Jump to content
Naimisiin.info

Pippuripähkinä

Morsian
 • Posts

  262
 • Joined

 • Last visited

About Pippuripähkinä

 • Birthday 10/24/1992

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku

Recent Profile Visitors

1262 profile views

Pippuripähkinä's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Aiemmin vastasin, että pelkään sairastumista ja budjetin venymistä. Noh, budjetti on jo venynyt 8( Lisäksi on tullut uusia pelonaiheita: - mitä jos keli on huono, ei ole tarpeeksi valoa ja kuvista tulee huonoja? - mitä jos vieraat eivät kaikki mahdukaan?
 2. Meillä kihloina terässormukset, joissa ei muuten ole mitään vikaa, mutta kun olen mennyt laihtumaan niin tämä sormushan putoaa sormesta. Harkinnassa siis hankkia uusi ainakin minulle.
 3. Meillä on vihkiminen jo klo 12, mikä on mielestäni liian aikaisin, mutta koska se oli ainoa vaihtoehto, ei voi mitään.
 4. Totta kai nainen saa kosia! Minä kosin enkä kadu tippaakaan, ajatelkoon ulkopuoliset siitä mitä haluaa.
 5. Meille on tulossa. Vielä ei ole tarkalleen selvää, millainen, mutta tulee kuitenkin. Mies on perimässä kaikenlaista, kun taas minä luultavasti en.
 6. Esteidentutkintapyyntö lähti eilen, eliii 1kk ja 7 päivää ennen häitä. Meni mielestäni vähän turhan lähelle häitä, meinasin saada halvauksen kun tajusin ettemme ole vielä tehneet sitä.
 7. En tiedä polttareideni sisällöstä mitään (paitsi että siellä ehkä herkutellaan, koska kuulemma suunnittelemani herkuton huhtikuu ei onnistu kaason mielestä). Tiedän tosin päivämäärän, koska se tuli esiin vahingossa. Polttarit ilmeisesti huomenna, iik!
 8. Meillä oli kolme eri kortinsisustekstiä. Isoilla kirjaimilla yritän tässä kuvata erilaisella fontilla kirjoitettuja kohtia. Päivävieraille: MORSIAN & SULHANEN menevät NAIMISIIN! Vihkiminen tapahtuu -j u h l a p a i k a l l a- 21. TOUKOKUUTA KLO 12 Tervetuloa! vastaattehan viimeistään silloin ja silloin Iltavieraille (kaverit ja lapsenmieliset) (korteissa oli doge-teema, mikäli joku ihmettelee tekstejä :D): MORSIAN & SULHANEN soon wedding. much anticipation. TERVETULOA JUHLIMAAN HÄITÄMME -j u h l a p a i k a l l e- 21. TOUKOKUUTA KLO 16:30 vastaattehan viimeistään silloin ja silloin much cake. so party. such wow. Iltavieraille (vakavammat vieraat): MORSIAN & SULHANEN menevät N A I M I S I I N! Tervetuloa juhlimaan häitämme -j u h l a p a i k a l l e- 21. TOUKOKUUTA KLO 16:30 vastaattehan viimeistään silloin ja silloin
 9. Askartelutarvikkeita suodatinpussiruusuihin Sen jälkeen mekko <3
 10. Jää luultavasti suurimmaksi osaksi minun harteilleni, sillä en ihan täysin luota sulhon pikkutarkkuuteen, eikä minulla ole aikaa yrittää koordinoida useamman hengen saamia ilmoittautumisia.
 11. Päivävieraita 71 ja iltavieraita 42. Eli kahvituksen kohdalla väkimäärä me mukaan lukien on 115.
 12. Kutsuja tulee 73, ja niiden hinnaksi tulee kirjekuori + kutsu ~0,62€ (postimerkit mukaan laskettuna ~1,22€) per kappale. Kaikkiin kortteihin ei tule postimerkkejä, sillä todella suuri osa asuu niin lähellä että teemme vain yhden ison korttienvientikierroksen ja saamme yli puolet sillä toimitettua. Askartelutarvikkeet 45€, postimerkit 44€, kirjekuoret 0€ (sain äidiltä hänen hamstrausvarastostaan).
 13. 600e perjantaista klo 15 sunnuntaihin klo 15.
×
×
 • Create New...