longcat

Aktiivijäsen
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

About longcat

 • Rank
  Juniori
 1. From the album Kuvia

 2. From the album Kuvia

 3. From the album Kuvia

 4. Me tilasimme kukat Arabian kauppakeskuksen Puntti kukkakaupasta. Kauniita olivat!
 5. Sovitin ties kuinka montaa pukua! En enää pysynyt edes laskuissa. Heti ensimmäinen sovittamani puku oli aikas hyvä, mutta en kuitenkaan ottanut sitä, kun häihin oli vielä lähes vuosi silloin. Myöhemmin samaa puhua ei enää saanut ja sitten muut eivät istuneetkaan, kunnes lopulta löysin n. 4kk ennen häitä ihanan mekon.
 6. Meillä oli häissä rengasstrapetsiesitys ja tankotanssiesitys, sillä harrastan kyseisiä lajeja. Esitykset sopivat oikein hyvin juhliin ja vieraista moni ei ollut ennen nähnyt vastaavaa. Molemmissa esityksissä oli aika romanttinen teema, toinen oli vauhdikkaampi, toinen hitaampi ja toinen juhlan alku- ja toinen loppupuolella. Mikäli haluaa erilaista ohjelmaa juhliin, suosittelen lämpimästi! <3
 7. Käytin ihan exeliä lähes kaikkeen suunnittelussa! Istumajärjestyskin oli sillä helppo tehdä, kun muokkasi siitä sopivanmallisen alueen ja nimien paikkoja oli helppo vaihdella! Laitoin myös värikoodit naisten, miesten ja lasten nimiin ja eriväriset alueet mihin tulee buffet, bändin varusteet ym.
 8. Hiukan on kyllä ollut identiteettikriisi nimenvaihdoksesta...Mutta pikkuhiljaa alan jo tottua nimeen...
 9. Otin miehen sukunimen. Meillä molemmilla oli aika tavalliset -nen loppuiset nimet, joten yhdysnimikään ei tullut kysymykseen!
 10. Varasin kampaajan vasta alle 1kk ennen häitä! Se jotenkin jäi siinä muun tohinan ohessa, mutta sain ajan ja hieno kampaus tuli!
 11. Meillä oli häät Helsingissä ja varattiin paikka 1,5 vuotta etukäteen. Hyvin saatiin haluamamme päivä.
 12. Hui! Kiitos lutikkavaroituksesta Raitaa! Pitääpä perehtyä asiaan..!
 13. Olin todella jännittynyt koko viikon ennen häitä ja hääpäivänä jännitti lähinnä kirkko-osuus. Eli pahimmillaan jännitys oli kirkolle matkatessa ja kiemurtelin kauhuissani hääautossa... Mutta siinä se jännitys sitten hälveni kirkkotilaisuuden aikana ja itse juhlassa olin rentoutunut ja onnellinen!
 14. Tanssittiin ensin häätanssina Stand By Me ja sen jälkeen valssina Tapio Rautavaaran Häävalssi, jonka puolivälistä muutkin tulivat tanssilattialle.
 15. Halusin ehdottomasti meikata itse itseni, koska tiedän minkälaisesta tyylistä tykkään ja miten silmäni kannattaa meikata. Käsitykseni on se, että meikkaajat laittavat ihan liikaa meikkiä (lue:meikkivoidetta tjsp), varsinkin, jos iho ei ole valmiiksi virheetön! Halusin myös näyttää itseltäni ja jonkun tuntemattoman meikkaamana en usko, että se välttämättä toteutuisi. Toki laitoin enemmän meikkiä kuin arkena ja hyvin se kesti koko päivän. Ehkä jos olisi joku tuttu meikkaaja tai paljon rahaa, että voisi käydä koemeikeissä, kunnes löytää osaavan tyypin... Yksi koemeikki ei välttämättä pelasta!