Jump to content
Naimisiin.info

longcat

Aktiivijäsen
  • Viestit

    24
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by longcat

  1. Meillä oli häissä rengasstrapetsiesitys ja tankotanssiesitys, sillä harrastan kyseisiä lajeja. Esitykset sopivat oikein hyvin juhliin ja vieraista moni ei ollut ennen nähnyt vastaavaa. :) Molemmissa esityksissä oli aika romanttinen teema, toinen oli vauhdikkaampi, toinen hitaampi ja toinen juhlan alku- ja toinen loppupuolella. Mikäli haluaa erilaista ohjelmaa juhliin, suosittelen lämpimästi! <3

  2. Halusin ehdottomasti meikata itse itseni, koska tiedän minkälaisesta tyylistä tykkään ja miten silmäni kannattaa meikata. Käsitykseni on se, että meikkaajat laittavat ihan liikaa meikkiä (lue:meikkivoidetta tjsp), varsinkin, jos iho ei ole valmiiksi virheetön! Halusin myös näyttää itseltäni ja jonkun tuntemattoman meikkaamana en usko, että se välttämättä toteutuisi. Toki laitoin enemmän meikkiä kuin arkena ja hyvin se kesti koko päivän. :) Ehkä jos olisi joku tuttu meikkaaja tai paljon rahaa, että voisi käydä koemeikeissä, kunnes löytää osaavan tyypin... Yksi koemeikki ei välttämättä pelasta!

  3. Töpeksimme hiukan alttarilla... Kun oltiin sanottu tahdon, vuorossa piti olla hääsuudelma ja pappi vain odotti hiljaa paikallaan. Emme kumpikaan ensin muistaneet, että suudelman piti olla nyt ja seisomme hetken vaivautuneesti paikoillaan. Sitten onneksi itse muistin sen ja aloin kurottaa suutelemaan, niin kyllä se sulhonkin mieleen palautui siinä. :D Sitten kuunneltuamme pianonsoittoesityksen olimme jo lähdössä pois alttarilta ja pappi kuiskasi hädissään mikkiin: " HEI EI EI vielä!" niin, että kyllä sen koko juhlakansakin kuuli! :D No, eipä siinä mitään, mutta ehkä olisi pitänyt kerrata se vihkikaava vielä edellisenä päivänä, niin tältä olisi vältytty!

  4. Ei ole masentanut. Oikeastaan olen ollut vain iloinen, kun ei tarvitse enää tehdä hääjärjestelyjä! :D Siinä oli lopulta sen verran puuhaa, että sain jo tarpeekseni hetkeksi. Varsinkaan kun en ole mikään askartelijatyyppi ja en niin paljon nauti itse suunnitteluprosessista. Tosin olihan se välillä ihan kivaa ja mielelläni autan joskus ystäviäni suunnitteluissa, jos tulee mahdollisuus. :) 

    Itse hääpäivää tosin mietin vähän kaivaten, koska se oli aivan upea, juhlat oli todella onnistuneet ja ihmiset olivat onnellisia! Juhlapaikka oli todella kiva, kukat, menut ym. koristeet olivat kauniita, ruoka oli hyvää, bändi ja muut esiintyjät loistavia. Kaikki vain meni niin nopeasti ohi!!

  5. Kyyneleet tulivat silmiin, kun häämarssi alkoi soida ja lähdimme isäni kanssa kävelemään. Onneksi alkuliikutuksen jälkeen ei enää itkettänyt, mutta oltiin miehen kanssa molemmat aika vakavia koko toimituksen ajan. Vasta poispäin kävellessä alkoi hymyilyttää!  Hymy leveni lisää, kun kirkon ovien taakse teljetyt 100 japanilaisturistia antoi aplodit! :D :D (Temppeliaukion kirkko..)

  6. Me saatiin kuvat vasta 2kk häiden jälkeen! Oli kyllä mielestäni ihan liian pitkä aika ja valokuvaaja oli sanonut että muutama viikko...Jonka ajattelin olevan esim. 3 viikkoa... Nykyään kuitenkin uutiset vaihtuu tiheään, niin tekisi mieli laittaa kuvia heti someen, ennen kuin kaikki on jo unohtanut koko häät! :D 

     

    Koska oltiin ajateltu, että valokuvaaja hoitaa kuvauksen, kukaan vieraistakaan ei ottanut kuvia, paitsi pari kännykkäkuvaa, eikä meillä siis ollut oikein mitään materiaalia häistä tuon koko 2kk aikana! (Tai no kuvaaja laittoi ekalla viikolla häiden jälkeen ihan pari kuvaa meille, mutta ne olivat huonoja, ehkä kiireessä valittuja...?)

     

    No, lopulta kuvat tulivat ja olivat todella upeita, joten melkein jo ollaan unohdettu kuinka kauan siinä kesti! :D

     

    Mutta olkaa tarkkana, kun kysytte kuvaajilta kauanko kuvissa kestää. Ehkä se odottaminen on helpompaa, jos tietää selkeän maksimiajan ja varautuu siihen. :)

  7. Meillä oli vihkiminen vasta klo.16 ja sen takia sovittiin valokuvaus ennen sitä. :) Ennen häiden alkua olimme tosin hyvin jännittyneitä ja sen takia kuviin tuli paljon epäluonnollisia ilmeitä, eikä ollut niin helppo rentoutua... Yhdistettynä siihen, että meillä molemmilla on muutenkin taipumusta ilmeen jäykistymiseen kameran edessä, lopputulos oisi voinut olla parempikin! Muutenkin siinä tuli ehkä ajateltua, että "nyt nää kuvat vaan tästä äkkiä ohi" eikä keskityttnyt niihin asentoihin ym. ihan täysillä. :D No, kyllä siellä pari hyvääkin potrettia lopulta oli joukossa!

     

    Kirkkotilaisuuden jälkeen taas oli ihanan rentoutunut olo ja kaikki juhlissa napsitut kuvat olivat todella onnistuneita! Siksi ehkä suosittelen potrettikuvaustakin vihkimisen jälkeen, mikäli vain on aikaa! :)

×
×
  • Create New...