Dubonnet

Morsian
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Dubonnet kaikki viestit

  1. Omat hääni ovat nyt onnellisesti ohi ja voin vain kiittää Vantaalla Hiekkaharjussa olevaa Kukka-Miaa upeista kukista. Oma ruusuista (Avalanche) tehty hääkimppuni oli aivan upea ja kesti loistavasti. Voin suositella lämpimästi.
  2. Kovin tuo riippuu tietenkin etunimistä. Yhteensopivuus on tärkeää. Jos koette itsenne suomen-ruotsalaisiksi niin valitsisin Adamsson, mutta muussa tapauksessa Kurjensalon.
  3. Kysyisin jos joku tietää mikä on paras tapa kiinnittää huntu, jos se on tarkoitus ottaa myöhemmin juhlan aikana pois? Eli minulla on huntu vielä ilman kiinnitysmekanismia. Olen pohtinut laittavani joko nk lenkin hintuun josta huntu kiinnitetään nutturan päälle hengettömillä. Toinen vaihtoehto olisi ommella pienillä pistoilla kampa kiinni huntuun ja suorittaa kiinnitys kammalla. Kampakiinnitys on luultavasti tukevampi, mutta saako sen pois niin siististi ettei nuttura kärsi? Kokemuksia?
  4. Meillä sulhanen pukeutuu oman valintansa mukaan frakkiin. Hän haluaa myös erottua hääpäivänään muista, joten isämme ja bestmanit pukeutuvat mustiin pukuihin.
  5. Tietääkö kukaan saako liljoja myös luonnonvalkoisena?
  6. Myös Midgårdiin saa ottaa ihan oman pitopalvelun
  7. Hei! Muistan lukeneeni joskus aijemmin paikasta nimeltä Studio ateljé Marianne Palonen. Paikka sijaitsee Huopalahden vanhalla asemalla. Ymmärsin että paikka on ollut hyvin suosittu morsiammien keskuudessa, mutta nyt en löydä kommentteja mistään! Eli onko täällä kenelläkään tuoreita tai miksei vanhenpiakin kokemuksia paikasta. Kotisivujen kuvat olivat vakuuttavia, sillä tekevät mm. teatterimaskeerauksia ym., mutta vaikea päätös ilman kokemuksia, joten kommentteja kaivataan
  8. Itse tein kaasona sen päätöksen että maksan itse vähän enemmän kuin muut. Tähän päädyin koska vieraiden joukosta alkoi kuulua että "emme tule ollenkaan jos maksaa enemmän kuin 40 €". Tämä on ymmärrettävää jos on opiskelija, hoitovapaalla tai osallistuu juhlaan pitkän matkan takaa, mutta melkein kaikki asuivat samassa kaupungissa. Ja kukaan ei ollut valmis osallistumaan suunnitteluun tai ideointiin. Tuli vähän sellainen olo, että tässä sinulle 35 €, järjestäpä meille kivat juhlat, vaikka tarkoitushan on järjestää yhdessä morsiammelle mukava päivä. Onneksi kaikki sujui lopulta hyvin, ja morsian oli oikein onnellinen päivästään, mutta minulle jäi ikävä mieli ja iso lasku. Miehillä taas tuntuu olevan ihan täysin eri asenne polttareihin ja niiden kuluihin. Yhdessä järjestetään tai jos ei järjestetä niin sitten ollaan valmiita maksamaan kun joku toinen järjestää.
  9. Ehkä minä olen yltiöromanttinen luonne, mutta naimisiin menemisessä pitäisi olla vain ja ainoastaan kysymys päätöksestä pysyä rakastamansa ihmisen rinnalla koko loppuelämä. Kaikki juridiset seikat voidaan melkeimpä hoitaa testamentin ja muiden asiakirjojen avulla kuntoon. Ei verotuksen helpottaminen saa olla mikään kantava voima avioliiton solmimisessa.
  10. Osaako kukaan kertoa saako Midgårdissa polttaa kynttilöitä. :-? Itsellä olisi tulossa talvihäät ja kynttilät olisivat aika tärekä juttu. Aika mosessa paikassa kun ei kynttiöitä saa nykyään polttaa.