nilmelwen

Rouva
 • Content count

  1052
 • Joined

 • Last visited

About nilmelwen

 • Rank
  Konkari
 • Birthday April 3

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Oobu

Recent Profile Visitors

2091 profile views
 1. @Vaniella Sanoisin, että ei nyt kannata ihan täysin luottaa siihen, että 50€:lla pääsette kaikista pöytäkoristeista kukkineen kaikkineen. Mutta kysymykseenhän ei ole täydellistä vastausta, koska teidän kannattanee koluta FB:n hääkirppiksiä tarjousten perässä. Kuka myy ja mihin hintaan. Vaikea sanoa. Neilikkakimput esim. Prismoissa ovat jotain 7 kpl/ kimppu ja hintana 6-7€. Ei pysty kertomaan vastausta, mutta epäilen, että 50€ riittää tuohon kaikkeen. Jos riittää, niin mahtavaa.
 2. @Salakka Hyvä vaihtoehto on kysyä myös tarjouksia valokuvaajat.fi -palvelun kautta. http://www.valokuvaajat.fi/valokuvaus/haakuvaus/turku/ Itse saimme sieltä muutaman hyvän tarjouksen, vaikka päädyimmekin "ulkopuolisen" tarjoukseen.
 3. Aivan ylivoimaisesti pahimmat häät olivat juhlat, joissa juotiin alkumalja ja jonka jälkeen alkoivat puheet. Morsiamen isä puhui 45 minuuttia, tämän jälkeen puhui äiti 35 minuuttia. Näiden jälkeen alkoivat kummien (4 kpl) puheet, joista jokainen kesti noin 30 minuuttia. Kolmen tunnin puheiden jälkeen poistuimme miehen kanssa vähin äänin paikalta, sillä seuraavat puhujat olisivat olleet sulhasen vanhemmat sekä kummankin sisarukset. Tässä vaiheessa oli tosiaan juotu ne alkumaljat, muuta juotavaa ei ollut tarjolla eikä ruokaa oltu korkattu. Päivä oli erittäin kuuma ja mikäli emme olisi lähteneet tuolloin, olisin varmaankin pyörtynyt tai pahoinvoinut melko pikaisesti. Kuulimme myöhemmin, että puheet olivat kestäneet lähtömme jälkeen vielä noin 1,5h. Häissä oli n. 300 ihmistä, joten lähtöämme ei kukaan huomannut.
 4. Terveisiä keväisestä/kesäisestä Pariisista ja kiitos tsempeistä @tammikuu09! Kuten totesit, maalaisjärjellä pääsee pitkälle. Olemme reissanneet iltamyöhään asti metrolla ja pyörineet ympäri kaupunkia turistimestoista paikallisten suosimiin paikkoihin eikä kertaakaan ole tullut epävarma tai uhattu olo. Tämä ehkä siitä syystä, että lompakoita, rahaa ja puhelimia ei käsitellä tyylillä "katsokaa mitä meillä on!". Englannilla on pärjännyt hyvin ja se kuuluisa "tyly pariisilaisasenne" loistaa poissaolollaan. Aivan mahtava reissu tähän mennessä, 3 päivää vielä edessä.
 5. @tammikuu09 Suurkiitos! Mies on kovasti stressanut peloittelua taskuvarkaista ym. joten mukava kuulma, että alueelta löytyy puistoa, ravintolaa ja putiikkia sekä helppo kulku keskustaan. Nyt toivotaan hyviä ilmoja ja vielä parempia otteluita
 6. Me lähdemme lähes 2 vuotta häitten jälkeen vihdoinkin häämatkalle Pariisiin, katsomaan lätkän MM-kisoja 9 yötä ja 5 peliä. Onko kellään tietoa, minkälainen alue Bercy on? Hotelli on noin 300m päässä kisahallista, Hôtel ibis Styles Paris Bercy.
 7. @klt3007 Me emme tavanneet DJ:tä etukäteen. Yhteydenpito hoitui sähköpostitse. Toimitimme etukäteen kaksi erillistä soittolistaa: ruokailua varten ja juhlia varten. Näin DJ sai tietoonsa, minkä tyylistä musiikkia halusimme kummassakin soitettavan. Maksu hoitui laskulla häiden jälkeen.
 8. @jenna-reetta Menimme 2015 naimisiin Turussa ja DJ:n otimme Teknoaitan kautta. Meille DJ oli ainoa oikea vaihtoehto, sillä emme ole perinteisen tanssimusiikin tai bilebändien suurimpia ystäviä. Toimitimme etukäteen kaksi Spotifyn musiikkilistaa, toisen ruokailua varten ja toisen juhlia varten. Näin DJ sai tietoonsa sen, minkä tyyppistä musiikkia halusimme kuulla. DJ toi mukanaan myös vihkimispaikalle kajarit, josta soitti tilaisuuden aluksi musiikkia iPodilta. Kaikki kävi, kaikki onnistui, tanssilattia oli tupaten täynnä alusta loppuun ja DJ kuunteli pyyntöjämme mukisematta. Varaukseton suositus täältä suunnalta siis! Toki voi myös laskea, että yksi DJ syö ja vie vähemmän tilaa kuin esim. viiden hengen bändi.
 9. @LilleriLalleri9 Omiin häihin tilasin "juhlakimpun". Maksoi 25€ ja kesti koko viikonlopun.
 10. @millitar Maarian pappilan alkoholipolitiikka saattaa rajoittaa juomien tarjoamisen vain tervetuliasmaljaan. Näin on aika monessa Turun alueen pappilassa sekä muussa seurakunnan tilassa ainakin aiemmin ollut. Muita potentiaalisia paikkoja voisivat olla esim. Turun Moottorivenekerho Kuralan Kylämäessä Vanha Kanala Juhlatila Mestari Ruissalon Telakka Nousiaisten Vanha Asema
 11. @Siku Riina En tiedä, minkälaista ratkaisua haet. Meillä oli vihkiminen juhlapaikan pihalla. Sulhanen oli vihkijän kanssa vieraiden edessä valmiina ja itse saavuin isäni kanssa käsi kädessä paikalle. Vihkimisen jälkeen veimme vihkitodistuksen sisälle ja palasimme ottamaan ryhmäkuvan vieraiden kanssa. Kuvan jälkeen siirryimme juhlatilan ovensuuhun vastaanottamaan kaikki vieraat.
 12. Noihin suostuimpiin kukkakauppoihin kannattaa laittaa suoraan kyselyä, että milloin ottavat varauksia vastaan kyseiselle viikonlopulle. Toiset ottavat vasta saman vuoden puolella toiset jo nyt. Kysymällä se selviää.
 13. Onko vihkiminen samassa paikassa kuin juhlat? Mikäli ovat, suosittelen ottamaan ryhmäkuvat heti vihkimisen jäkeen, jolloin kaikki ovat jo valmiiksi ulkona ja paikalla. Toimi ainakin sujuvammin meillä, vaikka alustavasti olimme ajatelleet samanlaisen järjestelyn kuin teillä.
 14. ^ Sponttaanit toivotukset olivat ainakin omalla kohdallamme hauskempia. Olimme ensin pohtineet tuon tyyppistä "täytä tähän" -vieraskirjaa. Päädyimme kuitenkin vapaamuotoiseen ja voin kertoa, että kyllä kannatti. Yhdistimme siihen myös mahdollisuuden lisätä omalle onnittelusivulle polaroidkuva onnittelijoista. Paljon hauskempia tekstejjä ja kaveriyhdistelmiä löytyi seuraavana päivänä vieraskirjasta
 15. ^ Vihkiosio on ymmärtääkseni tietyn kaavan mukainen, joten koko vihkikaavaa ei oman mielen mukaan pysty suunnittelemaan. Vihkimiseen on kuitenkin mahdollista lisätä noita omia mausteita ja muokata sitä melko vapaastikin. Täältä löytyy hyviä ideoita: http://vanhat.vapaa-ajattelijat.fi/node/237