Jump to content
Naimisiin.info

Julia.

Rouva
  • Viestit

    55
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Julia. kaikki viestit

  1. Mulla oli itse tekemäni kaulakoru ja korvikset, jotka suunnittelin sopimaan vihreään pukuuni ja fuksianpunaiseen kimppuuni. Kaulakorussa on makeanvedenhelmiä, Swarovskin kristalleja ja pieniä lasihelmiä. Korviksissa hopeaketjusta roikkuu Swarovskin kristallisydämet.
  2. Meillä juhlapaikka Nokialla ja hintaa n.600e pe-su. Hintaan kuuluu päärakennus (80 hengelle), katettu tanssilava, takkahuonerakennus, jossa kaksi saunaa ja pöydät 32:lle, neljä mökkiä, aitta (joissa yöpyy yhteensä 17 henkeä), kota ja grillauskatos. Paikka on järvenrannalla.
  3. En usko ensimmäistä kertaa naivan morsiamen kimpun tuovan onnea, enkä eronneen morsiamen kimpun tuovan epäonnea. Kyseessähän on vain ohjelmanumero ja kyllä mulle aina kukat kelpaa. ;D
  4. Kiilin kotiseutumuseo http://edu.krs.fi/museo/suomi/kiili/kiili_nayttelyt.html Erityisesti tykkään kalasuolaamosta, joka on ihan merenrannassa ja terassi oikeastaan laituri. Rauhallinen paikka.
  5. Kiitos rebel_yell! Täytyypi soitella.
  6. Julia.

    Hääparilla oma pöytä?

    Me oltais haluttu samaan pöytään muiden vieraiden kanssa, mutta käytännössä tämän järjestäminen on hyvin hankalaa. Siis meille tulee oma pöytä.
  7. Molemmille vain vihkit. Mä en halunnut kahta sormusta ja se olis ollut hassua, jos sulholla olis ollut kihla ja mulla vihki.
  8. Julia.

    Teemana keskiaika

    Tallinnassa olevassa keskiaikateemaravintolassa tarjoiltu ruoka muistuttaa aika paljon suomalaista jouluruokaa. Että ainakaan sen puolen toteuttaminen ei varmaan ole kovin vaikeaa.
  9. Mä voisin ottaa näistä kumman vaan. Eri asia sitten vaan, että haluisko tälläsiä klimppejä käyttää joka päivä. Näistä eka kuuluu siis Victoria Beckhamille ja toka Nicole Richielle.
  10. Tietäisikö joku sen Tampereen Kehräsaaren kultasepän nimeä yhteystietoja tai jotain?
  11. Julia.

    Pariisi

    Louvreen kannattaa ehdottomasti mennä metrolla, maan pinnalla saa jonottaa paljon kauemmin. Ja kyllä se on melko keskellä kaupunkia. Joka kuun ensimmäisenä sunnuntaina pääsee sisälle ilmaiseksi, silloin en ole koskaan joutunut jonottamaan lainkaan. Jos haluaa jotain synttäriylläriä järjestää, niin menkää vaikka illallisristeilylle. Laivoja on useita ja hinnatkin vaihtelee. Ainakin läheltä minikokoista vapaudenpatsasta lähtee yksi laiva, joka ei ollut tuhottoman kallis. Useita kymmeniä euroja risteily usean ruokalajin illallisine ja elävine musiikkeineen taitaa kuitenkin maksaa. Hyvin halpa vaihtoehto on mennä johonkin söpöön puistoon piknikille. Vähän viiniä, patonkia, salaattia ja viltti... Tai lähtekää piknikille Versaillesin puistoon. Sinne pääsee RER-junalla, en muista numeroo (oiskohan ollut C5), mutta matka ei kestä kauaa. Siellä on mahtava linna, upea, valtava puisto, jossa on paljon suihtulähteitä. Toivottavasti tulee kiva matka teille!
  12. Kiitos Joppis! Noinhan mekin se sitten tehdään!
  13. Mä lähdin etsimään kokemuksia Vanhasta kirkosta ja nimenomaan siitä keskustorin metelistä. Ja täällähän niitä vastauksia on! Sivuovesta mekin aiotaan mennä ulos, vaan emme ole vielä keksineet ratkaisua Talvikon esittämään pulmaan. Minne mennä piilloon, niin että juhlakansa saa heitellä riisiä (tai ruusunterälehtiä)? Pitääkö juosta kirkon ympäri ja tulla toisesta sivuovesta uudelleen sisään viimeisten vieraiden poistuttua? Miten LIL-LI te teitte?
  14. VOikohan tota Dermosilin itseruskettavaa ostaa muualta? Tuolla Dermoshopissa on nimittäin 50 e minimitilaus. :-/
  15. Julia.

    Tanssinopettaja häihin

    Nostan tätä nyt vielä, jos saisin lisää ideoita.
  16. Mietin ihan samaa. Tässä ketjussa on ollut muutama puku, josta sanoisin, että vau!
  17. Julia.

    Tienvarsikyltit, kuvia ja ideoita

    Tälle kysyjälle vastaus tulee varmaankin liian myöhään, mutta muille kiinnostuneille. Kirjoittaakaa tarvitsemanne kirjaimet Wordilla, yksi kirjain per sivu ja kooksi jotain 800. Tarvittava koko riippuu tietysti fontista ja haluamastanne kirjainkoosta. Jos haluatte mahdollisimman suuria kirjaimia, pienentäkää marginaalit. Printatkaa kalvolle ja leikatkaa kirjain ääriviivoja pitkin pois. Huomatkaa, että esim. A:ssa pitää jättää jotakin kannattelemaan keskiosaa. Voilà, teillä on sabluuna!
  18. Julia.

    Pariisi

    9. kaupunginosa on ihan mukiinmenevä, äitini on asunut siellä pari vuotta. Tosin siellä on näitä "lihakauppoja" (ainakin Moulin Rougesta kaakkoon), mutta meillä ei koskaan ole mitään häiriötä niistä ollut. 10. kaupunginosa ei ole minustakaan miellyttävä, mielelläni en siellä ole liikkunut varsinkaan pimeällä. Hotelleista en osaa sanoa mitään, kun en ole koskaan Pariisissa sellaisessa yöpynyt. :-/
  19. Mä jättäisin tuoksukynttilät pois, jos ei tiedä kaikkien vieraiden niitä kestävän. Astmaatikot tosiaan ainakin saa niistä oireita ja mun kaveripiirissä on myös monia ei-allergisia, jotka saavat juuri päänsärkyä tuoksuista. Niin ihania kuin ne tuoksukynttilät olisikin... :-/ Niin ja kaikkihan eivät tosiaan pidä samoista tuoksuista. Mua aivan oksettaa kaikki mansikka- ja vadelmaesanssia sisältävät tuoksut ja sellaiselta haisevat kynttilät varmasti pilais täysin ruokahalun.
  20. Julia.

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Marssit ihan hakusessa, mutta valssiksi haluaisin La Valse d'Amelien elokuvasta Amelie. Se biisi itkettää ihan onnesta!
  21. Julia.

    Gladiolus (kuvia)

    Hmm.l Pitäisköhän munkin kokeilla gladiolusten kasvattamista... Mihin aikaan niiden odotetaan kukkivan?
  22. Julia.

    Tanssinopettaja häihin

    Voi vitsit, toi chaleston olis kyllä huippu kivaa! Mutta se taitaa kyllä vaatia ihan omanlaisensa hamoset :-/ Onko teille Annina tulossa bändi vai soitatteko levyltä? Tässä tuli sellainenkin ajatus, että twistaamaan olis kiva oppia. En osaa ollenkaan, voisikohan sellaista ajatella opetettavaksi häissä? Eli kuinka paljon aikaa menisi ihan perusliikkeiden opetteluun?
  23. Julia.

    Tanssinopettaja häihin

    Toi katrilli kuulostaa kivalta. Rupesin tässä miettimään, että voishan sitä opetella hyvin erilasiakin tansseja. Yksi tuttava pariskunta järjestää joka vuosi kesäjuhlat, joissa tanssitaan skottilaisia kansantansseja. Kuulostaa tylsältä, mutta on kaikkea muuta. Ne on helppo oppia ja joka kerta on opeteltu monta tanssia.
  24. Minkäslainen on kaljaviesti?
  25. Julia.

    Polttarit Tallinnassa

    Joo, tulee tosiaan melko kalliiksi polttarit naapurimaassa, koska matkatkin maksavat. Mutta jos kaikki polttarivieraat haluavat siihen osallistua, niin mikäs siinä. Olde Hansa on hauska paikka, mutta ruoka ei ole kovin ihmeellistä. Vähän niin kuin suomalaista jouluruokaa, laatikoita ym., hirmu suolaista, kasvisruokavaihtoehto oli liharuoka ilman lihaa. Toinen keskiaikaishenkinen ravintola on Le Chateau, huomattavasti miellyttävämpi kuin Olde Hansa, vähemmän ihmisiä, parempaa (ranskalaistyyppistä) ruokaa. Siellä olemme syöneet viimeiset 3 kertaa kun olemme Tallinnassa käyneet, suosittelen. Tosin tämäkin on Virolaisittain kallis ravintola. http://www.chateau.ee/index.php?lang=3&lid=6&dlid=-1 Kauneushoitoloiden palveluja olemme kokeilleet muutamassakin paikassa. Hyvää palvelua olemme saaneet, mutta kampaamopalveluissa on ollut vähän ongelmia. En esim saanut kampaajalle mitenkään selitettyä, miten haluan hiukseni värjättäviksi, vaikka kampaaja puhui suomea. Yhdelle kaverilleni kampaaja (eri liikkeessä) leikkasi aivan järkyttävän mummotukan, ei siis yhtään sellaisen kun kaverini oli pyytänyt. Mutta manikyyrit, pedikyyrit, hieronnat ja kasvohoidot ovat olleet hyviä.
×
×
  • Create New...