Jump to content
Naimisiin.info

viimar

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

viimar's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Voidaan lämpimästi suositella Anrietta Kuoskua (anrietta.pictures.fi). Anrietan kanssa oli todella rentoa ja hauskaa työskennellä! Otettiin potrettikuvat ennen vihkimistä ja pelättiin, että jännitys näkyisi kuvista, mutta meillä oli lopulta vaan todella hauskaa ja saatiin iso kasa onnistuneita potrettikuvia! Anrietta teki myös dokumentaaripaketin häistä, johon oltiin kovin tyytyväisiä. Lisäksi erilaiset sopimiset ja lisäkuvien tilaukset onnistui helposti. Anrietta tiesi hyviä kuvauspaikkoja ja ottii hyvin huomioon meidän toiveet.
  2. Meillä oli Vammalan seurahuoneen pitopalvelu meidän häissä ja oltiin tyytyväisiä. Ruoka oli hyvää ja järjestelyt ja tarjoilut sujui ongelmitta, sähköposteihin ja puheluihin vastattiin nopeasti ja ystävällisesti! Hinta oli myös kohdillaan!
  3. Itse kävin Rastassa Kehräsaaressa ja olin kovasti tyytyväinen niin meikkiin kuin kampaukseen!
  4. Meille tuli kukat Kukkaikkunasta, joka sijaitsee Stockaa vastapäätä. Erittäin tyytyväisiä oltiin. Kimppu oli parempi kuin ikinä olisin osannut odottaa ja valmistelupalaverissa saimme todella hyvää ja asiantuntevaa palvelua!
  5. Meillä oli häät Vähä-Hisson tilalla nyt elokuussa ja ei ole kuin hyvää sanottavaa! + vuokraajat todella avuliaita ja ystävällisiä + tila on tunnelmallinen jo itsellään, koristeluilla paikasta saa todella kauniin! + pitopalvelun saa tilata mistä itse haluaa, Sastamalassa useampia pitopalveluja tarjolla + juhlatila on yhtenäinen ja takapenkistäkin näkee kohtuullisesti lavalle, meillä vieraita 120 ja mahtuivat hyvin + juhlatilan sivulla on mahdollista laittaa puuhanurkkaus lapsille ja toisella sivulla hyvä mahdollisuus laitta kuvia, vieraskirja jne. + kaunis miljöö myös pihan puolelta, ranta + mahdollisuus vuokrata savusauna+pikkusauna +hyvä hinta-laatusuhde +lähellä Ellivuori, jonne me sovittiin häävieraille kiintiö huoneista +käytössä pe-su +kynttilöitä saa käyttää, jos ovat jossan lasikupissa tai lyhdyssä + tilassa itsessään kauniita vanhoja tavaroita kuten vene (saa pois halutessaan), puukärryt, tiinuja ym. - koristeluun saa halutessaan uppoamaan aikaa ja vaivaa, mutta tila on kyllä vähemmälläkin koristelulla hieno
  6. Entä tällä hetkellä? Onko lisää kokemuksia Sastamalan pitopalveluista?
×
×
  • Create New...