silmu

Aktiivijäsen
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About silmu

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä oli pöytäkukkina LUPIINEJA. Kävimme poimimassa ne edellisenä iltana. Ehtivät hieman veltostua matkalla ennenkuin pääsivät veteen. Olivat kuitenkin täydellisiä itse hääpäivänä. Meillä lupiinit olivat pienissä maljakoissa lyhennettyinä ja noin 5 lupiinia/maljakko. Vieraskirjapöydällä oli suuri kimppu. Hyvin kestivät koko päivän alkaen jo edellisestä illasta! Häämme olivat 5.7.
 2. Laittaisin näin: Lahjavalinnan helpottamiseksi olemme tehneet listan Stockmannille tai nimi ja puh.nro. Voitte muistaa meitä myös kartuttamalla häämatkatiliämme *ja tilinumero*.
 3. [highlight]SAANAN SALI[/highlight] On myös minun valinta. Todella hyvää palvelua, maittavaa ruokaa, jota tosiaankin ON riittävästi ja edullinenkin!
 4. Nurmijärvellä kiva nuorisoseurantalo Rientola. Kivalla paikalla, mäellä. Jos teidät vihitään Nurmijärven kirkossa, niin suosittelen tätä, lyhyt matkakin. Klaukkalassa nuorisoseurantalo Roinelassa olen ollut talvisissakin juhlissa, muunmuassa hirvipeijaisissa. Hyvä paikka. Vain kerran -tänä talvena kun pakkasta oli -25'C- on ollut kylmä, silloinkin oli kova trafiikki ovissa, eikä väliovet olleet kiinni. Onko siis kylmenpi/vetoisampi kuin muutkaan vast. paikat. Lepsämän ns.talo Toukola näyttää tällä hetkellä ulkopuolelta kamalalta, mtta saa julkisivuremontin tänäkesänä. On pienempi (ja mielestäni vaatimattomampi kuin edellä mainitut). Onnea etsintään!
 5. Thaimaa, Phuket, Patong Beach helmikuussa 2006. 8)
 6. Tää nyt ei ole mikää "kosto"leikki välttämättä, muttei kai tarviikkaan... APPELSIINITANSSI! Eli pareittain tanssitaan appelsiini otsien välissä ja kauiten tanssinut pari (siis pudottamatta appelsiinia ) on voittaja ja palkitaan... mmh...minikuoharipulloilla! Katselijoillakin on hauskaa, tai ainakin on ollut niissä pirskeissä, missä oon tämän nähnyt.
 7. Meillä oli sulhasenryöstö ja saadakseni mieheni takaisin jouduin supliikki naisena huutokaupan meklariksi. Myytävänä oli jos jonkinlaista pikkutavaraa mm. kaasojen keräämiä tavaroita ja saatuja ilmaislahjoja. Minä siis esittelin (kehuin maasta taivaaseen) tuotteita ja hääväki teki tarjouksia huutokauppatyyliin. Ketään ei "pakotettu" ostamaan, kauppa kävi ja rahaa saimme n.180 e. Myyjän täytyy kyllä olla kova selittelemään ja esiintymään, että vierailla on hauskaa! Eikä tavaraa saa olla liikaa, ettei veny pitkäksi ja jotta sellaiset vieraat, jotka eivät halua/voi ostaa pitkästy!
 8. Meille ei tullut häätanssia ollenkaan, vaan tanssilattia oli heti avoin kaikille. Jokainen siis tyylillään, taidoillaan ja voimillaan!
 9. Silmulla näin: UUTTA: Puku, kengät, tiara VANHAA: Rannerengas, käsineet LAINATTUA: Huntu SINISTÄ: Sinisafiirikorvakorut ja -riipus
 10. Tällaisia nuorisoseurantaloja löytyy: * Roinela (Kino), Klaukkalan keskusta * Rientola, Perttula * Toukola, Lepsämä Ja jokunen muukuin löytyy, kuten toi tumpin mainitsema Ahjola. Minä itse juhlisin kyllä mieluiten Rientolassa. Kaunis sekä ulkoa että sisältä. Olen ollut kaksissa häissä siellä vieraana. Vihitäänkö teidät Nurmijärven kirkossa? Jos, niin Rientolaan on ihanteellinen matka, muutama minuutti autolla. Netistäkin pitäisi muistaakseni löytyä tietoja hakusanoilla "Nurmijärvi seurojentalot" tai "Nurmijärvi nuorisoseura", koikeile! Toivottavasti oli jotain apua !
 11. Joo, EI TÄTÄ MEILLE! Tai tämä morsian lähtee nostelemaan!!!!!
 12. Jep, seuraavat häät, missä toi puhe on, lähden siksi aikaa vaikka vessaan, mua jo ihan v*****aa se! Ekalla kerralla se oli hauska, tokalla kerralla ei enää naurattanut!!
 13. MAJ kyseli, että kummatkohan sanat ovat voimassa virrestä. Kirkoissa on käytössä 1986 vuoden virsikirjat, eli voimassa ovat tavallaan siinä olevat sanat, mutta jos teet ohjelmalehtisen kirkkoon, niin virren sanathan voi siihen painaa ihan hyvin vanhan virsikirjan sanojen mukaan. It's up to you!
 14. :DLaaksolahden monitoimitalo on mun muistikuvien mukaan hyvä paikka, siitä on useampi vuosi aikaa, kun olen viimeksi siellä käynyt. Keittiötilat olivat mielestäni hyvät, riittävästi kylmätilaakin (kakkua ajatellen). Ja oli erillinen huone, mihin voi kattaa esille vaikka iltapalaa, jos sellaista on tarjolla. Vähän uudempi talo(kuin esim. Logen). :DLogenissa oli serkkuni häät. Sieltä en keittiöpuolta nähnyt, mutta muut tilat olivat hyvät. Ja se piha on plussaa. Ja tosiaan sijaitsee sellaisessa paikassa, ettei tartte pikkuteitä körryytellä, osaavat vieraat sitten yöllä kotiokin ! Muista Espoon puolen paikoista en osaa sanoa, mutta kyllä näitä kannattaa käydä katsomassa, olivat meilläkin harkinnassa, mutta ovat vähän kuitenkin "väärällä suunnalla".