uupunut

Rouva
 • Content count

  413
 • Joined

 • Last visited

About uupunut

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Taipalsaaren Väinölässä olen joskus vuosia, vuosia sitten ollut hääjuhlissa, paikkahan on ihan kiva ja kauniilla paikalla, mutta piha-alue ei ole mitenkään kiva. Jos teistä joku siellä juhlia pitää niin pienenä vinkkinä antaisin teitä ohjastamaan vieraat parkkeeraamaan Väinölän omalle parkkipaikalle auton (on siinä Väinölän vieressä) eikä rantaan venelaitureiden luokse. Moni veneen omistaja on mananut sitä, kun ei saa autoaan mihinkään parkkiin kun häävieraat valtaavat viimeisetkin vapaat paikat (paikkoja todella vähän).
 2. Tykkään tosi paljon vieläkin vaikka ollut jo 6 vuotta sormessa
 3. Kannattaa käydä kyselemässä mitä maksaa kimput ja katselemassa kuvia esim. Tolvanen Kauppakadulla (kukkakauppa/hautaustoimisto, ystävälleni tuli täältä kukat ja olivat kauniit, hintaa en muista. Mirjamin kukka samalla kadulla, ennen oli vaki kukkakauppa. Tuonkaan hintoja en nyt tiedä, mutta silloin ainakin tekivät todella upeita kimppuja. Tässä muutama mitkä tulivat nyt mieleeni. En asu enää Lpr, mutta usein siellä kotikonnuilla käyn.
 4. Mun oli pakko vastata tähän sillä meillä oli hääjuhla Kunnalan marja ja matkailussa. Me olimme todella tyytyväisiä kaikkeen. Kaikki meni loistavasti. Ruoka oli todella maukasta ja sitä oli riittävästi ja vielä iltapalle riitti salaattia. Meillä oli vieraita noin 100 henkeä. Emännän kanssa sujui kaikki hyvin ja meillä myös vieraat pitivät paikasta todella paljon. Me tehtiin niin, että alakerrassa meidän kanssa söi lähisuku ja heillä oli varatut paikat. Muut vieraat saivat itse valita paikan ja useimmat söivätkin ulkona kun ilma oli todella kaunis. Ruokailun jälkeen olimme sitten ulkona tai yläkerrassa missä oli kahvi ja tanssi. Boolitonkka meillä oli pihalla olevassa huvimajassa. Päivä oli todella mukava ja ikimuistoinen. Harmi Töpinä jos sinulle jäi toisenlainen kokemus kyseisestä paikasta.
 5. Aika yllättävää tuon "tasoiselta" hotellilta ja todella huonosti ovat asian hoitaneet. Ilman muuta aina kannattaa tehdä reklamaatio jos ei palvelu pelaa. Itse olin hotellin asiakas keväällä ensimmäistä kertaa ja minulla ei ole kuin hyvää sanottavaa koko paikasta. Meitä oli pieni porukka ja yövyimme kartanon puolella. Päivällä söimme hotellin kahviossa salaatti/keitto lounaan ja illalla kartanon illallisen mikä oli todella ihana kokemus. Tunnelma siellä ravintolassa oli todella lämminhenkinen ja palvelu todella upeaa. Ruokakin oli todella hyvää. Kylpylä on pieni, mutta hyvin mahtui joukkoon, vaikka siellä väkeä olikin. Niin ja aamiainen oli todella mahtava ja maittava.
 6. Silloin kun minä kasvatin ruiskaunokit sekä harsokukan niin keväällä kun ilmat sallivat laitoin siemet suoraan kukkapenkkiin kasvamaan ja hyvin ehtivät ja kasvoivat häihin mennessä. Eli häämme olivat heinäkuun lopussa. Joku kyseli miten kestivät? kaasoni teki kukkakimppuja pöytiin missä oli sinistä ruiskaunokkia, valkoista harsokukkaa, mustikan varpuja ja vähän punaista kukkaa jostain pensaasta minkä nimeä en muista. Kimput tehtiin pöytiin edellisenä päivänä ja maljakkoina meillä oli kirkkaat tuikkukupit. Hienosti kestivät kimput ja kun seuraavana päivänä kävimme purkamassa koristeet, niin saimme kotia viemisiksi vielä todella kauniit kimput. Meillä oli harsokukkaa varattu liian vähän,joten laitoimme loppuihin kimppuihin vähän koiranputkea.
 7. Hääkampauksesta en osaa sanoa, mutta Pia Tommiskalla kampaaja Ira on laittanut mun hiuksia ja olen ollut todella tyytyväinen häneen.
 8. Meillä tuli tänään seitsemän vuotta kun kihlauduimme. Mieheni kosi minua yllättäen kun kävimme asioilla. olimme vitsailleet kihloista pitkän aikaan, mutta minä päätin odottaa miehen kosintaa.
 9. Kävin aamulla manikyyrissä ja kaupan kautta kotia ruokaa laittamaan, kun kaasoni tuli miehensä kanssa meille. Ruoan jälkeen lähdimme miehen kotikotia kasvatetut kukat keräämään ja meidän jatkaessa matkaa juhlapaikalle lähti mies hakemaan metsästä koivuja. Porukalla koristelimme juhlapaikan ja sieltä vielä ajoimme takaisin miehen kotikotia makkaran paistoon. Mies jäi sinne yöksi ja me kaason ja hänen miehensä kanssa menimme meille. Suihkun jälkeen nautimme vielä siiderit ja juttelimme niitä näitä ennen nukkumaan menoa. Uni tuli hyvin touhukkaan päivän jälkeen.
 10. Mustikanvarvut ovat todella kauniita pienissä kukkakimpuissa. Itse keräsin niitä viime keväänä maljakkoon kimpun ja olivat todella kauniin näköisiä kun niihin alkoi lehdet tulla.
 11. Mulla oli kimpussa persikan värisiä ruusuja, ruiskaunokkia, harsokukkaa ja murattia. Hintaa en kyllä yhtään muista. Pöytiin kaasoni teki kimput itse kasvatetusta ruiskaunokista ja lisäksi hän laittoi niihin harsokukkaa, mustikan varpuja sekä jonkin pensaan lehtiä ja kukkia. Eli pöytäkukat eivät maksaneet kun harsokukan hinnan sekä ruiskaunokkien siementen verran. Meillä oli maalaishäät joten halusin mahdollisimman luonnonläheiset kimput pöytiin. Mulla oli oman kimpun lisäksi heittokimppu ja kaasolla sekä bm:llä oli vieheet.
 12. Mun kaaso osti meille shampanjalasit. Sain itse olla mukana valitsemassa kaiverruksen mallia.
 13. Minä kasvatin silloin meidän häihin ruiskaunokkeja ja harsokukkaa.
 14. Suosittelen Kampaamo kauppa Sitruunaa Isossa Kristiinassa ja siellä kampaaja Sari. Käypä hänen kanssa juttelmassa ja suunnittelemassa kampaus. Hän loihtii todella hyvän näköisiä kampauksia lyhyempiikin hiuksiin.
 15. Kyllä minun mielestä pitää joku raja olla noissa polttareiden kustannuksissakin. Tänä päivänä kyllä kaikki maksaa, mutta edullisestikin saa järkättyä ihan kivan päivän ja monessa asiassa voi säästää kun miettii mitä tekee.