Jump to content
Naimisiin.info

trimpsa

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

823 profiilin katselua

trimpsa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mulla tingattiin 2600e -> 2100e. Hakusessa oli max 1000€ sormus, mutta kun tämä tuli vastaan niin ei sitten mikään tuntunut enää omalta. Oli miehenkin mielestä niin hieno niin suostu nostamaan vähän omaa osuuttaan ei kyllä harmita yhtään kun hymyillen saa katsella joka päivä.
  2. Nyt laitettiin menemään ja häät 3kk päästä. Mennään Virossa naimisiin niin piti hakea myös miehen syntymätodistusta, sekä tulostaa täytettäväksi tiedot miehestä. Naimisiin menon jälkeen pitää täyttää uudet laput, koska menee ulkomailla kyllä on papereita.
  3. Tässä oma yhdistelmä. Kihla alla ja vihki päällä
  4. www.juhlat.fi sivustolla olen aloittanut omat suunnitteluni näppärää on ollut juuri kirjata vieraslistaa. Budjetti osio on hieman outo, mutta kuitenkin muokattavissa.
  5. trimpsa

    Häät 2016

    Ensi vuonna olisi meidänkin tarkoitus mennä. Alustavasti on päätetty 28.5.2015, mutta jostain syystä minua niin kovasti mietityttää juuri sellaiset asiat mihin ei oikein voi vaikuttaa eli onko tuolloin tarpeeksi lämmintä ja sataako jne. Eipä tuollaisiin asioihin kyllä voi kamalasti vaikuttaa... Mitenkäs teillä muilla on tuon budjetin suhteen? Eli onko teillä siis tässä vaiheessa jo koko budjetti kasassa? Meidän budjetti on 6000e ja tarkoitus on siis säästää tämä vuosi. Juhlapaikkamme on Saarenmaalla Virossa, joten kiire sen varaamisen suhteen ei vielä ole. Käymme kesällä katsomassa muutamaa paikkaa ja valitsemme mieluisimman.
  6. trimpsa

    Kuinka teillä kosittiin?

    Meilläkään ei ihan perinteistä kosintaa ollut, on tuo sulho sen verran ujoa sorttia. Pitkään on ollut puhetta jo häistä, joten viime viikolla sitten vain yhdessä aiheesta puhuttiin ja sovittiin. Sen jälkeen sitten vain paljon pusuttelua ja "nytkö sit ollaan kihloissa?" kysymyksiä. Sen jälkeen yhdessä kokeilemaan sormuksia ja tilaamaan. Itse olen ehkä hieman romanttisempaa sorttia ja olisin ehkä vähän kaivannut romantiikkaa kosintaan, mutta kyllä sen ymmärtää jossei se vaan toisen luonteeseen sovi niin ei pakolla kuitenkaan. Olemme kuitenkin molemmat jo pitkään tienneet, että toinen on se kenen kanssa haluaa elämänsä viettää. Ehkä sitten kun sormukset tulevat vietämme vielä romanttisen hetken kun sormustamme toisemme
  7. 60 hlön häät, jossa mainitsin että 30 tarvii majoituksen, mutta en tiedä oliko sillä sitten erikoista merkitystä. Ruoka oli kolmen ruokalajin menu. http://www.padaste.ee Niin ja hinta on yhdeltä yöltä.
  8. Sellaista tässä mietin, että kun ajatuksena on Virossa järjestää häät ja sain tarjouksen yhdestä uskomattomasta juhlapaikasta, jonka hinnaksi tulisi 11 004€ (sisältää vain majoituksen) eli tähän päälle vielä tulisi mm. ruoka 67€/ruokailija ja alkumalja 15€/juoja. Eli aivan älytön hinta meille.. Siispä mieleeni tuli kysäistä täältä vain ihan mielenkiinnosta, että mitkä paikat Suomessa ovat samaa hintaluokkaa?
×
×
  • Create New...