Morsmaikku2016

Aktiivijäsen
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About Morsmaikku2016

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Itä-Suomi

Recent Profile Visitors

608 profile views
 1. Ostin noin vuosi ennen häitä.. Häät siis ensi vuoden heinäkuussa.
 2. Me varattiin noin 1v ja 10 kk etukäteen. Olaan oltu kaikessa niin ajoissa, että käytännössä enää papin aamen puuttuu..
 3. Meillä häät vasta kesällä 2016, mutta tänä kesänä aion kokeena kasvattaa itse morsiusharsoa sekä ruiskaunokkia. Tuossa on tietysti riskinä se, kun meilläkin häät heinäkuun puolessa välissä, että mitä jos tänä kesänä onkin tosi lämmin ja kukat kasvavat ajoissa ja taas ensi vuonna onkin kylmää... Nooh, katsotaan tuleeko tämän kesäisistäkään mitään..
 4. Voi vitsit miten nätti kakku ollut teillä "BusinessAngel"! Meille on tulossa todennäköisesti joku juusto/moussekakku sitten häihin. Käytiin miehen kanssa maistelemassa kakkuja paikallisessa kondiittorikahvilassa, joka pitää joka lauantai kahvilassaan kakkubuffaa. Tämmöiselle kakkuhimoiselle herkkupepulle tuollainen kakkubuffa kävi oikein hyvin Kakkuja taisi olla yhdeksää eri sorttia ja yksi kakuista oli ylitse muiden, joka oli kolmen suklaan juustokakku. Oi se oli niin taivaallista, eikä ollenkaan äkkimakeaa, vaikka nimestä voisikin luulla niin. Onnekseni mieskin tykästyi tähän kakkuun eniten, joten sellainen on siis todennäköisesti menossa tilaukseen!
 5. Olen perinteiden perään, eli otan tietty miehen sukunimen. Toisaalta mun sukunimi ei ole mitenkään erikoinen, niin senkin puolesta se oli helppo päätös. Voisin hyvin kuvitella, että jos olisi vähänkään erikoisempi sukunimi, niin sitten olisi vaikeampi päättää.
 6. Aluksi olin ajatellut vuokrata puvun. Mutta pukujen vuokraushinnat olivatkin korkeat, että ostin lopulta mekon alesta hääliikkeestä, joka lopettaessaan myi kaikki puvut -50% alella. Puvun hinnaksi tuli siis 600€, joka oli minulla ehdoton maksimi. Oon nyt jälkeenpäin huomannut, että myös Facen kirpparilta saa todella edullisesti käytettyjä ja hyvä kuntoisia hääpukuja!
 7. Minulle kävi aika lailla samalla tavalla Makailin siis sängyssä miehen kanssa ja makselin samalla puhelimella laskuja. Puhuttiin miehen serkun tulevista häistä, kun mies yllättäin täräytti, että "entäs ne meidän häät?". Mies oli jo pari vuotta aiemminkin "kiusannut" vitsillä minua hääasioilla, kuten sanonut minnuu Rouva (miehen sukunimi) jne. Tälläkin kertaa ajattelin sitten miehen vitsailevan, niin nauroin vaan takaisin miehen tokaisulle. Miehen piti sitten tarkentaa useamman kerran, että on nyt tosissaan, ennenkuin uskoin Niin sitten päätettiin siinä, että mennään parin vuoden päästä naimisiin. Rehellisesti sanottuna olisin halunnut jonkinlaisen polvistumisen, jota miehellenikin sanoin. Olen kuitenkin tyytyväinen tuohonkin, koska en olisi missään nimessä sitten kuitenkaan halunnut mitään yltiöromanttista kosintaa. Niin parempi näin..
 8. Täällä myös saman asian kanssa tuskaileva! Tuollainen "rock-henkinen" hääkappale olisi enemmän minun ja miehen makuun, mutta biisi vielä hakusessa. Vitsit kun tuon Timo Rautiaisen kappale olisi hiukan nopeampi, jotta voisi ihan valssimeiningillä vetää.
 9. Moi! Minäkin koitan epätoivoisesti saada uutta eloa tähän keskusteluun. Eli onko kellään hyviä ja niitä huonojakin kokemuksia Mikkelin seudun kampaajista ja/tai meikkaajista?
 10. Huomaa kyllä, että uudistuksen jälkeen ilmoitusten määrä on tippunut rajusti. Tosi harmi :/
 11. Täällä myös ajoissa aloitettu suunnittelu. Melkein kaksi vuotta ennen häitä..
 12. Meillä vihkiminen klo.15:00. Haluttiin 14 tai 15 aika, joten saatiin se aika, mitä haluttiin Ja tosiaan häät vasta 2016 heinäkuussa. Ja sille päivälle oli tehty jo pari varausta, huhhuh saa olla nykyisin ajoissa liikenteessä!
 13. Hui, on aika hinnakkaita paikkoja! Meidän juhlapaikka maksaa heinäkuun viikonlopulta 500€. Hiukan koristelua vaatii, mutta tykkään kyllä paikasta!
 14. Täällä häät 16.7.2016! Kirkko ja juhlapaikka varattu ja hääpuku ostettu. Täällä tulee luettua joka päivä juttuja, joa tää aika kuluis jotenki nopeammin
 15. Sovitin kahta pukua, joista ensimmäinen tarttui mukaan!