Tinskuli

Morsian
 • Content count

  107
 • Joined

 • Last visited

About Tinskuli

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 07/15/81

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Etelä-Pohjanmaa

Recent Profile Visitors

1023 profile views
 1. Mulla on varattu koekampaus ja -meikki ens keskiviikolle, molemmat Kahden Kauppoihin - kerron sitten miltä näytti
 2. @roosapurr kyselinkin jo tuolla toisessa paikassa oliko sulla jo juhlapaikasta ajatuksia, mutta nyt vasta näin tämän Kaverilla oli vuosi sitten sadan hengen häät Sorsanpesällä ja olivat tosi tyytyväisiä järjestelyjen sujumiseen, ruoka oli hyvää ja kaikin puolin oli ollut hyvä paikka. Kallis se toki on siinä mielessä, kun on ravintola kyseessä, niin alkoholit vei sitten aika ison siivun budjetista.
 3. Hei @roosapurr ja @Aamuruskossa onko jo juhlapaikat valittuina?
 4. Ok @zaana, tsemppiä! Ymmärrän kyllä ahdistuksen, kun ite meinaa menettää järkensä pienemmistäkin asioista!!
 5. Miltä teistä näyttää tämmönen aikataulu? Meillä siis vähän vajaa 70 vierasta ja vihkiminen juhlapaikan pihamaalla, eli siirtymiseen menee ehkä 2 minuuttia 15:00 Vihkiminen (n 20 min) 15:30 Onnittelut, omille paikoille siirtymiset, tervetuliaismaljat ja sulhasen lyhyt puhe 16:00 Ruoka (paikan pitopalvelun mukaan 1,5h riittää) 17:30 Pari puhetta 18:00 Kahvit 19:00 Ryhmäkuvaus ulkona (jos ei ole aivan järkyttävä sää), baari auki, samalla sisällä roudataan pöytiä uuteen uskoon tanssilattian tieltä 20:00 Häävalssi, bändin 1. setti 21:00 Bändin 1. tauolla sukkanauhan ja kimpun heitto 22:00 Bändin 2. tauolla iltapala 00:00 Bändi lopettaa ja vaihdetaan soittolistaan, hääpari lähtee jos malttaa 01 Bileet ohi Tarkkoja aikoja nuo nyt ei oo, sen verran on sovittu että bändi saapuis laittamaan kamojaan seittemältä ja aloittaisivat kaheksalta, ja että ruoka olis tarjolla klo 16. Ilmeisesti vain minä ja isäni ollaan pitämässä puhetta, ja sulhanen halus että tehdään pieni häävisa johonkin väliin (puheiden yhteyteen tai kahvin jälkeen), mutta muuten ei ole sen kummempaa ohjelmaa. Vessoja on kuitenkin juhlapaikan sisällä vain 1 per sukupuoli ja pihavessoja samaten 1+1, eli jo senkin takia pitäisin tuon mahd. väljänä,, että kaikki ehtii....vai miltä vaikuttaa?
 6. Onnea @giraffe! <3 @zaana miten kaikki on niin auki vielä?
 7. Nostetaas aihetta Kuten tuossa jo aiemmin olin todennut, niin kovasti valat meille haluan, mutta näillä näkymin lausun vain itse sulhaselle valani, hän ei tee omaansa. Tai en ainakaan ole tätä sulhaselta tivannut ettei vaan vahingossakaan kokisi että pakon edessä joutuis semmosta tekemään... Saapa nähdä nyt kun aletaan kirjottamaan meidän vihkitekstiä muutenkin käräjäoikeuden vihkijälle, niin josko tuo siinä innostuis aiheesta Mites teillä muilla?
 8. Meillä on melkein sama tilanne, sillä erotuksella, että syön kyllä kalaa. Meille tulee noutopöytään yks liharuoka, kahta kalaa, perunat, uunijuureksia, kasvisgratiini ja erilaisia salaatteja. En liioin olisi suostunut siihen, että kasvisvaihtoehto olisi jotenkin erityisruoka, kun vieraistakin löytyy kasvissyöjiä. Eihän tuo meidän menu nyt sisällä mitään varsinaista kasvissyöjän ruokaa (sellaiseen ei meidän pitopalvelu olisi taipunut), mutta ehkä noilla lihattomilla ruuilla nyt nälkä lähtee ja on toivottavasti hyvääkin. Jos valinnanvaraa olisi pitopalvelun suhteen ollut, niin kasvisgratiinin tilalle olisin meillä halunnut jotain proteiinipitoisempaa, mitä tahansa "kunnon" kasvisruokaa, mutta näillä mennään. Onko teillä toiveissa noutopöytä vai pöytiintarjoilu?
 9. Pitkästä aikaa tästäkin aiheesta, kun tuli vaan mieleen.... Siis kimpun käyttö hääjuhlassa - kuuluuko se olla aina kädessä, kun tanssii sulhasen kanssa, vai ainoastaan häävalssin aikana? Sattuuko jollain olemaan jotain vanhaa perimätietoa tästä?! Ja lisäkysymys first look -kuviin liittyen - ootteko olleet niissä kuvissa kimpun kanssa vai ilman, kun molempia on nettiä selaillessa tullut vastaan?
 10. Meidän vihkijä sanoi, että lähettäkää vaan hänelle sähköpostilla teksti, minkä halutaan että hän lukee Nyt on kova keksiminen, että minkälaisen valmiin tekstin sille laittais - vähän liian vapaat kädet niin aiheuttaa ahdistusta Kiva tietysti, että saa juuri sitä mitä tilaa, eikä tarvi jännittää että mitähän se sitten sanoo, mutta toisaalta omalla vastuulla on sitten se miten ihanaa siitä puheesta tulee
 11. Nostellaas tätä Minkälaisia tekstejä viimeaikaisilla morsiamilla on ollut siviilivihkimisessä?
 12. Meillä ei oikestaan tuu mitään ohjelmaa, siinä vaan ruuan ja kahvien välissä olis kiva, jos joku sanois jotain Enkä tosiaan tarkota mitään paatoksellista pitkää monologia, mutta jos vähän jotain hauskaa sais kerrottua. Täytyy vielä miettiä. Sulhasen into tässä viime viikkojen aikana on kyllä noussu niin monenteen potenssiin, että tiedä vielä vaikka itekin innostuis puheen pitämisestä
 13. Ketkä perinteisesti pitää puheen hääjuhlassa? Ketkä teidän hässä piti/pitää puheen? Sulhasesta lähtien meidän hääväki on sellaista, että eivät suurin surminkaan haluaisi puhua, niin pähkäilen mitä pitäisi tehdä Itse voisin pitää jonkunmoisen puheen, samoin isäni, kummisetäni ja ehkä kaasoni, mutta sulhasen puolelta ei varmaan kukaan uskalla astua sellaisiin parrasvaloihin - antaako se sitten hölmön vaikutelman, jos morsiamen puoli vaan puhuu, ikään kuin sulhasen puoli ei olisi ollenkaan innoissaan näistä häistä?!
 14. Päädyttiin sitten laittamaan hääinfoon pelkästään lause "Juhlissa on alkoholitarjoilu, joten ne ovat ensisijaisesti aikuisten juhlat" eikä muuta, ja sitten varmistin viestin perillemenon pienellä taputtelulla Eli laitoin sulhasen siskolle viestin, että saisiko ne lapsia sillon hoitoon, että olis kiva jos voisivat bilettää meidän kanssa tappiin asti eikä tarvisi kesken lähteä. Siitä viesti lähti eteenpäin ja nyt ne kaikki sitten ilmoittautui vain +15v. lastensa kanssa
 15. Ja lauantaina paljastui vielä kolmaskin postissa hukkunut kutsu Nyt ei auta ku laittaa kyselyä kaikille semmosille, joista ei oo vielä tietoa. Vaikkei ilmoittautuneita vielä tuon enempää ole, niin majoitusvarauksista selviää ketkä on kutsun saaneet ja osa kutsutuista oli hehkuttanut meidän porukoille miten ihana kutsu tuli, että oikeasti ei ole enää ku muutama epäselvä tapaus... Mutta siis ihan hirveetä! Ei olisi tullu mieleenkään stressata jostain postin kulusta, mutta ei näköjään sitäkään voi pitää itsestäänselvyytenä