Jump to content
Naimisiin.info

Mepu

Aktiivijäsen
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Mepu kaikki viestit

  1. Vuosi etukäteen, vuonna 2016 naimisiin menevät tutut varasivat jo 2 vuotta etukäteen, koska halusivat varmistaa saavansa juhlapaikan.
  2. Kauniit teemaväreihin sopivat paperipillit olivat turhat..Toki kauniita koristeinakin juoma + karkkibuffetissa, mutta eipä niitä kovin moni käyttänyt. Erittäin toimivia ideoita olivat photobooth ja karkkibuffet - joiden suosia turhaan epäilin!
  3. Mepu

    Mikä on häidenne teemaväri?

    Persikka - harmaa - valkoinen Mukana myös hitunen vanhaa roosaa.
  4. Mepu

    Valmiina tilatut kutsut

    Kutsut tilattiin valmiina ja paljon kehuja saivatkin! Tein muuten koristelut jne. itse niin kutsujen ulkoistaminen oli erittäin stressivapaa vaihtoehto
  5. Mepu

    Tuikkukippojen koristelu

    Koristelin tuikkukipot valkoisella pitsinauhalla / pitsiteipillä ja juuttinarulla, jonka sidoin rusetiksi pitsinauhan päälle. Pitsinauhan kiinnitin kuumaliimapyssyllä.
  6. Mepu

    Cookinsaaret?

    Voisiko joku viime vuonna Aitutakilla käynyt vähän neuvoa.. Mitä kautta varasitte lennot ja mitä suunnilleen maksoivat? Majoitus Aitutakilla, onko suositella jotain edullisempaa vaihtoehtoa kuin Pacific resort tai Etu Moana? Olemme lähdössä Uuteen-Seelantiin ja siinä samalla olisi tarkoitus löhötä Aitutakilla 4-5 yötä. Tällä hetkellä lennot esim. skyscannerin kautta näyttää n.800e/hlö menopaluu..Kuulostaa aika kalliilta kun ajattelin sinne Uudesta-Seelannista pääsevän halvemmalla.
  7. Vastoinkäymisiä: - olin kipeä - leuassa oli maailman isoin finni, joka onneksi meikillä saatiin suht hyvin peittoon, mutta se teki oloni hyvin hyvin epävarmaksi, enkä halunnut liikkua juurikaan hämyisästä juhlasalista kirkkaaseen valoon...
  8. Me haluttiin juhlia viimeseen asti omia häitämme (yhteisiä öitä kun vietetään koko loppuelämä ) ja hääpaikkakunnalla hotellitarjonta on niin surkeaa, että mielummin mentiin ihan kotiin yöksi.
  9. Häämatkaan kuluu varmaankin kaikki
  10. Mepu

    Itkitkö häissäsi?

    Häätanssin aikana tuli itku, se oli vaan niiiiin meidän biisi ja siinä toiseen nojaten ympäröivä maailma kaikkosi..
  11. Ehkä 5 hlö ei päässyt kutsutuista 70, ja ihan viime hetkellä 2 vielä peruutti. Harmi sinänsä, että kaikki olivat minun sukulaisiani..
  12. Minulla vain muokattiin kihlasormusta, kun mitään kivaa toista sormusta ei löytynyt...
  13. Minulle iski pieni masennus, vuoden verran lähes joka viikonloppu askartelin, suunnittelin, treenasin itseäni hääkuntoon pt:n avustuksella ja yht'äkkiä päivä olikin käsillä ja ohi. Aika tyhjä olo sitä häiden jälkeen tuli, mutta onneksi on vielä häämatka mitä suunnitella
  14. Mepu

    Hymyilitkö matkalla alttarille?

    Hymyilin, mutta myös nieleskelin kyyneleitä Alttarille päästyä alkoi hirveästi hihittämään, jännitys varmaan laukesi
  15. Mulla on niin hyvät unenlahjat, että nukuin sikeästi 7h
  16. Ihan kivasti meni meidänkin päivä, mutta jotain voisi korjata - vaikka kuinka jännitti niin ei sinne alttarille olis tarvinnu "juosta" - ohjeistaisin kaasoja ja bestmania vielä tarkemmin kaikesta, kun ajatuksia eivät osaa lukea
  17. Meillä oli häissämme Gourmande ja voin todella suositella heitä! + yhteydenpito hyvä, vastaukset sai nopeasti ja tuli tunne, että meistä oikeasti välitettiin (vaikka perfektionistina olin tarkka ohjeistamaan kaikesta) + juhlapäivänä kaikki sujui mutkattomasti, omat juomat tarjottiin, kynttilät sytytettiin jne. + hinnoittelu selkeää + ruoka oli hyvää ja vieraat kehuivat sitä. Monet naimisiin menevät ystävämme ihastuivat niin, että suunnittelevat varaavansa Gourmanden omiin häihinsä. + Buffet ei ollut perinteinen ja sen koristelussa otettiin huomioon meidän teemavärit jne.
  18. Mepu

    Erilainen häämarssi

    Meillä oli mieletön kanttori, sisääntulomarssina oli Zadok of the Priest- Georg Friedrich Händel, johon hommasimme hänelle nuotit ja hän opettelin kappaleen. Poistumisessa oli Concerning hobbits
  19. Mepu

    Mistä löytäisin...

    Heippa! Onko kukaan nähnyt missään isoja sinkkivateja? Siis sellaisia n.50-70cm leveitä? Olen kolunnut läpi aika monta paikkaa, etsinyt netistä, kirppiksiltä jne. muttei sopivia ole tullut vastaan..
×
×
  • Create New...