treecko240

Rouva
 • Content count

  301
 • Joined

 • Last visited

About treecko240

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1524 profile views
 1. Voin suositella häämatkakohteena Sisiliaa. Vietimme viikon Giardini Naxoksella Finnmatkojen valmismatkalla, paketti oli All Inclusive. Hotelli oli Atahotel Naxos Beach. Lennot oli TUIn omat, suorat lennot. Aktiviteetteinä Etna, Kummisedän kylä ja kiertoajelu maaseudulla viinitilavierailuineen. Oli ihan täydellinen paketti! Hotellilla ruoka oli aivan loistavaa, en kaivannut laisinkaan ravintoloiden etsimistä. Opastetuilla retkillä ei tarvinnut huolehtia itse mistään, ja retkiä oli sopivasti matkan kestoon nähden. Hotellin rannalla oli tilaa ja lämpöähän riitti. Ehkä parasta oli Etna ja viininmaistajaiset viinitilalla. 2400€ tuli reissulle hintaa. 5/5 lähtisin uudestaankin
 2. Me ilmoitimme matkanjärjestäjälle (Finnmatkat) että kyseessä on häämatka. Hotellilla odotti pullo kuohuviiniä saatekortin kera (tosin pullo oli lämpimässä eikä hotellihuoneessa ollut kuohuviinilaseja )
 3. Voin suositella häämatkakohteena Sisiliaa. Vietimme viikon Giardini Naxoksella Finnmatkojen valmismatkalla, paketti oli All Inclusive. Lennot oli TUIn omat, suorat lennot. Aktiviteetteinä Etna, Kummisedän kylä ja kiertoajelu maaseudulla viinitilavierailuineen. Oli ihan täydellinen paketti! Hotellilla ruoka oli aivan loistavaa, en kaivannut laisinkaan ravintoloiden etsimistä. Opastetuilla retkillä ei tarvinnut huolehtia itse mistään, ja retkiä oli sopivasti matkan kestoon nähden. Hotellin rannalla oli tilaa ja lämpöähän riitti. Ehkä parasta oli Etna ja viininmaistajaiset viinitilalla. 2400€ tuli reissulle hintaa. 5/5 lähtisin uudestaankin
 4. Meni heti häiden jälkeen pesuun, myynti-ilmoitukset nettiin, ja pukupussissa kaappiin odottamaan ostajaa. Häitä juhlittiin heinäkuussa 2016, ja puku ei ole vielä vaihtanut omistajaa.. Ei tosin harmita, siellä sitä käyn välillä ihailemassa ja silittelemässä..
 5. Mies vähän herkistyi ensi kertaa nähdessään Kehui vuolaasti, sen minkä sanotuksi sai. Ihanaa oli, kun kerrankin kehuttiin oikein olan takaa Kaikkien vieraiden mielestä puku oli aaaivan ihana, kampaus onnistunut, ja meikki viimeisen päälle. Ehkä sulhasen reaktion ohella parasta oli, kun yks miespuolinen kaveri illalla kommentoi, että "Se nyt vaan on jotenkin vaikeata käsittää, kun sut tuntee ja on tottunu näkemään tavallisissa vaatteissa, että sä voit näyttää tolta" (pukeudun siis yleensä hyvinkin arkisesti enkä juhlissakaan käytä hameita tai mekkoja)
 6. Häät on juhlittu ja tänään lähtö Sisiliaan. Oikein paljon onnea muillekin 2.7. rouville sekä tuleville 9.7. morsiamille!
 7. 12 päivää. Kääk!
 8. 70 päivää jäljellä tänään, ilmoittautumisia tulee hiljalleen, kukat pitäisi varata, puku viedä muokattavaksi, ja pöytäkoristeita alkaa päättämään ja hankkimaan
 9. Tervetuloa! Hauska hääpäivä teillä. Ja onnea tulevasta perheenlisäyksestä Tervetuloa Mikäs teillä tarkka päivä on, voisin lisäillä tuonne aloitusviestin listaukseen?
 10. Mulla meni noin viikko kutsujen kanssa stressatessa ja eri vaihtoehtojen kanssa painiessa. Välillä tuntui ettei mistään tule mitään. sitten kun sitä asiaa oli tarpeekai kauan vatvonut, tutkinut malleja, fontteja, asettelua jne niin onnistuin saamaan aikaan sellaisen, mikä ei tuntunut "vääränlaiselta" ja siitähän se sitten lähti muotoutumaan. Meille siis tulee suunnitteluohjelmalla itse tehdyt Ja Vistaprintillä teetetyt kutsut.Kirjasintyyppi eli fontti tekee ihan huikeesti kutsun ulkoasulle. Suosittelen kokeilemaan jotain jo tekemääsi pohjaa eri fonteilla, katso vaikka pinterestistä "free wedding fonts", "font pairing", lataa uudet fontit, ja katso miltä sitten näyttää. Mulla ainakin nousi tyytyväisyys kutsuun heti kun sain siihen fontit joista tykkäsin ja jotka täydensivät toisiaan. Ainiin ja olethan katsonut etsyssä myytävänä olevat mallit? Siellä oli tosi kivoja tulostuspohjia, noin 15e niillä oli hintaa ja se tiedosto sit vaan ladattiin koneelle..
 11. Mulla kun alkaa suuret linjat olla kasassa niin on hyvin aikaa miettiä koristeita. Mutta miks en osaa päättää yhtään mitään?! Juu teemavärit on tavallaan päätetty, eli vaaleanpunaista tai persikkaa, sit jotain maanläheistä vaaleaa ruskeaa/harmaata, sit jotain tehosteväriä kuten minttu tai kulta. Mut eihän nuo nyt oo päätetty!! kohta pitäis jo kutsuja valita ja haluaisin sitä värimaailmaa toteuttaa niissä. Juhlapaikalla on paljon sellasta tummahkoa puuta ja pöytäliinat tulee olemaan pellavaa.
 12. Ja ei niin mitään hajua. vasta maaliskuussa saa tietää kesälle. Näin siis Tampereella. Koska teillä häät ja missä päin suomea, jos saa kysyä noin vertailun vuoksi? Meillä on 23. heinäkuuta Kouvolassa. Kyselin aiemmin Kvlan maistraatista, mutta sieltä sanoivat heti, että ei löydy heiltä vihkijää meille.. käräjäoikeudesta sanottiin, että ota yhteyttä tammikuussa, ja nyt siis tärppäsi. Olin positiivisesti yllättynyt, koska olin kuullut, että saattaa mennä joskus myöhäänkin, ennen kuin tietävät kesästä mitään. Toivottavasti tekin saatte pian tietää vihkijästä! Oukei! Kiitos, me itseasiassa just saatiin vihkijä! Olen super tyytyväinen ja käräjäoikeudesta myös täällä, ei tosin Tampereen.
 13. Ja ei niin mitään hajua. vasta maaliskuussa saa tietää kesälle. Näin siis Tampereella. Koska teillä häät ja missä päin suomea, jos saa kysyä noin vertailun vuoksi?
 14. Mulle uusi sukunimi on tavallaan "uusi alku" työelämässä Työssäni kun en ole asiakkaille aina se mieluisin henkilö, on kiva saada tavallaan uus henkilöllisyys, vaikken tietysti miksikään siitä muutukaan Nimeä vedän paperiin sen parikymmentä kertaa päivässä, eli uus allekirjoitus täytyy opetella. Sit täytyy tilata uudet nimikyltit, leimasimet, sekä muuttaa kaikkiin ohjelmistoihin nimi.. Kai ne sen voi hr-osastolla tehdä sillävälin kun vietän kesälomaa (eli häitä+häämatkaa)
 15. Onnea muuten hei Superlightbeerille, ensimmäiselle 2016 rouviintuneelle!