Jump to content
Naimisiin.info

Ninnibeth

Morsian
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

801 profile views

Ninnibeth's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Me päädyttiin myös teettäämään mekko, kun polvipituinen oli hakusessa eikä semmoisia valmiina löydy kovinkaan paljoa. Tarkoitus oli siis löytää semmoinen keveähelmainen suht simppeli mekko eikä mitään tylliunelmaa. Kankaiden kanssa meinasi tulla tuska, kun ompelija taas löytyi helpolla Googlesta ihan kotinurkilta ja vaikuttaa todella hyvältä. Eurokankaassa kun käytiin hiplaamassa kankaita, ei sieltä oikein löytynyt mitään, oli niin suppeat valikoimat. Onneksi sitten löydettiin Helsingistä Villisilkki, jossa oli aivan mahtavat myyjät, osaavaa ja asiantuntevaa palvelua ja valinnanvaraa niin pitseissä, satiineissa kuin sifongeissakin, niin kankaat lähti sitten mukaan sieltä. Villisilkkiä voin kyllä suositella varauksetta! Hintaa kankaille tuli vähän reilu 400 euroa. Ompelun hinta on vielä vähän auki, mutta todennäköisesti suunnilleen toinen 400 euroa menee siihen.
 2. Kiitos taas tiedoista! Täytyy sitä autoa alkaa katsella paremmin!
 3. Pakko tulla hehkumaan sen verran, että pystytäänkin lähtemään kolmeksi viikoksi reissuun! Puoliso sai ihmeen kaupalla loman järjestettyä ja ennen kaikkea sovittua jo NYT eli voidaan oikeasti alkaa katsella lentoja ja muita ihan tositarkoituksella! Turha kai sanoa, että olen aivan mielettömän innoissani, kun reissun päällä on koko ajan roikkunut semmoinen pieni epävarmuus, että onnistuuko lomat sitten kuitenkaan... Ja kun saadaan viikko lisää, niin Waitomokin mahtuu reissuun! Ja muutenkin ne kohdat, joissa tuntui tulevan vähän kiire, saavat nyt lisäaikaa, joten nyt on semmonen tunne, että ehditään suunnilleen kaikkialle, minne halutaan. MUOKS// Tipzilla, muutama kysymys tässä tullut nyt, kun ollaan tarkemmin uskallettu alkaa reissua suunnitella. Katseltiin samaa vuokrafirmaa kuin tekin ja vaikuttaa hyvältä, kun ne lauttaliput kuuluu hintaan. Ilmeisesti kuitenkin ihmisille täytyy vielä ne lauttaliput hommata? Eli käytännössä miten se, että autolle on valmiina lippu toimii? Ilmoititteko sen jotenkin, kun teitte lauttalippuvarausta vai miten? Kävittekö monessakin geotermisessä puistossa Rotorua-Taupo alueella? Jos kävitte, niin miten pitkään yhteen puistoon kannattaa varata aikaa ja toisaalta oliko siellä ruuhkaa eli voiko vain kävellä lippukassalle vai pitääkö jonottaa (varata etukäteen kenties?)? Saiko auton näppärästi parkkiin näissä nähtävyyksissä? Ja superkiitos myös tuosta pienemmän järjestäjän hohtomatoluolakierroksesta! Vaikuttaa niin paljon paremmalta kuin se toinen! Ja kiiwejäkin mennään taatusti katsomaan! Ai niin ja sekin piti vielä kysyä, että minkä hintaista bensa on Uudessa-Seelannissa? Uskallanko arvella, että edullisempaa kuin täällä meillä? Ja juomavesikin on vissiin oikein juotavaa? Ylipäätään stressasitteko mistään turistimahataudeista vai uskalsitteko olla ihan "länsimaassa" ja syödä kaikkea? Niin ja vielä sekin piti kysyä, että kuinka kauan mieheltäsi meni Alpine Crossingiin? Pitikö se n. 8 tunnin varaaminen (kuten jostain luin) sitä varten paikkaansa?
 4. Kuulostaa upealta! Ja kiitos pitkästä sepustuksesta, näistä tulee olemaan hyötyä, vaikka meidän suunnitelmat jonkin verran poikennevatkin teidän reissustä (ollaan panostamassa siihen Queenstowniin). Te kävitte Waitomossa! Mä niin haluaisin, mutta ei olla keksitty mitään järkevää tapaa ympätä sitä meidän reitille... Jos vain olisi enemmän aikaa.
 5. Meillekään ei ole tulosssa ensimmäistäkään leikkiä ja en koe, että se on mitenkään outoa edes, koska oikeastaan yksissäkään häissä, joissa olen ollut vieraana, ei ole ollut leikkejä (ainakaan, jos kimpun heittoa ei lasketa). Minäkin koen leikit väkinäiseksi ja tekohauskaksi enkä osaisi kuvitellakaan olevani osallisena niissä. Uskon, että häihimme tuleva, melko pieni vierasjoukko viihtyy ilman erityisempää ohjelmaakin.
 6. Puvun hinnaksi tuli hieman alle 600e, mutta siihen tulee lisäksi vielä ompelijan muutostyöt, joiden hinnan näkee sitten ensi vuoden puolella, kun puvun ompelijalle vie. Isoja muutoksia ei pitäisi joutua tekemään, joten uskon vakaasti, että maksimissaan pari sataa tulee lisää hintaan.
 7. Kieloista haaveillaan täälläkin. Häät on onneksi kesäkuun alussa eli luotan vahvasti siihen, että kieloja löytyisi ihan luonnosta. Jos sattuu huono vuosi, niin täytyy sitten muuttaa suunnitelmaa, sillä en kyllä ostamaan niitä rupea. Varasuunnitelmaa kukkien suhteen minulla ei oikein ole, joten toivotaan, että kielot kukkisivat nyt ensi kesänäkin "oikeaan" aikaan.
 8. Yhdessä sovittiin. Enkä olisi edes halunnut yllätystä. Mielestäni yhteinen loppuelämä on asia, jonka haluan sopia ja puhua yhdessä.
 9. Vihkipäivä tulee olemaan meidän hääpäivä. Juhlat ovat sitten saman viikon lauantaina.
 10. Kiitos! Ja mukavaa reissua teille! Saat kertoa sitten kaiken, kun tulette takaisin!
 11. Mustakin olisi aivan ihanaa, jos meidän kisu-neidon saisi mukaan hääkuviin, mutta ei se käytännössä oikein onnistu, kun tarkoitus on ottaa ulkona kuvia ja muutenkin neitokainen kärsii jostain kamerafobiasta eli luistaa jotenkin onnistuneesti aina hyvistä poseerauksista, kun kaivaa kameran esiin. Mutta ihana huomata, etten ole ainoa, joka haaveilee "koko perheen kuvasta"!
 12. Meillekin on tulossa pienet juhlat, joissa kaverit ovat pääosassa. Sukulaisista paikalle kutsutaan todennäköisesti vain molempien vanhemmat ja sisarukset. Toisaalta olen kovasti pohtinut, että onko sitten hankalaa, kun sukulaiset on jotenkin niin eri porukkaa kuin kaveripiiri eli olisiko sittenkin vielä parempi pitää perheille vain joku erillinen kahvitus ja kutsua varsinaisiin juhliin vain kaverit... Olen vatvonut tätä edestakaisin enkä ole vieläkään päässyt lopputulokseen. Ainakin toivoisin, että vanhemmat ei olisi koko iltaa paikalla vaan että ainakin osan voisi juhlia täysin rennosti vain kavereiden kanssa. Onneksi tätä ei täydy ihan vielä päättää, mutta pitäisi se varmaan tietää viimeistään keväällä, kun kutsuja aletaan postitella
 13. Aaa, meni illalla ohi jotenkin tajunnasta ohi tuo lauttalippukohta, vaikka vielä oikein mietin, että näppärää, jos lippuja saa vuokrafirmaltakin Mutta täytyy tosiaan vähän laskeskella sitten meidänkin hyvissä ajoin, että miten kannattaa toimia auton ja lauttalippujen kanssa. Hyvä, että kävi ilmi jo näin ajoissa, koska olisi saattanut päästä pieni moka tapahtumaan niiden varailun kanssa... En nyt nopeasti aiemmistä viesteistäsi huomannut, joten kysyn nyt varmaan ilmiselvää asiaa, mutta koska te nyt olette tarkalleen lähdössä? Ja vastaavasti miten aikaisin varasitte lennot (ja millä hinnalla saitte ne)? Olen tuota lentojen varailua tässä lähinnä pohtinut, joten ei autoasia ole niin ollut mielessä vielä... Kun vähän jännittää, että missä vaiheessa voidaan lomien puolesta varauksia ensi syksylle/talvelle tehdä. Toivon, että meillä molemmilla selviäisi mahdollisuus lomien pitämiseen mahdollisimman aikaisin ensi vuonna.
 14. Hei kiitos älyttömästi jo näistä tiedoista! Tuo auton kuskaamisen hankaluus saarten välillä oli uusi juttu ja ennen kaikkea aika relevantti juttu... Täytyykin tuon takia pohtia asioita ehkä uusiksi. En ajatellut, että siinä on mitään probleemaa, joten en ole edes tutkinut kauheasti auton vuokraamiseen liittyviä juttuja. Meinaatteko te palauttaa auton siis samaan paikkaan kuin mistä otatte sen vai kuinka? Kun mähän olen mielessäni maalaillut ensi alkuun lentoa Queenstowniin ja siitä autoreissua Aucklandiin, mutta en nyt tiedä onko se sittenkään hyvä idea. Hitsi vieköön, kun reilu pari viikkoa alkaa tuntua aina vain lyhyemmälle ajalle...
 15. (Meidän päivä on alkuviestin listassa näköjään lipsahtanut väärälle vuodelle eli 6.6.2016 eikä 2015 )
×
×
 • Create New...