Tiukuvinku

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Tiukuvinku

 • Rank
  Untuvikko
 1. Mä sain tänään sen sormukseni ja se on aivan ihana. Nyt sit vaan odotellaan sitä hääpäivää niin saa sen käyttöön. Ellei mies sit haluu kosia sen kanssa.
 2. Alkaa vahvasti näyttämään että meidän vuoro on kesällä 2021. Mies haluaa kuitenkin vielä ns. kosia virallisesti, vaikka mun mielestä se on tässä vaiheessa jo aika turhaa. Tuleva vihkisormus on jo tilattuna ja mä odottelen sitä nyt malttamattomana. Ja alustava budjetti laadittuna. Hääpukukin mulla jo odottelee kaapissa. En tosin mahdu siihen tällä hetkellä.
 3. Onko kukaan muista odottajista vielä suunnitellu yhtään millaset häät sit haluaa? Tai ylipäätään suunnitellu mitään häihin liittyvää?
 4. Me ollaan myös puhuttu että kun kihloihin mennään niin se tarkoittaa myös naimisiin menoa lähitulevaisuudessa.
 5. Mäkin ilmottaudun odottajiin. meillä yhteistä taivalta takana kohta kolme vuotta. Ollaan vähän nurinkurinen pari kun meillä on jo kaksi lasta ja asuntolaina painaa harteilla. Nyt sitten odottelen sitä lopullista sinettiä meidän parisuhteelle. Ja olishan se kiva kun kaikilla perheessä ois sama sukunimi. Vähän oon koittanut miehelle vihjailla josko meidän vuoro mennä naimisiin ois vuonna 2021. Katsotaan ja odotellaan.