Tiutu

Morsian
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Tiutu

 • Rank
  Juniori
 • Birthday December 10

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Lauantaina löysin oman vihkisormukseni, 360€ Timanttisilta. Se vain näytti juuri siltä, kuin halusinkin. Kaunis, yksinkertainen ja siro. Valkokultaa ja pieni timantti. Kihlasormus on 14 vuotta sitten ostettu, ja vihkisormuksen yläpuolelle tulee kihlan kanssa identtinen sormus. Laitan siitä kokonaisuudesta sitten vielä joskus kuvan, kun se on valmis.
 2. Mä en ymmärrä yhtään mitään mitä te puhutte On niin teknistä sanastoa. Mutta siis mulla on kihlana tommonen tosi yksinkertainen, perus kultasormus. En edes muista miten meillä on ollut varaa ostaa yhtään mitään silloin 14 vuotta sitten, kun mä olen ollut lukiossa ja mies armeijassa Ja tänään just kävin hakemassa pienennyksestä tulevan vihkisormukseni. Sekin tosi yksinkertainen, valkokultainen, jossa pienen pieni timantti. En malta ottaa sitä sormestani! Tarkoituksena olisi vielä ostaa kihlasormuksen kanssa identtinen kultasormus tuon vihkin yläpuolelle, joten sitten on mun ring stack valmis Ja siis en ole koskaan oikeastaan halunnut mitään suurta ja huomiota herättävää timanttisormusta. En tiedä miksi, mutta joku tuollaisissa siroissa, "ujoissa" sormuksissa viehättää. Paitsi että nyt kun tämän iltapäivän olen katsellut tuon pienen timantin välkettä, haluan timantteja lisää!!! The beast has been unleashed Katotaas josko saan kuvan tähän.. Jes, onnistuin. Ei tuo vihki nyt näy kovinkaan edustavasti tuossa, mutta tajuaa idean.
 3. Nyt on sitten tila virallisesti varattu ja hääpäivä varmistettu! Eli 19.9.2015 tästä morsiamesta tulee rouva It's about time! Valokuvaaja on alustavasti varattu ja bändi varaillaan varmaankin viikonlopun aikana. Voi kun ois samanlainen ilma hääpäivänä kuin tänään. Matkalla hääpaikalle metsät ja pellot näyttivät aivan ihanilta alkavassa ruskassa Ois jo! Ainiin, sormuksia käydään myös katselemassa tulevana lauantaina. Kauhea into taas suunnitella ja valmistella, jne. No, viikon päästä pääsen yllättämään kampaajani varaamalla häneltä ajan hääkampaukseen.
 4. Meilläkin oli kukkiin varattu 150 euroa mutta koska tajusin yhtäkkiä että haluan kanervia (tai callunoita vai mitä ne nyt onkaan) hääkukiksi, ovat ne ainakin tähän aikaan vuodesta todella edullisia. Siis jonkun 2,5 euroa ruukku. Joten niitä tulee sitten vuoden päästä pöydät täyteen Ja minun kimppuuni myös. Ne sopivat hienosti meidän rustiikkiseen teemaan ja ovat ainoa hieman värikkäämpi asia.
 5. Minulla myös kaasona rakas ystävä, jonka kanssa ollaan tunnettu toisemme n. 20 vuotta. Hän tietää tasan tarkkaan minkälainen ihminen olen, joten voin luottaa häneen täysin polttari- ja hääjärjestelyissä.
 6. Itse tässä juuri pähkäilen mitä nimen kanssa tekisin. Omaa sukunimeäni käyttä Suomessa tällä hetkellä kolmisensataa henkilöä, joten jokseenkin harvinainen sukunimi on. Sulhasen sukunimi ei kylläkään sekään ole mikään järin tavallinen, kun silläkin vain vähän yli 2000 käyttäjää. Silti jotenkin houkuttaisi tuo oman nimen pitäminen.. Vähän on kyllä jäänyt sellainen fiilis, että sulhanen toivoisi minun vaihtavan sukunimeni, mutta eiköhän se vielä ole neuvoteltavissa Katsotaan kuinka käy. Ymmärtääkseni hän ei kuitenkaan ole valmis omaansa vaihtamaan
 7. Meillä oli tarkoitus säästää syyskuisiin häihimme kaksi kesälomaviikkoa: viikko ennen häitä ja viikko häiden jälkeen. Ihan vaan sen takia, että saadaan rauhassa valmistautua suureen päivään, vaikka tekemistä ei välttämättä paljon olisikaan. Jos ei muuta keksitä niin hemmotellaan sitten toisiamme Viikko pidetään häiden jälkeen myös, koska jos häämatkatilille kertyy tarpeeksi rahaa, niin lähdemme sitten johonkin ekstempore-matkalle Ja jos ei kerry tarpeeksi ulkomaan matkaa varten, keksimme jotain pienimuotoisempaa. Tai sitten vaan hoidetaan käytännön asioita, eli mun uuden sukunimen ilmoittelua tarvittaviin paikkoihin, jne.
 8. Mehän siis mentiin alunperin kihloihin niin, että oltiin vuosi seurusteltu, ukko oli armeijassa, ja siellä oli vierailupäivä "sinä, minä ja puolustusvoimat" Käveltiin sitten ko. tapahtumasta takas kasarmille, niin poikaystävä totes, että mentäiskö kihloihin Siltä seisomalta soitti myös äidilleni, ja kysyi, että saadaanko mennä kihloihin <3 Kihlat juhlittiin, kun poikaystävä oli lomalla armeijasta. Siitä on nyt siis 14 vuotta. Naimisiinmenosta päätettiin (vihdoin!) viime keväänä, mutta siitä ei olla kerrottu, kun vasta kaasolle, bestmanille ja kahdelle muulle kaverille Kun juhlapaikka varmistuu puolentoista viikon päästä, aletaan suunnittelemaan save the date -kortteja, ja siitähän se tieto sitten lähtee etenemään Mutta siis noin vuosi ennen häitä tulevat saamaan sulhasen vanhemmat tiedon häistämme.
 9. Mä näin tämän: https://www.etsy.com/listing/56035577/black-tutu-skirt-adult-sizes-tutu-skirts?ref=sr_gallery_6&ga_search_query=black+tutu&ga_order=most_relevant&ga_ship_to=FI&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery ja rakastuin siihen. En tosiaankaan ole kovinkaan mustiin pukeutuvaa tyyppiä joten tilasin tuosta näytepalan kermanvärisenä, mutta jostain syystä olen nyt ihan sitä mieltä, että mun häämekkohan on tuommoinen tutu Olen koko ajan ollut vähän hukassa hääpuvun kanssa, enkä ole oikein innostunut mistään, mutta tuo vaan iski syvälle. Yläosa voi mun puolesta olla, niinkuin noissa linkin kuvissakin tosi yksinkertainen, ja meidän rustiikkisen teeman puitteissa meinasinkin juuttikankaista vyötä. Mutta tosiaan, en tiedä mikä tuossa nyt sitten iski niin kovaa. En ole kovinkaan naisellinen nainen: aina farkuissa, ei koskaan mekkoa tai hametta.. Mutta nyt sitten tutu. Hyvinkin todennäköisesti tulen tuon tilaamaan. Ja tykkään nimenomaan tosta, että se on vähän tommonen suttaisen oloinen, ei niin siloiteltu. Siinä on ilmeisesti n. 550 metriä tuota tyllikangasta Ja koska hinta on tommonen, voin hyvinkin kuvitella, että pidämme häiden jälkeen myös trash the dress-kuvauksen holi-värijauheen tai muun hauskan ja värikkään aineen kanssa Tekee koko ajan mieli laittaa tilaus menemään, mutta odottelen nyt ensin sitä näytepalaa
 10. Meillä ei varsinaisesti mitään teemavärejä ole valittuna, mutta koska osa teemaamme on rustiikkisuus, ovat värit luonnonläheisiä ja neutraaleja. Ainoa vähän voimakkaampi väri tulee kanervista, joita suunnittelimme hääkukiksemme pöytiin ja minun hääkimppuuni.
 11. Meidän häissä oli ensin tarkoitus käyttää paria tuttua kuvaajina, mutta sitten näin yhden paikallisen kuvaajan otoksia viime kesältä samasta paikasta, jossa meidän on tarkoitus häitämme viettää, ja päätin, että mahdutamme hänet hääbudjettiimme Kyse on siis dokumentaarisesta valokuvauksesta. Aikaa häihimme on hieman yli vuosi, ja alustavasti ollaan siis kuvaajan kanssa jo keskusteltu. Palaamme parin viikon sisään hänen kanssaan asiaan (ja todennäköisesti tehdään sopimus), kun tuo hääjuhlapaikka virallisesti varmistuu. Hyvissä ajoin siis mekin ollaan liikenteessä, mutta koska niin rakastuin tyypin kuvaustyyliin, halusin heti varmistua siitä, että saamme hänet kuvaamaan.
 12. Meillä hääpaikka maksaa 540€ (jos nyt todellakin päädymme siihen paikkaan), ja paikka on käytössä perjantaista sunnuntaihin. Tarjoilu, astiat ja loppusiivous kuuluvat tuohon hintaan. Otamme toki samasta paikasta tarjoilut, koska heidän menunsa vaikutti täydelliseltä meidän juhliimme. Ruoka maksaa 32€/hlö. Juomat käydään itse ostamassa Tallinnasta.
 13. Mulla kanssa ehdoton EI on noi kaikenmaailman nolausjutut: typerä pukeutuminen, vieraille ihmisille jonkun asian kauppaaminen tai joidenkin avio-ohjeiden kerääminen, jne. Haluan, että mun polttarit on mukava ja rento tapahtuma, jossa toki saa yllätyksiäkin olla, mutta että ollaan rakkaiden ystävien kanssa yhdessä, muistellaan menneitä ja nauretaan, syödään, juodaan ja pidetään hauskaa. Mun kaaso onneksi tuntee mut läpikotaisin ja tietää mitä tuolta päivältä haluan. Ehdoton EI ovat myös nuo liian aikaiset ja yllättävät aamulähdöt Vaikka olenkin aamulla aina ihan skarppina, pitää mun saada tehdä aamutoimet rauhassa: ilman aamupalaa olen kiukkuinen, ja sit ei kenelläkään ole kivaa Ja tosiaan, minäkään en halua, että polttariporukka käyttää liikaa rahaa mun vuoksi. Tiedän, että kaikilla heistä ei ole kovinkaan suuret tulot eikä siksi ylimääräistä rahaa. En halua, että kukaan heistä joutuu tuon päivän takia kärvistelemään taloudellisesti.
 14. Hitto teidän kanssanne! Ekaa kertaa menin tänään tonne etsy-sivustolle kun täältä vinkin sain, ja nyt (saikkupäivänä) olen kuluttanut siellä aikaa n. 8 tuntia pitkin päivää, mm. ruoanteon ohessa Tuolta saa loistavia ideoita häihin, mutta myös todennäköisiä ostoksia on jo lista. Ja wau! mitä sormuksia tuolla on. Tähän asti on vaan löytänyt netistä jotain samaa toistavia sormuskauppojen sivuja, jossa on ne perinteiset kultaiset, hopeiset, titaaniset ja tungsteeniset timanttisormukset. Mutta nyt ekaa kertaa tuli sellainen olo, ettei se tartte mikään kultatimanttisormus olla, kun tuolla on ihan mielettömiä muita sormuksia. Varsinkin tuolla missä on niitä "stacks" sormuksia. Oon ihan myyty. Ja tässä tulee jo yksi tilaus tehtyä, kun tilailen photo booth sälää. Ja oli mulla jotain muutakin tuolla ostoskorissa.. en muista enää mitä
 15. Minä oon nyt 31v. ja sulhanen 34v. Yhdessä ollaan oltu häihin mennessä (2015) 16 vuotta ja kihloissa 15 vuotta. Ollut siis tarpeeksi pitkä harkinta-aika Molemmat ollaan vakkariduunissa, mutta asuntolainaa ja opintolainaa lyhennellään. Kaksi pientä kisua meillä on arkea ilostuttamassa. Lapsia ei todennäköisesti koskaan hankitakaan. Ollaan innokkaita amerikanmatkailijoita, mutta se reissuilu oli nyt laitettava sitten tauolle, jotta saadaan säästettyä häihin rahaa. Ehkäpä sitten häämatkalle taas 2016 johonkin päin Yhdysvaltoja.