Jump to content
Naimisiin.info

Julia.

Rouva
  • Viestit

    55
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Julia.

  1. Louvreen kannattaa ehdottomasti mennä metrolla, maan pinnalla saa jonottaa paljon kauemmin. Ja kyllä se on melko keskellä kaupunkia. Joka kuun ensimmäisenä sunnuntaina pääsee sisälle ilmaiseksi, silloin en ole koskaan joutunut jonottamaan lainkaan.

    Jos haluaa jotain synttäriylläriä järjestää, niin menkää vaikka illallisristeilylle. Laivoja on useita ja hinnatkin  vaihtelee. Ainakin läheltä minikokoista vapaudenpatsasta lähtee yksi laiva, joka ei ollut tuhottoman kallis. Useita kymmeniä euroja risteily usean ruokalajin illallisine ja elävine musiikkeineen taitaa kuitenkin maksaa. Hyvin halpa vaihtoehto on mennä johonkin söpöön puistoon piknikille. Vähän viiniä, patonkia, salaattia ja viltti... :-X Tai lähtekää piknikille Versaillesin puistoon. Sinne pääsee RER-junalla, en muista numeroo (oiskohan ollut C5), mutta matka ei kestä kauaa. Siellä on mahtava linna, upea, valtava puisto, jossa on paljon suihtulähteitä.

    Toivottavasti tulee kiva matka teille! :)

  2. Mä lähdin etsimään kokemuksia Vanhasta kirkosta ja nimenomaan siitä keskustorin metelistä. Ja täällähän niitä vastauksia on! :):-X

    Sivuovesta mekin aiotaan mennä ulos, vaan emme ole vielä keksineet ratkaisua Talvikon esittämään pulmaan. Minne mennä piilloon, niin että juhlakansa saa heitellä riisiä (tai ruusunterälehtiä)? Pitääkö juosta kirkon ympäri ja tulla toisesta sivuovesta uudelleen sisään viimeisten vieraiden poistuttua? Miten LIL-LI te teitte?

  3. Onpa ihmisillä tosiaan erilaisia mielipiteitä näiden pukujen suhteen.

    Omasta mielestäni kaikki A-linjaiset puvut (ja kaikki laahukselliset) ovat sellaisia, joita EN todellakaan pukisi päälleni, mutta tässä ketjussa on monia kivoja "veistoksellisia"  pukuja, jotka kyllä ottaisin mielelläni.

    Ja sanotaan nyt, että tuo "Bratz-puku" näyttää todella hyvältä, jos siinä ei olisi vain tuota laahusta!

    Mietin ihan samaa. Tässä ketjussa on ollut muutama puku, josta sanoisin, että vau!

  4. Kysymys liittyen tieopasteiden käytännön toteutukseen: oletteko yleensä kirjoittaneet tekstit käsin jollain isolla tussilla? Olen joskus netissä nähnyt kuvan todella kivoista tienvarsikylteistä, joissa teksti näytti ihan painetulta ja jäin miettimään, että mitenhän se on käytännössä toteutettu. Itse ottaisin mielelläni tekstin samalla fontilla, kun kutsut yms. mutta en oikein keksi keinoa toteuttaa tätä käytännössä.

    Vinkkejä otetaan ilolla vastaan!

    Tälle kysyjälle vastaus tulee varmaankin liian myöhään, mutta muille kiinnostuneille. Kirjoittaakaa tarvitsemanne kirjaimet Wordilla, yksi kirjain per sivu ja kooksi jotain 800. Tarvittava koko riippuu tietysti fontista ja haluamastanne kirjainkoosta. Jos haluatte mahdollisimman suuria kirjaimia, pienentäkää marginaalit. Printatkaa kalvolle ja leikatkaa kirjain ääriviivoja pitkin pois. Huomatkaa, että esim. A:ssa pitää jättää jotakin kannattelemaan keskiosaa. Voilà, teillä on sabluuna!

  5. 9. kaupunginosa on ihan mukiinmenevä, äitini on asunut siellä pari vuotta. Tosin siellä on näitä "lihakauppoja" (ainakin Moulin Rougesta kaakkoon), mutta meillä ei koskaan ole mitään häiriötä niistä ollut. 10. kaupunginosa ei ole minustakaan miellyttävä, mielelläni en siellä ole liikkunut varsinkaan pimeällä.

    Hotelleista en osaa sanoa mitään, kun en ole koskaan Pariisissa sellaisessa yöpynyt. :-/

  6. Mä jättäisin tuoksukynttilät pois, jos ei tiedä kaikkien vieraiden niitä kestävän. Astmaatikot tosiaan ainakin saa niistä oireita ja mun kaveripiirissä on myös monia ei-allergisia, jotka saavat juuri päänsärkyä tuoksuista. Niin ihania kuin ne tuoksukynttilät olisikin... :-/

    Niin ja kaikkihan eivät tosiaan pidä samoista tuoksuista. Mua aivan oksettaa kaikki mansikka- ja vadelmaesanssia sisältävät tuoksut ja sellaiselta haisevat kynttilät varmasti pilais täysin ruokahalun.

  7. Voi vitsit, toi chaleston olis kyllä huippu kivaa! :D Mutta se taitaa kyllä vaatia ihan omanlaisensa hamoset :-/ Onko teille Annina tulossa bändi vai soitatteko levyltä?

    Tässä tuli sellainenkin ajatus, että twistaamaan olis kiva oppia. En osaa ollenkaan, voisikohan sellaista ajatella opetettavaksi häissä? Eli kuinka paljon aikaa menisi ihan perusliikkeiden opetteluun?

  8. Toi katrilli kuulostaa kivalta. Rupesin tässä miettimään, että voishan sitä opetella hyvin erilasiakin tansseja. Yksi tuttava pariskunta järjestää joka vuosi kesäjuhlat, joissa tanssitaan skottilaisia kansantansseja. Kuulostaa tylsältä, mutta on kaikkea muuta. Ne on helppo oppia ja joka kerta on opeteltu monta tanssia.  :D

  9. Joo, tulee tosiaan melko kalliiksi polttarit naapurimaassa, koska matkatkin maksavat. Mutta jos kaikki polttarivieraat haluavat siihen osallistua, niin mikäs siinä.

    Olde Hansa on hauska paikka, mutta ruoka ei ole kovin ihmeellistä. Vähän niin kuin suomalaista jouluruokaa, laatikoita ym., hirmu suolaista, kasvisruokavaihtoehto oli liharuoka ilman lihaa.

    Toinen keskiaikaishenkinen ravintola on Le Chateau, huomattavasti miellyttävämpi kuin Olde Hansa, vähemmän ihmisiä, parempaa (ranskalaistyyppistä) ruokaa. Siellä olemme syöneet viimeiset 3 kertaa kun olemme Tallinnassa käyneet, suosittelen. Tosin tämäkin on Virolaisittain kallis ravintola. http://www.chateau.ee/index.php?lang=3&lid=6&dlid=-1

    Kauneushoitoloiden palveluja olemme kokeilleet muutamassakin paikassa. Hyvää palvelua olemme saaneet, mutta kampaamopalveluissa on ollut vähän ongelmia. En esim saanut kampaajalle mitenkään selitettyä, miten haluan hiukseni värjättäviksi, vaikka kampaaja puhui suomea. Yhdelle kaverilleni kampaaja (eri liikkeessä) leikkasi aivan järkyttävän mummotukan, ei siis yhtään sellaisen kun kaverini oli pyytänyt. Mutta manikyyrit, pedikyyrit, hieronnat ja kasvohoidot ovat olleet hyviä.

×
×
  • Create New...