Jump to content
Naimisiin.info

Jun

Morsian
 • Posts

  37
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

779 profile views

Jun's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Olen nähnyt myynti-ilmoituksia joissa on kaksi omistajaa, en tosin tiedä onko tähän tullut muutoksia tms. Itselläni ei siis kimppa-omistusta ole. http://www.taloussanomat.fi/autot/2013/01/19/nain-ostat-kimppa-auton/2013972/304 Tuon mukaan auto voi olla, mutta vakuutukset ja verot menee vain yhdelle. Mitään tuoreempaa ei google kyllä löytänyt.
 2. Tuohon omaisuusluetteloon, jos puhutte nykyisestä omaisuudesta, niin sen luetteloiminen lienee suht järkevää. Meillä ehdossa puhuttiin vain toisen nimissä olevasta omaisuudesta, eli tarkoittaen myös myöhemmästä tai sen tilalle tulevasta. Ainoa asia, mikä tällä meidän ehdolla pitää muistaa, on kirjata kaikkiin isompiin ostoksiin (esim auto) molempien nimet omistajiksi jos molemmat on maksajia. Muutoin auto menisi sille joka on omistaja.
 3. Olen ollut muutamilla baarijatkoilla. Oleellisinta olisi valita sen verran pieni paikka, että ihmiset löytävät sieltä toisiaan. Paras vaihtoehto olisi varata pöytiä, jolloin olisi jokin "tukikohta" josta muita vieraita löytyy. Noin muutoin tunnelma tuppaa jatkoilla lässähtämään, mutta kai aika moni vieras väsyisi jo kahden aikaan yöllä myös itse juhlatilassa.
 4. Minusta ei kannata mainita vielä hakemuksessa mitään, vaan vasta haastattelussa. Kyllä nuo yleensä järjestyy, olen itse saanut aikanaan viikon mittaisen matkankin läpi. Toki joillain aloilla se kesätyöntekijä on välttämätön resurssi, mutta usein vuorosumplinnalla se päivä-pari järjestyy.
 5. Vielä lisäyksenä, että itse kirjoitin kuoren päälle nimeltä ne lapset, jotka oli kutsuttu, ja itse kutsuun kohteliaan toiveen saada vanhemmat juhlimaan ilman jälkikasvua. Tuo on tietysti ongelma jos samassa perheessä on monta lasta ja yksi imetysikäinen.
 6. Minusta voi hyvin rajata siten että alle yksivuotiaat ja kummilapset/perhepiiri saa tulla, mutta muut eivät. Meillä on myös tuo lähipiiri hankkinut sen verran jälkikasvua, että kaikkien lasten kutsuminen olisi tarkoittanut jo parikymmentä 2-6 vuotiasta. Se on paljon jos aikuisia on 60... Kukaan ei ole myöskään vetänyt hernettä nenään, kun olen asian selittänyt. Osa on sanonut että nauttii joka tapauksessa häistä ilman lapsia vaikka ne olisi kutsuttukin.
 7. Satunnaisiin finneihin tekee hyvää ja nopeuttaa paranemista ainakin itsellä kun painelee pumpulipuikolla the body shopin tea tree öljyllä: http://www.thebodyshop.fi/fi/tea-tree-oil/58317/dp?openGroup=407
 8. Olen joskus ollut seminaarissa krapihovissa, se taitaa olla tuusulassa mutta menee tunnin ajomatkan sisään. Heillä oli joku iso entinen navetta juhlatilaksi.
 9. Minä pidän oman nimeni, koska se on harvinainen ja tuntuu omalta, ja olen siihen kiintynyt. Lisäksi se on lyhyt ja tosiaan sointuu etunimeni kanssa hyvin. Miehen nimi on niin yleinen, että samannimisiä löytyisi varmasti. Ja mies ei halua kyllä omaansa vaihtaa, perusteli sen sukuunsa kuulumisella. Tämä on minulle ok ja ymmärrän sen hyvin. Ymmärtääkseni sukunimen saa vaihtaa myös myöhemmin, eli jos tulee lapsia ja silloin halutaan yhteinen nimi, tai toiselle kaksiosainen. Siinä mielessä päätös ei tässä kohtaa ole "peruuttamaton".
 10. Punaiset juhlakengät laitan minäkin. Kivampi hankkia asusteet joilla tekee jotain myöhemminkin.
 11. Joo, ihmettelin samaa että on siirretty yleiselle puolelle tämä ketju, päiväkirjat on edelleen siellä salatummalla osastolla.
 12. Kuusi kuukautta. Olemme tosin menossa naimisiin kesäsesongin ulkopuolella. Hieman kyllä säikäytti, kun ensimmäisessä sovitusliikkeessä myyjä sanoi minun olevan liikkeellä jo aika viime tingassa. tilatut puvut vievät 4 kk ja korjauksiin pitää varata se kuukausi... No, pukuni pitäisi nyt saapua sitten vähintään 2 kk ennen häitä. Eniten mietitytti oikean koon tilaaminen, kun puolessakin vuodessa ehtii kiinteytyä tai laihtua (miksei lihotakin),ja sitten se ei välttämättä istukaan.
 13. Saatko laitettua molemmista valokuvat ylläsi vierekkäin? Tämä auttoi minulla kun pystyi vertaamaan kohta kohdalta. Tämän takia en tajua liikkeitä jotka ei anna ottaa kuvia. Molemmat istuivat kroppaani ja tyyliini hyvin, mutta toinen malli lopulta paremmin.
 14. Tuo on oikeasti, sanonko mistä, ettei saa ottaa kuvia kun siitä saa parhaiten irti vertailun. Tipzillan puku on kaunis, ja uskoisin, että kun se on muokattu sinulle istuvaksi niin se tuntuu omalta. Jos se toinen tuntui istuvan paremmin suoraan, niin tottakai se hämää. Minäkin sovitin montaa kaunista, mutta pienennystä tarvitsevaa, eikä niistä sitten jäänyt kovin hyvä mieli. Makutuomarit on aina vähän hankalia, kun heillä ei välttämättä ole sama maku.
×
×
 • Create New...