Rompotti

Aktiivijäsen
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About Rompotti

 • Rank
  Juniori
 1. Juhlapaikka ja juhlapaikaksi se jääkin, eli pappi tulee paikanpäälle vihkimään ja siitä siirrytään syömään
 2. Mies pyysi kättäni isältäni. Iskä oli kovin otettu tästä, arvostaa perinteitä ja intoutui tarjoilemaan juomakaappinsa antimia tulevalle vävylleen mitä ei lähes tulkoon koskaan tapahdu Itsekin pidin tästä eleestä, koska tiesin vanhempieni pitävän ja arvostavan tällaista tekoa.
 3. Olen ajatellut, että voisi tulla helpommaksi ja edullisemmaksi kun teen itse meikkini. Perus-look, johon voisin toki lisätä tekoripset.
 4. 47-49 riippuu, pääseekö pappani tulemaan...
 5. Kyllä tulen ensi kuussa heittämään kimppuni
 6. Meillä huomioidaan lapset siten, että saavat jäädä kotiin, koska meillä on viina-tarjoilu. En tykkää, että lasten seurassa juodaan ja itse ainakin lapsena ahdistuin kun näin pari kertaa perhetutun rankassa humalassa. Lisäksi on mukavampaa, kun tietää, ettei kesken papin aamenen tai juhlapuheen ala kuulua itkupotkuraivareita jostain asiasta.
 7. Kihlasormusta pidän lähes tulkoon aina, on titaaninen, niin tiedän, että se kestää pienet vastoinkäymiset. Vihkisormuksessani taas on pieni timantti ja se on keltakultaa, niin sitä en välttämättä pysty koko ajan pitämään, sillä olen maatilalla töissä ja siellä voi sattua ja tapahtua mitä vain, joka voisi olla 'vaaraksi' sormukselle.
 8. Viime yönä tuli ensimmäinen hää-aiheinen painajainen(häihin 2kk): Näin siis unta, että hääpäivä olikin elokuussa, päivänä, jona vieraiden tulisi viimeistään ilmoittaa tulostaan. Kaikki oli ihan sekaisin: Pukuni ei ollut sen värinen kuin pitäisi, mies karannut jonnekin, hääpaikan koristelut ihan kesken ja muuta ruokaa ei ollut kuin kakku. Juoksin joka paikkaan ja yritin selvittää asioita kuntoon, mutta aina vaan tuli lisää stressiä kun miestä ei kuulunut, eikä myöskään vieraita! Paikalla hääräsivät ainoastaan vanhempani, isosisko ja muutama kaveri, eikä kenelläkään juhlavaatteita yllään. Josain kohtaa unta totesin, että hetkinen, eikös ne meidän häät olleetkaan lokakuussa? Siitä taisin sitten herätä ihan täpinöissäni.
 9. Osa vastasi tulevansa heti kun ojennettiin kutsut käteen, mutta suurimman osan vastauksia odotellaan yhä. Kutsut siis jaettiin n. 3kk ennen häitä ja jotenkin jännättää, muistaako kaikki ihmiset tehdä virallisen ilmoittautumisen ajoissa, joka on elokuun toisella viikolla, jonka jälkeen meidän pitäisi päästä juttelemaan cateringin kanssa. Se on kyllä onneksi, että miehen eräs riitapukari-sukulainen jättää tulematta. Mies varsinkin stressasi, että jos tämä sukulainen olisi tullut ja aloittanut parin drinkin jälkeen draaman, miten siitä oltaisiin selvitty.
 10. 10.10.2015 koska emme halunneet kesähäitä(mahdollinen kuumuus, ihmisten lomailut) ja talvella voi olla loskakelit. Ruska-aika toimii täydellisesti ^^ + Helppo päivämäärä muistaa hääpäivä.
 11. Ensisijaisesti pitäisi löytää jotkut kivat mustat tai punaiset ballerinat, normaalisti pidän korkea korkoisia kankiä ja saappaita, mutta käyttömukavuuden vuoksi olisi hankinnassa köykäset kengät. Myös se vaikuttaa asiaan, että hääpäivänä en halua olla pitempi miestäni, meillä on 3cm pituuseroa.
 12. 10kuukautta ennen the päivää. Häät ovat lokakuussa (tajusin tänään, miten lähellä nekin jo ovat!)
 13. Kaksissa häissä olen ollut: Eka kerta oli kun äitin serkku meni naimisiin. Olin itse 10-14v? Toisella kertaa menivät ystäväpari naimisiin v.2013. Oli oikein mukavat juhlat, vaikka jouduinkin kesken kaiken lähtemään kotiin nukkumaan seuraavan päivän työpäivää varten. Ja nyt tammi-helmikuun aikana ystäväni menee maistraatissa naimisiin.
 14. Molemmat ollaan sitä mieltä, että pappi saa luvan tulla syömään kanssamme. Vaikkei me ollakaan mitään kauhean uskonnollisia ihmisiä, kuuluu se meistä hyviin tapoihin kutsua vihkijä syöminkeihin jos tällä on vaan aikaa.
 15. Mies halusi maksaa kihlasormukset, joten vihkisormuksen maksoin itse. Löytyikin viime viikolla aivan ihana keltakultainen sormus timantilla, ja vieläpä kävi sellainen tuuri, että sattui olemaan -50% tarjouksella