sonija

Aktiivijäsen
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About sonija

 • Rank
  Juniori
 1. Hei! Olisiko kenelläkään kokemuksia lähiajoilta että millaista ruokaa ja hintatasoa pitopalvelu Pitopata pitää? Heidän nettisivuiltaan ei ainakaan löytynyt mitään mallia menuista taikka hinnoista.
 2. Hei taas! Aiemmin tuli kirjoteltua täällä kun suunnitelmissa oli talvihäät tälle vuodelle, mutta erinäisten seikkojen vuoksi homma sitten kuivui kasaan. Nyt sitten kyselisinkin että oletteko olleet vieraana taikka viettäneet häitä Turkansaaressa? Kirkko on upea, ja omaan mieleen mutta mietityttää että millaistahan vuokratasoa mahtavat pitää muissa tiloissa? Todennäköisesti Navetta olisi juhlapaikkamme sillä Yli-Kärpän talo on hieman liian pieni noin 50 hengen häille.Myös kahvilanpyörittäjä ja pitopalvelu ovat vaihtuneet siellä ja täytyy heidänkin hintatasoaan alkaa selvittelemään...
 3. Täällä taas! Häät ovat lykkäytyneet mm. epävarman työtilanteen yms.vuoksi mutta nyt alkaisi näyttää siltä että hommat alkavat edetä. Aiemmin suunnitelmissa oli viettää Oulussa talvihäitä, mutta käytännön järjestelyjen vuoksi joudun myöntymään ja taidetaan pitää sitten kesähäät heinä-elokuussa 2017 hieman tämä muutos harmittaa, mutta toisaalta olen nyt niin ihastunut erääseen vanhaan kirkkoon ja tilaan joita vuokrataan vain kesäaikana että enköhän kestä tämän pettymyksen.
 4. Nyt jo vähä jännittää Tänään siis paikkaa kattomaan, kyselemään ja kuvaamaan. Toivottavasti saadaan tehtyä myös alustava varaus että voin alkaa toden teolla suunnittelemaan juhlia!
 5. Ite tässä pohdiskelen että miten ajoissa nuo std kortit pitäis laittaa, koska vieraita tulee ihan ympäri Suomea ja heijän pitää majotuksia järjestää, miettiä lasten kuskaamiset yms. Ja pitopäivä ei edes osu oikein mihinkään loma-aikaan (korkeintaan yhen alueen hiihtolomalle) joten tästäkin syystä ihmiset voi tarvita hieman enemmän suunnittelu ja järjestely aikaa...Mietin ensin että 6kk ennen itse h-hetkeä mutta näitä teidän juttuja lukiessa se alkaa tuntua jo liian lyhyeltä ajalta o.O
 6. Täällä yksi lisää! Ollaan torstaina menossa paikkaa kattomaan Oulun läheltä. Tarkoituksena ois pitää joko 12.03.2016 tai 26.03.2016. Selvinnee tulevien päivien aikana tuo päivämääräkin koska uskon että tää paikka on se mikä halutaan ja otetaan.
 7. Sininen-hopea-valkoinen. Saapa vaan nähä että saako näitä yhistettyä mitenkään järkevästi juhlapaikan väreihin.. pitää kysyäkki että onko niillä toisia verhoja sinne...
 8. Nonnih, nyt on sovittu tapaaminen Martinhovin ihmisten kanssa Päästään paikan päälle kattelemaan talvista maisemaan ja juttelemaan menuista sekä hinnoista. Oon ihan into pinkeenä täällä
 9. Onko kellään kokemuksia Martinhovin ruuista/menuista?
 10. Aika tyyriin kuuloinen tuo Peuhu. Meille ei oo tosiaan vieläkään tullut minkäänlaista vastausta ko.paikasta. Vieläkö Martinhovin vuokraushinta on hinta per henki menun mukaan? Ja tietäiskö joku minkä hintaista on vuokrata sauna&palju sieltä?
 11. Peuhun nettisivut ja varauskalenteri näyttivät olevan kyllä jo toiminnassa yms. ja sivuja oli päivitetty vasta. Että syy tuskin tuossa ainakaan on. Jos ei ala kuulumaan niin soitella perään jahka kotiudun. Johan tässä on jokunen viikko jo odotettu.
 12. Peuhusta ei oo vielä ainakaan kuulunut mitään, vaikka viestin lähettämisestä on viikko. Toki ovat varmaan näin kesäaikaan kiireisiä, mutta itteä ärsyttää tuommoinen. Kyllä ne s.postit yms.pitäisi päivittäin lukea ja varata aikaa vastaamiseen.
 13. Onko kukaan vielä kysellyt Peuhun vuokra/hintatasoa? Laitettiin itse juuri kysely menemään sekä toivetta päästä katselemaan tiloja sisältä sillä sisätiloista kuvia ei ole juurikaan. ajatuksena olisi vuokrata myös rantasauna ja isompi kylpytynnyri vieraiden (ja miehen ) iloksi
 14. Suunnitteilla juhlat 2016 helmi-maaliskuussa vasta, mutta ollaan jo yhteen maholliseen juhlapaikkaan otettu yhteyttä ja kyselty että milloin pääsis katsomaan ja missä hinnoissa ko. paikka on. Onhan tässä vielä aikaa, mutta katsoin varauskalenteria ja ainakin jo vuodeksi eteenpäin on paikkassa varauksia jokaiselle kuukaudelle.
 15. Tumman sininen & hopea/harmaa luonto näkyy oksien ja käpyjen muodossa.