Jump to content
Naimisiin.info

Tiutu

Morsian
  • Viestit

    25
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Tiutu kaikki viestit

  1. Lauantaina löysin oman vihkisormukseni, 360€ Timanttisilta. Se vain näytti juuri siltä, kuin halusinkin. Kaunis, yksinkertainen ja siro. Valkokultaa ja pieni timantti. Kihlasormus on 14 vuotta sitten ostettu, ja vihkisormuksen yläpuolelle tulee kihlan kanssa identtinen sormus. Laitan siitä kokonaisuudesta sitten vielä joskus kuvan, kun se on valmis.
  2. Mä en ymmärrä yhtään mitään mitä te puhutte On niin teknistä sanastoa. Mutta siis mulla on kihlana tommonen tosi yksinkertainen, perus kultasormus. En edes muista miten meillä on ollut varaa ostaa yhtään mitään silloin 14 vuotta sitten, kun mä olen ollut lukiossa ja mies armeijassa Ja tänään just kävin hakemassa pienennyksestä tulevan vihkisormukseni. Sekin tosi yksinkertainen, valkokultainen, jossa pienen pieni timantti. En malta ottaa sitä sormestani! Tarkoituksena olisi vielä ostaa kihlasormuksen kanssa identtinen kultasormus tuon vihkin yläpuolelle, joten sitten on mun ring stack valmis Ja siis en ole koskaan oikeastaan halunnut mitään suurta ja huomiota herättävää timanttisormusta. En tiedä miksi, mutta joku tuollaisissa siroissa, "ujoissa" sormuksissa viehättää. Paitsi että nyt kun tämän iltapäivän olen katsellut tuon pienen timantin välkettä, haluan timantteja lisää!!! The beast has been unleashed Katotaas josko saan kuvan tähän.. Jes, onnistuin. Ei tuo vihki nyt näy kovinkaan edustavasti tuossa, mutta tajuaa idean.
  3. Tiutu

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Nyt on sitten tila virallisesti varattu ja hääpäivä varmistettu! Eli 19.9.2015 tästä morsiamesta tulee rouva It's about time! Valokuvaaja on alustavasti varattu ja bändi varaillaan varmaankin viikonlopun aikana. Voi kun ois samanlainen ilma hääpäivänä kuin tänään. Matkalla hääpaikalle metsät ja pellot näyttivät aivan ihanilta alkavassa ruskassa Ois jo! Ainiin, sormuksia käydään myös katselemassa tulevana lauantaina. Kauhea into taas suunnitella ja valmistella, jne. No, viikon päästä pääsen yllättämään kampaajani varaamalla häneltä ajan hääkampaukseen.
  4. Tiutu

    Kukkabudjetti

    Meilläkin oli kukkiin varattu 150 euroa mutta koska tajusin yhtäkkiä että haluan kanervia (tai callunoita vai mitä ne nyt onkaan) hääkukiksi, ovat ne ainakin tähän aikaan vuodesta todella edullisia. Siis jonkun 2,5 euroa ruukku. Joten niitä tulee sitten vuoden päästä pöydät täyteen Ja minun kimppuuni myös. Ne sopivat hienosti meidän rustiikkiseen teemaan ja ovat ainoa hieman värikkäämpi asia.
  5. Tiutu

    Kuka / ketkä kaasona? II

    Minulla myös kaasona rakas ystävä, jonka kanssa ollaan tunnettu toisemme n. 20 vuotta. Hän tietää tasan tarkkaan minkälainen ihminen olen, joten voin luottaa häneen täysin polttari- ja hääjärjestelyissä.
  6. Itse tässä juuri pähkäilen mitä nimen kanssa tekisin. Omaa sukunimeäni käyttä Suomessa tällä hetkellä kolmisensataa henkilöä, joten jokseenkin harvinainen sukunimi on. Sulhasen sukunimi ei kylläkään sekään ole mikään järin tavallinen, kun silläkin vain vähän yli 2000 käyttäjää. Silti jotenkin houkuttaisi tuo oman nimen pitäminen.. Vähän on kyllä jäänyt sellainen fiilis, että sulhanen toivoisi minun vaihtavan sukunimeni, mutta eiköhän se vielä ole neuvoteltavissa Katsotaan kuinka käy. Ymmärtääkseni hän ei kuitenkaan ole valmis omaansa vaihtamaan
  7. Meillä oli tarkoitus säästää syyskuisiin häihimme kaksi kesälomaviikkoa: viikko ennen häitä ja viikko häiden jälkeen. Ihan vaan sen takia, että saadaan rauhassa valmistautua suureen päivään, vaikka tekemistä ei välttämättä paljon olisikaan. Jos ei muuta keksitä niin hemmotellaan sitten toisiamme Viikko pidetään häiden jälkeen myös, koska jos häämatkatilille kertyy tarpeeksi rahaa, niin lähdemme sitten johonkin ekstempore-matkalle Ja jos ei kerry tarpeeksi ulkomaan matkaa varten, keksimme jotain pienimuotoisempaa. Tai sitten vaan hoidetaan käytännön asioita, eli mun uuden sukunimen ilmoittelua tarvittaviin paikkoihin, jne.
  8. Mä näin tämän: https://www.etsy.com/listing/56035577/black-tutu-skirt-adult-sizes-tutu-skirts?ref=sr_gallery_6&ga_search_query=black+tutu&ga_order=most_relevant&ga_ship_to=FI&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery ja rakastuin siihen. En tosiaankaan ole kovinkaan mustiin pukeutuvaa tyyppiä joten tilasin tuosta näytepalan kermanvärisenä, mutta jostain syystä olen nyt ihan sitä mieltä, että mun häämekkohan on tuommoinen tutu Olen koko ajan ollut vähän hukassa hääpuvun kanssa, enkä ole oikein innostunut mistään, mutta tuo vaan iski syvälle. Yläosa voi mun puolesta olla, niinkuin noissa linkin kuvissakin tosi yksinkertainen, ja meidän rustiikkisen teeman puitteissa meinasinkin juuttikankaista vyötä. Mutta tosiaan, en tiedä mikä tuossa nyt sitten iski niin kovaa. En ole kovinkaan naisellinen nainen: aina farkuissa, ei koskaan mekkoa tai hametta.. Mutta nyt sitten tutu. Hyvinkin todennäköisesti tulen tuon tilaamaan. Ja tykkään nimenomaan tosta, että se on vähän tommonen suttaisen oloinen, ei niin siloiteltu. Siinä on ilmeisesti n. 550 metriä tuota tyllikangasta Ja koska hinta on tommonen, voin hyvinkin kuvitella, että pidämme häiden jälkeen myös trash the dress-kuvauksen holi-värijauheen tai muun hauskan ja värikkään aineen kanssa Tekee koko ajan mieli laittaa tilaus menemään, mutta odottelen nyt ensin sitä näytepalaa
  9. Tiutu

    Mikä on häidenne teemaväri?

    Meillä ei varsinaisesti mitään teemavärejä ole valittuna, mutta koska osa teemaamme on rustiikkisuus, ovat värit luonnonläheisiä ja neutraaleja. Ainoa vähän voimakkaampi väri tulee kanervista, joita suunnittelimme hääkukiksemme pöytiin ja minun hääkimppuuni.
  10. Meidän häissä oli ensin tarkoitus käyttää paria tuttua kuvaajina, mutta sitten näin yhden paikallisen kuvaajan otoksia viime kesältä samasta paikasta, jossa meidän on tarkoitus häitämme viettää, ja päätin, että mahdutamme hänet hääbudjettiimme Kyse on siis dokumentaarisesta valokuvauksesta. Aikaa häihimme on hieman yli vuosi, ja alustavasti ollaan siis kuvaajan kanssa jo keskusteltu. Palaamme parin viikon sisään hänen kanssaan asiaan (ja todennäköisesti tehdään sopimus), kun tuo hääjuhlapaikka virallisesti varmistuu. Hyvissä ajoin siis mekin ollaan liikenteessä, mutta koska niin rakastuin tyypin kuvaustyyliin, halusin heti varmistua siitä, että saamme hänet kuvaamaan.
  11. Meillä hääpaikka maksaa 540€ (jos nyt todellakin päädymme siihen paikkaan), ja paikka on käytössä perjantaista sunnuntaihin. Tarjoilu, astiat ja loppusiivous kuuluvat tuohon hintaan. Otamme toki samasta paikasta tarjoilut, koska heidän menunsa vaikutti täydelliseltä meidän juhliimme. Ruoka maksaa 32€/hlö. Juomat käydään itse ostamassa Tallinnasta.
  12. Mulla kanssa ehdoton EI on noi kaikenmaailman nolausjutut: typerä pukeutuminen, vieraille ihmisille jonkun asian kauppaaminen tai joidenkin avio-ohjeiden kerääminen, jne. Haluan, että mun polttarit on mukava ja rento tapahtuma, jossa toki saa yllätyksiäkin olla, mutta että ollaan rakkaiden ystävien kanssa yhdessä, muistellaan menneitä ja nauretaan, syödään, juodaan ja pidetään hauskaa. Mun kaaso onneksi tuntee mut läpikotaisin ja tietää mitä tuolta päivältä haluan. Ehdoton EI ovat myös nuo liian aikaiset ja yllättävät aamulähdöt Vaikka olenkin aamulla aina ihan skarppina, pitää mun saada tehdä aamutoimet rauhassa: ilman aamupalaa olen kiukkuinen, ja sit ei kenelläkään ole kivaa Ja tosiaan, minäkään en halua, että polttariporukka käyttää liikaa rahaa mun vuoksi. Tiedän, että kaikilla heistä ei ole kovinkaan suuret tulot eikä siksi ylimääräistä rahaa. En halua, että kukaan heistä joutuu tuon päivän takia kärvistelemään taloudellisesti.
  13. Tiutu

    ETSY.com verkkokauppa

    Hitto teidän kanssanne! Ekaa kertaa menin tänään tonne etsy-sivustolle kun täältä vinkin sain, ja nyt (saikkupäivänä) olen kuluttanut siellä aikaa n. 8 tuntia pitkin päivää, mm. ruoanteon ohessa Tuolta saa loistavia ideoita häihin, mutta myös todennäköisiä ostoksia on jo lista. Ja wau! mitä sormuksia tuolla on. Tähän asti on vaan löytänyt netistä jotain samaa toistavia sormuskauppojen sivuja, jossa on ne perinteiset kultaiset, hopeiset, titaaniset ja tungsteeniset timanttisormukset. Mutta nyt ekaa kertaa tuli sellainen olo, ettei se tartte mikään kultatimanttisormus olla, kun tuolla on ihan mielettömiä muita sormuksia. Varsinkin tuolla missä on niitä "stacks" sormuksia. Oon ihan myyty. Ja tässä tulee jo yksi tilaus tehtyä, kun tilailen photo booth sälää. Ja oli mulla jotain muutakin tuolla ostoskorissa.. en muista enää mitä
  14. Minä oon nyt 31v. ja sulhanen 34v. Yhdessä ollaan oltu häihin mennessä (2015) 16 vuotta ja kihloissa 15 vuotta. Ollut siis tarpeeksi pitkä harkinta-aika Molemmat ollaan vakkariduunissa, mutta asuntolainaa ja opintolainaa lyhennellään. Kaksi pientä kisua meillä on arkea ilostuttamassa. Lapsia ei todennäköisesti koskaan hankitakaan. Ollaan innokkaita amerikanmatkailijoita, mutta se reissuilu oli nyt laitettava sitten tauolle, jotta saadaan säästettyä häihin rahaa. Ehkäpä sitten häämatkalle taas 2016 johonkin päin Yhdysvaltoja.
  15. Me vaan jossain vaiheessa viime keväänä (2014) istuttiin alas miettimään tulevaisuuden haaveita ja toiveita, ja todettiin siinä molemmat sitten, et millos ne häät? Niistä ollaan aina puhuttu, ja sovittu, että sitten kun taloudellinen tilanne ne mahdollistaa, niin sitten. No nyt oltiin siinä tilanteessa, ja päätettiin että no josko 2015 sitten. Ja päivä (19.9.) valikoitui oikeastaan tuon haluamamme tilan vapaana olon mukaisesti. Emme halunneet kesähäitä, joten tuo päivä se sitten on.
  16. Me ollaan sulhon kanssa pidetty yhtä taloutta jo 15 vuotta, joten tavaraa on liiaksikin asti. Eli rahalahjatoiveita vain meilläkin. Ja nimenomaan häämatkarahastoon. Josko sitten 2016 päästäisiin reissuun. Tuo Carnation_in ajatus on mielestäni hyvä, siis että erillisiä reissuasioita on jaoteltu "lahjoiksi" Voisi ainakin kuvitella, että vieraan on mukavampi antaa rahaa esim kahteen museolippuun, kun vain pelkästään jonkun 30€, joka ei ole varsinaisesti mihinkään suunnattu.
  17. Meillä budjetti oli alunperin 5000 euroa, mutta koska näin erään dokumentaarisen valokuvaajan tuotoksia, niin halusin välttämättä hänet kuvaamaan (750 euroa) ja tiedossa on yksi bändi joka olisi aivan loistava juhliimme (1800 euroa). Jotenkin nuo ylitykset saa vielä koko ajan itselleen oikeutettua: "kerran ne häät vaan pidetään" ja "vois sen rahan käyttää huonomminkin" Toisaalta oon sormuksiimme varannut budjetista 600 euroa, mutta jos ei otettais tota bändiä, niin sit niihin vois käyttää myös ton 1800 euroa, joka ei tietenkään alunperin ollut budjetissa, mutta nyt on Voivoivoi.. Toivottavasti en nyt enää saa mitään hyvää päähänpinttymää, että jotain on pakko saada sinne.. Eli josko siinä alle 8000 eurossa pysyttäis, niin ei menis oma talous ihan nurin
  18. Me kutsutaan noin 50 henkilöä. Siitä määrästä 5 on 8-16-vuotiaita. Meidän neljällä vieraspariskunnalla on siinä vaiheessa alle 2 vuotiaita lapsia, jotka kehotamme jättämään muiden hoiteisiin häiden ajaksi Aika tasaväkisesti on sukulaisia molempien puolelta ja sitten ystäviämme. Sinkkuvieraille ei mene avec-kutsua, ellei nyt tässä vuoden aikana joku palavasti rakastu, ja tuo uutta ihmistä ystäväpiiriimme En halua häissäni alkaa tutustumaan uusiin ihmisiin. Häät ovat kuitenkin sen verran tunteikas juhla, että haluan ympärilläni olevien ihmisten olevan minulle tärkeitä ja läheisiä.
  19. Tiutu

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Tiutiu, sama päivä! (eka kenen törmäsin kellä sama päivä) Pakko kysyy, että missä päin Suomee ootte menossa vihille? Meillä on varattu kirkko, juhlapaikka, valokuvaaja, bändi, caterign, hotellihuoneita vieraille. Mekko ostettu vuosi sitten (hohoo ja 10 kiloa sitten *häpeä*), kutsukortit laitettu tulille.. Kohta tulee kihlauksesta kaks vuotta niin onhan tässä ehtiny jo suunnitella. Kivaa ylipäätään tehdä pikkuhiljaa kun ei ole mikään kiire, saa rauhassa tutkia ja haaveilla ja itkeskellä tunnelataukset pois. Nyt kun tulee syksy niin tässä on hyvää aikaa testailla mitä kaikkea ihanaa koristetta voi tehdä luonnon aineista pöytiin. Se on kyl toisaalta miinuksena aikases suunnittelussa, kun ideoita on maailma täynnä ja jossai kohtaa pää menee ihan sekasin kun ei vaan osaa enää päättää. Mut lopulta se sydän varmaan sanoo; esim. juhlapaikka meillä meni jo vaihtoon ja oli muuten ihan oikee ratkasu! Sekin toisaalta on hyvä että ei oo mikään kiire noiden järjestelyiden kanssa, kun tällä hetkellä pitäis saada opinnot viimeisteltyä (valmistun marraskuussa) ja työpaikkaakin pitäs ettiä. Ja ensvuoden keväällä on muutto, ottaa sekin oman aikansa, mut toisaalta hää-näpräily on ihan kivaa vastapainoo stressaavalle työlle ja opparille Lahdessa mennään maistraatissa naimisiin ja Niemimäen mansikkatilalla sitten (todennäköisesti) juhlat. Voi myös olla, että pidetään vihkitilaisuus tuolla tilalla. Se selvinnee myöhemmin. Joo kyllä tässä vielä pää on täynnä kaikenmaailman kiekuroita, mutta kun käydään vielä tsekkaamassa tuo tila ja varmistetaan varaus, niin alkaa muutkin asiat selkiytymään. Harmikseni kaasoni on tammikuuhun asti opintovaihdossa ulkomailla, niin en voi hänen puoleensa kääntyä paniikissani. Onneksi tuo sulho on jotakuinkin osallistuvaa mallia, ja pääsen tietysti sitten tammi-helmikuun häämessuille jo kaason kanssa.
  20. Me justiinsa esivarattiin Niemimäen mansikkatila syyskuulle 2015. Esivarattiin siksi, että ollaan vasta ihastuttu siihen netin kautta, ja ollaan menossa katsomaan paikkaa parin viikon päästä, jolloin tehdään sitten lopullinen päätös. Kesän aikana tuli kyllä aika hyvin tutkittua Lahden seudun hääpaikkavalikoima. Vaikka hyviä paikkoja mielestäni löytyykin, oli monissa sitten joku sellainen negatiivinen puoli, joka tiputti ko. paikan listaltani. Casselin paikat on kivoja, mutta niissä pitää pitopalvelu ostaa myös heiltä, ja niin muodoin juomat. Joten liian kallista meidän budjettiin. Villa Rauhala vaikutti ihanalta paikalta ja sen sijainti on loistava, mutta siellä ilmeisesti vieraat jakautuisivat kahteen tilaan, eikä bändille olisi kaiketi tilaa (näin ymmärsin jonkun puheista). Paikan isäntä on myös ilmeisesti juhliin osallistuvaa tyyppiä, joka ei kauheasti houkuta.. Voi olla, että seuraava asia on vain omaa kuvitelmaani ja joku päähänpinttymä, mutta maaseudun nuorisoseurojen talot tuntuvat kaikki niin vanhanaikaisilta puupaneeleineen, että ne putosivat listalta ihan vain sen takia. Joku oli kylläkin tänne foorumiin postannut kuvan kauniista vaaleasävyisestä tilasta, joka ymmärtääkseni oli juuri tuollainen seurojentalo tms, joten ehkä olisi ollut minunkin aika muuttaa tuota kauhukuvaa päässäni Mutta tosiaan jokin tuossa Niemimäen tilassa viehätti. Minusta sen juhlatila vaikuttaa hyvän kokoiselta, varsinkin kun sinne ilmeisesti mahtuu hyvin 80 ihmistä, ja meille on tulossa n. 50 vierasta. Se sijaitsee sopivan matkan päässä Lahdesta. Ja koska emme jaksa kovinkaan paljon stressata ruoan suhteen, kunhan se vain on hyvää, oli mansikkatilan juhlamenu mielestäni aivan loistava. Lisäksi tilan vuokra on muihin tutkimiini paikkoihin nähden todella edullinen (540 euroa pe-su). Ja olen miettinyt pääni puhki, mitä häävieraille voisi antaa lahjaksi. Mansikkatilan oma mansikkamehu tai -hillo voisi olla oikein mainio lahja. Varsinkin jos siihen saisi tilattu häihinsä liittyvän etiketin. Mutta katsotaan nyt lyömmekö paikalle lopullisen sinetin parin viikon päästä. Toivon kovasti, että paikka on livenä yhtä kiva kuin mitä kuvista välittyy. Helpottaisi tätä alkustressiä huomattavasti, jos pääsisimme varaamaan paikan, ja sitä myöten päättämään menun, varaamaan bändin ja valokuvaajan, ja pikkuhiljaa kaiken muun Jos jollain on kokemuksia Niemimäen tilasta, niin olisi kiva kuulla niistä.
  21. Itse maksamme häämme. Budjetti on tällä hetkellä n. 8000 euroa. Olemme yli kolmekymppisiä, joten en voisi kuvitellakaan, että joku muu osallistuisi häidemme maksamiseen. Jotenkin näen tuon vanhempien osallistumisen häiden maksamiseen vanhanaikaisena kuviona, siis silloin kun ollaan menty todella nuorena naimisiin, ja on suurinpiirtein siihen asti asuttu kotona. Mutta toki ymmärrän niitäkin pareja joiden vanhemmat haluavat osallistua hääkuluihin, enkä sinänsä pidä sitä outona tai mitenkään väheksyttävänä. Minulla ei enää ole vanhempia elossa, ja sulhasen vanhemmat ovat juuri jääneet eläkkeelle, joten emme aio heidän vähistä rahoistaan ottaa. Tässä on nyt vuosi aikaa säästää, ja olen toiveikas sen suhteen, että suurin osa saadaankin säästettyä, ja olemme valmiita myös vinguttamaan luottokorttia, mutta pyrimme pitämään kulut kurissa ja välttämään viimeiseen asti sitä, että häiden jälkeen joutuisimme jotain luottokorttilaksuja makselemaan. Silloin kun pitäisi pystyä jo säästämään seuraavan kesän häämatkaa varten
  22. Meidän Ei-lista: - Kirkkohäät - Alle 5-vuotiaat lapset - Studiokuvat - Kaikki sellainen ohjelma, joihin vieraiden on vastoin omaa haluaan osallistuttava - Ylimalkaan kenenkään nolaaminen tai pakottaminen jonkinlaiseen esilläoloon - Morsiamen, tai ylimalkaan kenenkään ryöstö - Muoviset asiat - Kimpun ja sukkanauhan heitto - Hääkarkit - Huntu - Vieraat ihmiset - Liian vähän ruokaa - Liian vähän juomaa - Liikaa alkoholia Hmm.. siinähän niitä nyt alkuun
  23. Tiutu

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Täällä myös ilmoittautuu uusi foorumilainen ja tuleva 2015 loppukesän/alkusyksyn morsio Hui! Tuntuuko kenestäkään muusta oudolta toi koko sana, "morsio"/"morsian".. Ottaa vatsanpohjasta joka kerta kun ton sanoo Suunnitelmia tehty jo todella paljon, toteutuneita asioita ei vielä niinkään paljon. Hääpaikka on jo tiedossa, nyt vain hiotaan ajankohtaa. Kun se saadaan buukattua, alkaa muiden asioiden varailu. Pitopalvelu tulee samasta paikasta, kun missä tila on. Dokumentaarinen valokuvaus on haaveissa, ja kuvaajakin jo katsottuna. Bändi myös tiedossa. Siinä ainoa ongelma on hinta, mutta livemusa ois hyvin tärkeä meille molemmille, ja ko. bändi soittaa just sellaista musaa mistä tykätään. Juomat tullaan hakemaan Tallinnasta, tai siis sulhanen ja bestman noutavat ne. Juomamäärät on kyllä jo laskettu ja hintoja kateltu netistä. Suurimmat ahdistuksen aiheet taitavat tällä hetkellä olla mun puku, sormukset, paikan koristelu ja kukat. Niin siis teema tulee olemaan (todennäköisesti) rustiikkinen ja amerikkalainen. Eli luonnonläheisiä värejä, ja muuten amerikkalaista tunnelmaa, juomaa ja musiikkia. Katotaan nyt sit miten se loppujen lopuks muodostuu. Onpa jänskää puhua tästä näin "julkisesti", kun häistä tietää tällä hetkellä vain kaaso, bestman ja kaksi kaveria. Todennäköisesti tullaan lähettämään save the date -kortit, koska onhan se todella amerikkalaista ja ihan vaan käytännöllisistä syistäkin, sillä pari ystäväämme asuvat ulkomailla, joten heidän täytyy päästä ajoissa suunnittelemaan ensi kesänsä menoja, ja siskon perhe suunnittelee aina vuoden varrelle paljon matkoja työnsä puolesta, joten heidänkin on tiedettävä tästä ajoissa. Save the date -kortit lähetetään varmaan jo sitten kun tuo tila ja sen myötä päivämäärä varmistuu. Tällaista tällä hetkellä. Ajatukset jotakuinkin vielä hyvinkin sekaisin, mutta tosiaan sen tilan varmistumisen myötä alkaa varmaan sitten muutkin palaset loksahdella. Niistä sitten lisää sitämukaa kun jotain tapahtuu. Edit. Niinkin nopeita muutoksia tässä jo, että tila juuri esivarattu, ja hääpäivä näyttäisi olevan 19.9. Käymme vielä tilan tsekkaamassa parin viikon päästä, ja silloin tehdään lopullinen ratkaisu. Hui ku jänskää! Laitoin jo kuvaajallekin alkutiedustelua..
  24. Me ollaan alettu seurustelemaan 2/1999, kihloihin mentiin 1/2000, ja naimisiin nyt sitten toivottavasti ensi loppukesästä/alkusyksystä. Eli semmonen 15 vuoden kihla-aika Ollaan kyllä aina puhuttu naimisiin menosta, mutta myös siitä, että mennään naimisiin sitten kun oma taloudellinen tilanne antaa myöten, sillä mulla ei enää ole vanhempia osallistumassa kuluihin, ja sulhasen vanhemmat ovat juuri jääneet eläkkeelle, joten emme heidänkään kukkaron puoleen aio kääntyä.
×
×
  • Create New...