Jump to content
Naimisiin.info

Rompotti

Aktiivijäsen
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Rompotti kaikki viestit

  1. Juhlapaikka ja juhlapaikaksi se jääkin, eli pappi tulee paikanpäälle vihkimään ja siitä siirrytään syömään
  2. Olen ajatellut, että voisi tulla helpommaksi ja edullisemmaksi kun teen itse meikkini. Perus-look, johon voisin toki lisätä tekoripset.
  3. 47-49 riippuu, pääseekö pappani tulemaan...
  4. Kyllä tulen ensi kuussa heittämään kimppuni
  5. Meillä huomioidaan lapset siten, että saavat jäädä kotiin, koska meillä on viina-tarjoilu. En tykkää, että lasten seurassa juodaan ja itse ainakin lapsena ahdistuin kun näin pari kertaa perhetutun rankassa humalassa. Lisäksi on mukavampaa, kun tietää, ettei kesken papin aamenen tai juhlapuheen ala kuulua itkupotkuraivareita jostain asiasta.
  6. Kihlasormusta pidän lähes tulkoon aina, on titaaninen, niin tiedän, että se kestää pienet vastoinkäymiset. Vihkisormuksessani taas on pieni timantti ja se on keltakultaa, niin sitä en välttämättä pysty koko ajan pitämään, sillä olen maatilalla töissä ja siellä voi sattua ja tapahtua mitä vain, joka voisi olla 'vaaraksi' sormukselle.
  7. Viime yönä tuli ensimmäinen hää-aiheinen painajainen(häihin 2kk): Näin siis unta, että hääpäivä olikin elokuussa, päivänä, jona vieraiden tulisi viimeistään ilmoittaa tulostaan. Kaikki oli ihan sekaisin: Pukuni ei ollut sen värinen kuin pitäisi, mies karannut jonnekin, hääpaikan koristelut ihan kesken ja muuta ruokaa ei ollut kuin kakku. Juoksin joka paikkaan ja yritin selvittää asioita kuntoon, mutta aina vaan tuli lisää stressiä kun miestä ei kuulunut, eikä myöskään vieraita! Paikalla hääräsivät ainoastaan vanhempani, isosisko ja muutama kaveri, eikä kenelläkään juhlavaatteita yllään. Josain kohtaa unta totesin, että hetkinen, eikös ne meidän häät olleetkaan lokakuussa? Siitä taisin sitten herätä ihan täpinöissäni.
  8. Osa vastasi tulevansa heti kun ojennettiin kutsut käteen, mutta suurimman osan vastauksia odotellaan yhä. Kutsut siis jaettiin n. 3kk ennen häitä ja jotenkin jännättää, muistaako kaikki ihmiset tehdä virallisen ilmoittautumisen ajoissa, joka on elokuun toisella viikolla, jonka jälkeen meidän pitäisi päästä juttelemaan cateringin kanssa. Se on kyllä onneksi, että miehen eräs riitapukari-sukulainen jättää tulematta. Mies varsinkin stressasi, että jos tämä sukulainen olisi tullut ja aloittanut parin drinkin jälkeen draaman, miten siitä oltaisiin selvitty.
  9. 10.10.2015 koska emme halunneet kesähäitä(mahdollinen kuumuus, ihmisten lomailut) ja talvella voi olla loskakelit. Ruska-aika toimii täydellisesti ^^ + Helppo päivämäärä muistaa hääpäivä.
  10. Ensisijaisesti pitäisi löytää jotkut kivat mustat tai punaiset ballerinat, normaalisti pidän korkea korkoisia kankiä ja saappaita, mutta käyttömukavuuden vuoksi olisi hankinnassa köykäset kengät. Myös se vaikuttaa asiaan, että hääpäivänä en halua olla pitempi miestäni, meillä on 3cm pituuseroa.
  11. 10kuukautta ennen the päivää. Häät ovat lokakuussa (tajusin tänään, miten lähellä nekin jo ovat!)
  12. Kaksissa häissä olen ollut: Eka kerta oli kun äitin serkku meni naimisiin. Olin itse 10-14v? Toisella kertaa menivät ystäväpari naimisiin v.2013. Oli oikein mukavat juhlat, vaikka jouduinkin kesken kaiken lähtemään kotiin nukkumaan seuraavan päivän työpäivää varten. Ja nyt tammi-helmikuun aikana ystäväni menee maistraatissa naimisiin.
  13. Rompotti

    Kutsutaanko pappi hääjuhlaan?

    Molemmat ollaan sitä mieltä, että pappi saa luvan tulla syömään kanssamme. Vaikkei me ollakaan mitään kauhean uskonnollisia ihmisiä, kuuluu se meistä hyviin tapoihin kutsua vihkijä syöminkeihin jos tällä on vaan aikaa.
  14. Mies halusi maksaa kihlasormukset, joten vihkisormuksen maksoin itse. Löytyikin viime viikolla aivan ihana keltakultainen sormus timantilla, ja vieläpä kävi sellainen tuuri, että sattui olemaan -50% tarjouksella
  15. Unelmakengät olisivat punaiset, koristeltu mustalla pitsillä, mutta punaiset kengät mustalla rusetilla ovat myös mahdolliset.
  16. Neilikka on toinen mun lempikukista <3 Ehdottomasti haluan niitä kimppuun ja mahdollisesti pöytiin Värejä en ole osannut vielä päättää, mutta yksi lempi-muunnoksista on muutoin valkeat(ehkä hivenen taittuvat hempeän v.punaiseen) terälehdet, mutta ulkoreunat ovat fuksianpunaiset
  17. Itse aiomme järjestää nämä kinkerit. Itse ainakin olen tiukasti lainan ottoa vastaan, kun oma periaatteeni on, etten muuhun ota lainaa kuin asunnon ostoon.
  18. Rompotti

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Ilmoittaudun tähän ryhmään Lokakuussa 2015 sanomme tulevan miehen kanssa 'Tahdon'. Mitä meillä on tehtynä: ~ Kutsuvieras-lista ~ Sormukset Eli paljon puuttuu vielä ^^' Onneksi olen katsonut jo yhden paikan, pitäisi laittaa tämän päivän aikana tarjouspyyntöä menemään. Paikka vaikuttaisi hyvältä, koska sama paikka tarjoaisi pitopalvelun, salin ja yösijan pitkänmatkalaisille. Lisäksi, mikäli pidämme kirkkohäät, niin kirkko sijaitsee n. 1km päässä juhlapaikasta.
  19. Julkisissa paikoissa tapahtuvat - Typerä pukeutuminen - Vieraiden ihmisten kanssa tapahtuvat temput(mm.'myy haleja', 'myy kukkia' etc.) - Laulaminen/tanssiminen Sosiaaliset tilanteet ovat vieläkin hiukan haasteellisia, kun olin kiusaamisen kohde ala-ja yläasteilla (onneksi suurinosa tietää tämän). Lisäksi aion tehdä selväksi, että minua EI voi pakottaa tekemään mitään, jos alkaa ahdistamaan liikaa. Ystävälläni oli aivan ihanat polttarit viime vuonna, saunomista maalla, merenrannalla ja pieniä tehtäviä. Paikassa oli saunaosaston yhteydessä poreamme. Jotain tällaista minäkin toivoisin
  20. 300€ olisi tämän hetken kipuraja puvun hankinnalle. Tosin hankinnassa helpottaa se, etten aio hankkia perinteistä valkoista pukua, vaan pääväriltään punaisen tanssiaispuvun. Yksi puku on iskostunut jo mieleeni, mutta sitä pääsen sovittamaan vasta lähempänä kesää, koska ko. pukuliike sijaitsee hippasen kauempana kuin tunnin ajomatkan päässä. No, onneksi tykkään road tripeistä
  21. Saimme viimein selvitettyä kutsuttavat ihmiset ja tällä hetkellä luvut näyttäisivät olevan tasan 50. Listalla on kuitenkin ihmisiä jotka eivät todennäköisesti tule paikalle(mm. oma kummisetäni). Ihan sopiva määrä minusta, koska pidämme aikuisten juhlat, mikäli kutsulistalla olisi myös lapset, paisuisi lista ainakin 15:sta hengellä. x___x
  22. Minä 25 ja mies 26, tosin minäkin täytän heti seuraavan kuukauden lopussa 26
  23. Kolmisen vuotta ollaan oltu yhdessä, josta nyt 4kk kihloissa. Molemmat ollaan duunareita ja asutaan mukavasti omistuskämpässä koiran ja lemmikkihiirien kanssa. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus katsella omakotitaloa ja lisääntymisestä ollaan jo keskusteltu Häitä tanssitaan sitten Lokakuussa 2015 (toivottavasti, pitäisi alkaa suunnittelemaan kunnolla näitä juhlia )
  24. Kihloihin mentiin elokuussa ja ensi vuoden lokakuussa olis tarkotus häitä tanssia. Eli tanssikenkien etsimiseen jäi aikaa vuosi ja kaksi kuukautta
×
×
  • Create New...