhunukaan ja viimein sai kerättyä rohkeutensa vanhempien kannustamana tulla kertomaan minulle mielipiteensä. Häistä on siis nyt 6,5 vuotta ja tuo lapsen aito ihailu on jäänyt lähtemättömästi mieleen.
 2. Jotain jää säv. Susanna Palin san. Timo Koivusalo Vaikka kyseessä on virallisesti duetto, niin toimii hyvin myös soolona ja pianosäestyksellä.
 3. Tilasin viimein tänään hääkuvista valokuvakirjan. Niin ja häistä on siis reilu 3 vuotta aikaa
 4. Me olimme molemmat toisella kierroksella, mutta emme kyllä nähneet tarvetta asiaa mitenkään erityisesti painottaa. Kyllähän kaikki sukulaiset asian jo tiesivät. Toisaalta häävalssimme sanat sopivat niin hyvin meille jo "maailmaa nähneille", että halusin laittaa ne runoksi kutsuun: Vuosia monta kai kumpikin on kulkenut tahollaan Vuosia monta kai etsinyt vain ihmistä oikeaa Kokea täytyy kai kaikki tää ennenkuin ymmärtää Että nyt elämän kumppanin oikean löytänyt oon ...
 5. Minä en halunnut meidän häissämme vain yhtä sivullista nimikirjoituksia, joten meillä oli irtolaput joissa oli selkeitä kysymyksiä. Motivaatiota lappujen kirjoittamiseen antoi myös kummasti se, että illan lopussa kaikkien lapun täyttäneiden kesken arvottiin muutama palkinto (arvonta oli yksi ohjelmanumero). Jopa miehet, jotka hyvin harvoin rustailevat yhtään mitään tai pistävät sen vaimonsa hommaksi, olivat täyttäneet lappuja tosi mainioilla letkautuksilla (ja kun saivat niitä rauhassa illan mittaan täytellä). Ja ihan parhaita oli lasten raapustamat avioliittoneuvot Koko 66 hengen vierasporukasta taisi vain 3 henkilöä jättää lapun täyttämättä. Lapuista sain kasattua kivan kansion, jota on luettu porukalla usein häiden jälkeenkin Tekisin saman uudelleen.
 6. ^ Meillä oli juhlaohjesäännössä näin: 8§ Juhlan kesto Juhlat jatkuvat XXX kartanolla klo 1.30 saakka. Juhlapaikalta poistumisessa voi juhlaväki kannattaa YYY kaupungin taksiliikennettä (puh. 0100-12345).
 7. Me saimme miehen puoleiselta suvulta rahalahjan 200 Euroa, ja kortissa oli 17 nimeä (näistä 15 mukana juhlissa), eli 11,76 €/hlö. Ja ihan hyvin toimeentulevia ihmisiä kaikki. Omalta suvultani summat olivat ihan eri luokkaa. Mutta ei asia harmita, vähän hetken ihmetytti (ja minua huvitti ).
 8. ^Öh, eiköhän noiden vanhempien olisi hyvä aloittaa se tapakasvatus ihan itsestään yksinkertaisesti noudattamalla kutsua
 9. Tottakai se päivä kun mentiin naimisiin eli meidät vihittiin.
 10. Löytyisikö keneltäkään nuotteja kappaleeseen: Jotain jää säv. Susanna Palin san. Timo Koivusalo
 11. Meillä miehellä on 2 alaikäistä lasta, minulla ei ole lapsia. Meillä on myöskin työn alla avioehto ja testamentit. Vanhempani ovat jo omissa testamenteissaan sulkeneet pois meidän lasten puolisoilta tiettyjen perintökohteiden perintöoikeuden, mutta itse haluan sen vielä avioehdossa ja testamentissa varmistaa. Toisaalta haluan varmistaa sen, että jos mieheni kuolee, niin en joudu taistelemaan omasta kodistani hänen ex-puolisonsa kanssa. Vaikka leskellä on ikuinen asumisoikeus kotiinsa, niin mieheni kuollessa hänen kaksi lastan perivät meidän kodista puolet. Koska lapset ovat alaikäisiä, heidän huoltajansa vastaa heidän omaisuudestaan eli miehen ex-vaimo. Käytännössä siis osa minun kotini hallinnasta olisi täysin vieraalla naisella, enkä voisi omaa kotiani myydä tai muuten hallita.
 12. ^ Meillä oli juhlien viralliset jatkot juurikin Hotelli Vantaassa, jossa suurin osa vieraista + me yövyimmekin. Juhlapaikka piti olla nimittäin tyhjä 02:00 Loistavasti meni (jatkoille tuli myös porukkaa, jotka eivät alunperin yöpyneet ko. hotellissa, vaan varasivat sitten yöllä huoneen) enkä itse olisi missannut omien häideni jatkoja mistään hinnasta. Ehtii sitä nukkua loppuelämänsä
 13. Nimi vaihtui 8.8.08 ja eilen 28.10.08 soittelin Kelaan kortin perässä, kun sitä ei ole kuulunut näin 2,5 kk:ssa. Nainen toisessa päässä totesi vain, että nimi on kyllä muuttunut heille, mutta järjestelmästä näkyy myös, että uutta Kela-korttia ei oltu tilattu. Laittoi nyt sitten viimein tilaukseen ja pitäisi mennä reilu viikko.
 14. Oikein hyvin Kirkon jälkeen oma äitini tallasi laahuksen päälle heti kättelyssä niin reippaasti, että sen ylhäällä pitelevä nappi repesi. Kaaso korjasi noston hakaneulalla, ja illan aikana se repesi vielä muistaakseni neljä kertaa, kun joku aina tallasi päälle. Ihme kyllä nappi löytyi joka kerta Nappi hävisi viimein yöllä hotellissa, kun mieheni tallasi hissiin mennessä taas helman päälle.
 15. Sain Kalevalakorun Naisen ääni -korvikset topaasilla kivellä. Itse kaulakorun olin saanut jo aiemmin valmistujaislahjaksi.