Julia.

Rouva
 • Content count

  55
 • Joined

 • Last visited

About Julia.

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://juliankorut.blogspot.com/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Mulla oli itse tekemäni kaulakoru ja korvikset, jotka suunnittelin sopimaan vihreään pukuuni ja fuksianpunaiseen kimppuuni. Kaulakorussa on makeanvedenhelmiä, Swarovskin kristalleja ja pieniä lasihelmiä. Korviksissa hopeaketjusta roikkuu Swarovskin kristallisydämet.
 2. Meillä juhlapaikka Nokialla ja hintaa n.600e pe-su. Hintaan kuuluu päärakennus (80 hengelle), katettu tanssilava, takkahuonerakennus, jossa kaksi saunaa ja pöydät 32:lle, neljä mökkiä, aitta (joissa yöpyy yhteensä 17 henkeä), kota ja grillauskatos. Paikka on järvenrannalla.
 3. En usko ensimmäistä kertaa naivan morsiamen kimpun tuovan onnea, enkä eronneen morsiamen kimpun tuovan epäonnea. Kyseessähän on vain ohjelmanumero ja kyllä mulle aina kukat kelpaa. ;D
 4. Kiilin kotiseutumuseo http://edu.krs.fi/museo/suomi/kiili/kiili_nayttelyt.html Erityisesti tykkään kalasuolaamosta, joka on ihan merenrannassa ja terassi oikeastaan laituri. Rauhallinen paikka.
 5. Kiitos rebel_yell! Täytyypi soitella.
 6. Me oltais haluttu samaan pöytään muiden vieraiden kanssa, mutta käytännössä tämän järjestäminen on hyvin hankalaa. Siis meille tulee oma pöytä.
 7. Molemmille vain vihkit. Mä en halunnut kahta sormusta ja se olis ollut hassua, jos sulholla olis ollut kihla ja mulla vihki.
 8. Tallinnassa olevassa keskiaikateemaravintolassa tarjoiltu ruoka muistuttaa aika paljon suomalaista jouluruokaa. Että ainakaan sen puolen toteuttaminen ei varmaan ole kovin vaikeaa.
 9. Mä voisin ottaa näistä kumman vaan. Eri asia sitten vaan, että haluisko tälläsiä klimppejä käyttää joka päivä. Näistä eka kuuluu siis Victoria Beckhamille ja toka Nicole Richielle.
 10. Tietäisikö joku sen Tampereen Kehräsaaren kultasepän nimeä yhteystietoja tai jotain?
 11. Louvreen kannattaa ehdottomasti mennä metrolla, maan pinnalla saa jonottaa paljon kauemmin. Ja kyllä se on melko keskellä kaupunkia. Joka kuun ensimmäisenä sunnuntaina pääsee sisälle ilmaiseksi, silloin en ole koskaan joutunut jonottamaan lainkaan. Jos haluaa jotain synttäriylläriä järjestää, niin menkää vaikka illallisristeilylle. Laivoja on useita ja hinnatkin vaihtelee. Ainakin läheltä minikokoista vapaudenpatsasta lähtee yksi laiva, joka ei ollut tuhottoman kallis. Useita kymmeniä euroja risteily usean ruokalajin illallisine ja elävine musiikkeineen taitaa kuitenkin maksaa. Hyvin halpa vaihtoehto on mennä johonkin söpöön puistoon piknikille. Vähän viiniä, patonkia, salaattia ja viltti... Tai lähtekää piknikille Versaillesin puistoon. Sinne pääsee RER-junalla, en muista numeroo (oiskohan ollut C5), mutta matka ei kestä kauaa. Siellä on mahtava linna, upea, valtava puisto, jossa on paljon suihtulähteitä. Toivottavasti tulee kiva matka teille!
 12. Kiitos Joppis! Noinhan mekin se sitten tehdään!
 13. Mä lähdin etsimään kokemuksia Vanhasta kirkosta ja nimenomaan siitä keskustorin metelistä. Ja täällähän niitä vastauksia on! Sivuovesta mekin aiotaan mennä ulos, vaan emme ole vielä keksineet ratkaisua Talvikon esittämään pulmaan. Minne mennä piilloon, niin että juhlakansa saa heitellä riisiä (tai ruusunterälehtiä)? Pitääkö juosta kirkon ympäri ja tulla toisesta sivuovesta uudelleen sisään viimeisten vieraiden poistuttua? Miten LIL-LI te teitte?
 14. VOikohan tota Dermosilin itseruskettavaa ostaa muualta? Tuolla Dermoshopissa on nimittäin 50 e minimitilaus. :-/
 15. Nostan tätä nyt vielä, jos saisin lisää ideoita.