sonija

Aktiivijäsen
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sonija

 1. Hei! Olisiko kenelläkään kokemuksia lähiajoilta että millaista ruokaa ja hintatasoa pitopalvelu Pitopata pitää? Heidän nettisivuiltaan ei ainakaan löytynyt mitään mallia menuista taikka hinnoista.
 2. Hei taas! Aiemmin tuli kirjoteltua täällä kun suunnitelmissa oli talvihäät tälle vuodelle, mutta erinäisten seikkojen vuoksi homma sitten kuivui kasaan. Nyt sitten kyselisinkin että oletteko olleet vieraana taikka viettäneet häitä Turkansaaressa? Kirkko on upea, ja omaan mieleen mutta mietityttää että millaistahan vuokratasoa mahtavat pitää muissa tiloissa? Todennäköisesti Navetta olisi juhlapaikkamme sillä Yli-Kärpän talo on hieman liian pieni noin 50 hengen häille.Myös kahvilanpyörittäjä ja pitopalvelu ovat vaihtuneet siellä ja täytyy heidänkin hintatasoaan alkaa selvittelemään...
 3. Täällä taas! Häät ovat lykkäytyneet mm. epävarman työtilanteen yms.vuoksi mutta nyt alkaisi näyttää siltä että hommat alkavat edetä. Aiemmin suunnitelmissa oli viettää Oulussa talvihäitä, mutta käytännön järjestelyjen vuoksi joudun myöntymään ja taidetaan pitää sitten kesähäät heinä-elokuussa 2017 hieman tämä muutos harmittaa, mutta toisaalta olen nyt niin ihastunut erääseen vanhaan kirkkoon ja tilaan joita vuokrataan vain kesäaikana että enköhän kestä tämän pettymyksen.
 4. Nyt jo vähä jännittää Tänään siis paikkaa kattomaan, kyselemään ja kuvaamaan. Toivottavasti saadaan tehtyä myös alustava varaus että voin alkaa toden teolla suunnittelemaan juhlia!
 5. Ite tässä pohdiskelen että miten ajoissa nuo std kortit pitäis laittaa, koska vieraita tulee ihan ympäri Suomea ja heijän pitää majotuksia järjestää, miettiä lasten kuskaamiset yms. Ja pitopäivä ei edes osu oikein mihinkään loma-aikaan (korkeintaan yhen alueen hiihtolomalle) joten tästäkin syystä ihmiset voi tarvita hieman enemmän suunnittelu ja järjestely aikaa...Mietin ensin että 6kk ennen itse h-hetkeä mutta näitä teidän juttuja lukiessa se alkaa tuntua jo liian lyhyeltä ajalta o.O
 6. Täällä yksi lisää! Ollaan torstaina menossa paikkaa kattomaan Oulun läheltä. Tarkoituksena ois pitää joko 12.03.2016 tai 26.03.2016. Selvinnee tulevien päivien aikana tuo päivämääräkin koska uskon että tää paikka on se mikä halutaan ja otetaan.
 7. Sininen-hopea-valkoinen. Saapa vaan nähä että saako näitä yhistettyä mitenkään järkevästi juhlapaikan väreihin.. pitää kysyäkki että onko niillä toisia verhoja sinne...
 8. Nonnih, nyt on sovittu tapaaminen Martinhovin ihmisten kanssa Päästään paikan päälle kattelemaan talvista maisemaan ja juttelemaan menuista sekä hinnoista. Oon ihan into pinkeenä täällä
 9. Onko kellään kokemuksia Martinhovin ruuista/menuista?
 10. Aika tyyriin kuuloinen tuo Peuhu. Meille ei oo tosiaan vieläkään tullut minkäänlaista vastausta ko.paikasta. Vieläkö Martinhovin vuokraushinta on hinta per henki menun mukaan? Ja tietäiskö joku minkä hintaista on vuokrata sauna&palju sieltä?
 11. Peuhun nettisivut ja varauskalenteri näyttivät olevan kyllä jo toiminnassa yms. ja sivuja oli päivitetty vasta. Että syy tuskin tuossa ainakaan on. Jos ei ala kuulumaan niin soitella perään jahka kotiudun. Johan tässä on jokunen viikko jo odotettu.
 12. Peuhusta ei oo vielä ainakaan kuulunut mitään, vaikka viestin lähettämisestä on viikko. Toki ovat varmaan näin kesäaikaan kiireisiä, mutta itteä ärsyttää tuommoinen. Kyllä ne s.postit yms.pitäisi päivittäin lukea ja varata aikaa vastaamiseen.
 13. Onko kukaan vielä kysellyt Peuhun vuokra/hintatasoa? Laitettiin itse juuri kysely menemään sekä toivetta päästä katselemaan tiloja sisältä sillä sisätiloista kuvia ei ole juurikaan. ajatuksena olisi vuokrata myös rantasauna ja isompi kylpytynnyri vieraiden (ja miehen ) iloksi
 14. Suunnitteilla juhlat 2016 helmi-maaliskuussa vasta, mutta ollaan jo yhteen maholliseen juhlapaikkaan otettu yhteyttä ja kyselty että milloin pääsis katsomaan ja missä hinnoissa ko. paikka on. Onhan tässä vielä aikaa, mutta katsoin varauskalenteria ja ainakin jo vuodeksi eteenpäin on paikkassa varauksia jokaiselle kuukaudelle.
 15. Tumman sininen & hopea/harmaa luonto näkyy oksien ja käpyjen muodossa.
 16. Talvihäät 2016. Helmi-maaliskuussa pidetään ja väreiksi on nyt tulossa tumman sininen sekä hopea/harmaa paljon oksia ja kynttilötä koristelussa sekä käpyjä innostuin kävyistä ihan täysin tuossa jokin aika sitten kun katselin kuvia. Vielä pitää miettiä että mihin ne oikeen tällätään. Ja pihalle sitten jätkänkynttilöitä juhlapaikalle
 17. Saapa nähä mimmoinen soppa meillä syntyy asiasta, kun itsellä sukunimi joka on melko harvinainen ei-nen päätteinen ja miehellä on tällä hetkellä äitinsä tyttönimi joka taas on hyvinkin yleinen ja nen-päätteinen. Itse en halua mitään tusinasukunimeä ottaa. Mies on puhunut että vaihtaisi ehkä sukunimensä alkuperäiseen, joka taas on melko erikoinen ja kertoo jo ihmisille selvästi mistäpäin suku on kotoisin. Tämän nimen voisin itselleni ottaa, mutta miehen äiti taas vetäisi asiasta todennäköisesti hehtaari määrän herneitä nenäänsä. Jos siis mieheni vaihtaisi entiseen sukunimeensä. Huoh. Onneksi asiaa on vielä aikaa miettiä.
 18. Naimisiin 2016 maaliskuussa jolloin ite oon 26 ja mies on 28. Toivonmukaan mies tuolloin jo vakitöissä kuten myös itsekkin, sillä tarkoitus olisi valmistua jo tämän vuoden lopussa. Nytten ku ajattelee niin tuntuupa kauhian pitkältä ajalta vielä tuossa vaiheessa on yhteiseloa takana 3,5v josta kihloissa noin 2v. Itselle sopisi jo vuodenkin päästä, mutta tällä hetkellä olen itse opiskelija ja mies työttömänä eikä säästämisestä tule yhtään mitään.
 19. Ei vielä oo oikeen ideaa teemasta, mutta lumi/tuli/tunturit siinä ainakin näkyvät ja luonto. Varmaan sitten molempien lempivärejä metsänvihreää ja sinisen sävyjä sekä punaista? Vaikia vielä tässä vaiheessa sanoa Pääasia juhlissa tulevat kuitenkin olemaan yhdessä olo ja hyvä ruoka. Lohta, siikaa, ahventa, poroa jne.
 20. Heps! Täällä yks Lapissa häitään viettävä, tn. 2016 kevättalvesta. Suunnitelmat on vasta puheen tasolla, mutta eiköhän sitä täydy alkaa kesän aikana katselemaan pukua ja varailemaan jatkopaikkoja yms. Onneksi ei tarvitse huolehtia ainakaan siitä etteikö lunta olisi, sillä pitopaikka on niin pohjoisessa että lumitakuu on varma
 21. Tässä ollaan pikkuhiljaa suunnittelemassa omia tn. 2016 talvihäitämme. 2015 tulisi liian nopeasti, ja haluamme ehdottomasti pitää häät kevättalvella. Oman haasteensa tuovat muutamat seikat: häät pidetään todella pohjoisessa mikä tarkoittaa varmaa lunta, mutta myös mahdollisesti -30 asteen pakkasta. Paikaksi on valikoitunut paikkakunnan ainoa yli 30 henkeä vetävä juhlatila jossa virallinen ohjelma sekä ruokailu toteutetaan. Tarkoitus olisi kuitenkin nyt alkaa miettiä sitä että millä ja miten tylsästä koulun salista saadaan meidän näköisemme, juhlava, ja lämminhenkinen. Ulos tulee varmasti muutamia ulkotulia ja olen miettinyt hopeisiksi/valkoisiksi spreijattuja oksia sekä erilaisia valonauhoja sekä kynttilöitä. Kaikki muu on aikalailla vielä auki. Illaksi olisi tarkoitus vuokrata isohko mökki&sauna jossa voidaan sitte vähän rennommin saunoa, juoda ja istuskella tulilla hyvää ruokaa syöden. Nyt siis muutkin talvimorsiammet paikalle kertomaan omista ideoistanne ja ongelmistanne.
 22. Pheasant: Kiitti linkkivinkistä tullut tuo jo selattua läpi kokonaan ja sulho sanoikin että hän haluaa pitää hääjuhlan kotipaikkakunnallaan joka onkin täältä noin 600km pohjoiseen. Ei siis tartte paikkaa enää miettiä kun ko.paikkakunnalla on yksi tila jossa yli 15 hengen juhlia voi pitää
 23. Kenelläkään tietoa nykyisistä hinnoista?
 24. Meilläkin suunnitelmissa saunominen&palju ja mahdollisesti avanto jos päädymme talvihäihin. Mahdollisia paikkoja on jo kartoitettu mutta hinnat huitelevat aika korkealla. Joten kysynkin tässä samalla vinkkiä Oulun alueen paikoista joissa ois tuommoinen saunomismahdollisuus ja yöpyminenkin mahollista noin 20-30 hengelle?
 25. Meillä on tässä alustavasti puhuttu noin 60 vieraan häistä. Päädytty jo nyt semmoiseen että yhdessä asuvat kaverit kutsutaan aveceineen, mikä tarkoittaa melkeinpä kaikkia. Sukulaisista vain ne joiden kanssa on tekemisissä useammin kuin kerran vuodessa, joka taas omalla kohdalla tarkoittaa noin 6-7 henkeä omien vanhempien ja sisarusten lisäksi. Miehen kohdalla vähän monimutkaisempaa uusioperhejuttujen vuoksi, mutta eiköhän siitäkin saada kaikkia miellyttävä ratkaisu. Olen tämän kutsujen ja avecien laiton ajatellut niin, että tuntemattomien en ala ruokkimaan enkä halu viettää omaa "the" päivääni tuntemattomien seurassa.