Dubonnet

Morsian
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Dubonnet

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday July 18

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Meidän häämme olivat kaikin puolin täydelliset. Ainut asia minkä muuttaisin, olisi oma käytökseni. Nautin päivästä kaikin siemauksin, jopa sen verran samppanjan muodossa että viimeinen tunti ennen hotellille lähtöä on jäänyt hieman hämärän peittoon. Onneksi minulta menee helposti vain muisti, kukaan vieraista ei huomannut käytöksestäni että olisin humalassa. Mutta itseäni se harmittaa vähän, sillä olin vakaasti päättänyt muistaa joka hetken häistäni. Mutta muuten päivä, ja ilta oli täydellinen.
 2. Omat hääni ovat nyt onnellisesti ohi ja voin vain kiittää Vantaalla Hiekkaharjussa olevaa Kukka-Miaa upeista kukista. Oma ruusuista (Avalanche) tehty hääkimppuni oli aivan upea ja kesti loistavasti. Voin suositella lämpimästi.
 3. Kovin tuo riippuu tietenkin etunimistä. Yhteensopivuus on tärkeää. Jos koette itsenne suomen-ruotsalaisiksi niin valitsisin Adamsson, mutta muussa tapauksessa Kurjensalon.
 4. Kysyisin jos joku tietää mikä on paras tapa kiinnittää huntu, jos se on tarkoitus ottaa myöhemmin juhlan aikana pois? Eli minulla on huntu vielä ilman kiinnitysmekanismia. Olen pohtinut laittavani joko nk lenkin hintuun josta huntu kiinnitetään nutturan päälle hengettömillä. Toinen vaihtoehto olisi ommella pienillä pistoilla kampa kiinni huntuun ja suorittaa kiinnitys kammalla. Kampakiinnitys on luultavasti tukevampi, mutta saako sen pois niin siististi ettei nuttura kärsi? Kokemuksia?
 5. Meillä sulhanen pukeutuu oman valintansa mukaan frakkiin. Hän haluaa myös erottua hääpäivänään muista, joten isämme ja bestmanit pukeutuvat mustiin pukuihin.
 6. Tietääkö kukaan saako liljoja myös luonnonvalkoisena?
 7. Myös Midgårdiin saa ottaa ihan oman pitopalvelun
 8. Hei! Muistan lukeneeni joskus aijemmin paikasta nimeltä Studio ateljé Marianne Palonen. Paikka sijaitsee Huopalahden vanhalla asemalla. Ymmärsin että paikka on ollut hyvin suosittu morsiammien keskuudessa, mutta nyt en löydä kommentteja mistään! Eli onko täällä kenelläkään tuoreita tai miksei vanhenpiakin kokemuksia paikasta. Kotisivujen kuvat olivat vakuuttavia, sillä tekevät mm. teatterimaskeerauksia ym., mutta vaikea päätös ilman kokemuksia, joten kommentteja kaivataan
 9. Itse tein kaasona sen päätöksen että maksan itse vähän enemmän kuin muut. Tähän päädyin koska vieraiden joukosta alkoi kuulua että "emme tule ollenkaan jos maksaa enemmän kuin 40 €". Tämä on ymmärrettävää jos on opiskelija, hoitovapaalla tai osallistuu juhlaan pitkän matkan takaa, mutta melkein kaikki asuivat samassa kaupungissa. Ja kukaan ei ollut valmis osallistumaan suunnitteluun tai ideointiin. Tuli vähän sellainen olo, että tässä sinulle 35 €, järjestäpä meille kivat juhlat, vaikka tarkoitushan on järjestää yhdessä morsiammelle mukava päivä. Onneksi kaikki sujui lopulta hyvin, ja morsian oli oikein onnellinen päivästään, mutta minulle jäi ikävä mieli ja iso lasku. Miehillä taas tuntuu olevan ihan täysin eri asenne polttareihin ja niiden kuluihin. Yhdessä järjestetään tai jos ei järjestetä niin sitten ollaan valmiita maksamaan kun joku toinen järjestää.
 10. Ehkä minä olen yltiöromanttinen luonne, mutta naimisiin menemisessä pitäisi olla vain ja ainoastaan kysymys päätöksestä pysyä rakastamansa ihmisen rinnalla koko loppuelämä. Kaikki juridiset seikat voidaan melkeimpä hoitaa testamentin ja muiden asiakirjojen avulla kuntoon. Ei verotuksen helpottaminen saa olla mikään kantava voima avioliiton solmimisessa.
 11. Meillä sulhanen oli muutama viikko ennen Wienin matkaa kysynyt kättäni isältäni ja saatuaan luvan, vannottanut ettei tyttärelle ja varsinkaan anopille saa kertoa, sillä kosinta oli yllätys . Vaikka isäni on melko juro ja tyypillinen keski-ikäinen suomalainen mies, oli hän hyvin otettu tästä kohteliaisuudesta. Jos näin pienestä kohteliaisuudesta saa jonkun iloiseksi, niin se kannattaa, eikä se maksa kellekkään mitään
 12. Osaako kukaan kertoa saako Midgårdissa polttaa kynttilöitä. :-? Itsellä olisi tulossa talvihäät ja kynttilät olisivat aika tärekä juttu. Aika mosessa paikassa kun ei kynttiöitä saa nykyään polttaa.