Pii314

Aktiivijäsen
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

About Pii314

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Hei Elvi81, ei taida netistä löytyä noita kaipaamiasi Taas aurinko nousee- biisin sanoja. Kannattaa vaan kuunnella ja kirjoitaa ne itse ylös.
 2. Siekkarien Rakkaudesta
 3. Tätä samaa pohdimme ja tulimme siihen tulokseen ettemme halua järjestää samassa paikassa juhlia, jossa on toisen puolen suvun juhlia järjestetty ennen... Mutta toisaalta, jos paikka on ihan ylivertaisen hyvä, niin olisimme saattaneet tulla toisiin aatoksiin.
 4. Miten ois Van Morrisonin "Have I told you lately"?
 5. Eräissä häissä morsiammella ei ollut hääkimppua lainkaan, vaan kaikkia vieraita oli pyydetty tuomaan kukka muassaan ja morsiammen kävellessä kohti vihkipaikkaa (ei siis kirkon alttaria), vieraat olivat muodostaneet "kunniakujan", josta sitten ojensivat kukkasensa morsiammelle. Näin syntyi persoonallinen kimppu.
 6. Mietin sellaista, että jos jokaisessa pöydässä olisi kertakäyttökamera, jonka mukana olisi ohje, että sillä on tarkoitus ottaa jokaisesta pöydässäistujasta valokuva vieraskirjaan. Siihen voisi liittää edellä mainitun lappu/vihko-systeemin ja koota itse niistä aineksista vieraskirjan... Meneekö liian hankalaksi? Mielipiteitä otetaan vastaan.
 7. Pakanaksi on myös ollut ennen vanhaan tapana kutsua ihmistä, jota ei ole kastettu...
 8. Me vedetään häätanssi eli hidas "nojailu"-biisi. Ei kumpikaan olla paritanssien ystäviä vaan enemmän jorauskansaa, joten tiedettiin heti mikä biisi valitaan ja millä tyylillä se tanssitaan. Halutaan, että häät kaikkineen on "meidän näköiset".
 9. Meille tulee jotain todella erilaista. Biisiä en halua paljastaa, mutta on Rollareita, ihan älyttömän raflaava biisi. Emme tosin mene naimisiin kirkossa, joten ateistina olemisessa on taas yksi hyvä puoli lisää, saa valita juuri sen "häämarssin" kuin haluaa.
 10. Kyseessä on kiitospäivän morsian? Teemaan sopivassa asussa?
 11. Harvinaisuus on tärkeää, mutta ei kuitenkaan niin tärkeää kuin nimen sopivuus, siis se miten se sopii itselle ja tietysti etunimeen. Omaa sukunimeäni on Suomessa 4 kpl.
 12. Olin toissa kesänä Balilla ja voin suositella sitä kaikille lämpimästi. Lähtisin heti uudelleen jos vain olisi aikaa, rahaa ja mahdollisuus. Jos on jotain spesiaalia kysyttävää, niin voi laittaa privaa.
 13. Jännittää. Jännittää ihan kaikki. Mutta eniten se, että olenko mieheni silmissä kaikkein kaunein sillä hetkellä kun vihkiseremonia alkaa...
 14. Kävin tänään muissa asioissa kukkakaupassa ja minigerberat olivat 2,70 e/kpl. Ei tolkuttoman paha talvihinta. Ja värejä on pilvin pimein!
 15. Meillä on molemmilla sekä kihlat että tulevat vihkisormukset Kalevalalta. Muuta en voisi ajatellakaan.