Make

Aktiivijäsen
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Make

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Lupasin ilmottaa tänne sen parhaan version, eli tähän päädyttiin ja meni oikein hyvin kaupaksi viikonloppuna: 12,5 l karpalomehua 1,6 l appelsiinimehua 3,1 l sitruunavodkaa 0,8 l Triple Sec:ä 2,1 l ginger alea Tästä tulee n. 20 litraa, eli sopii siihen isompaan boolisuihkulähteeseen, mikä meillä oli. Koristeita meillä ei ollut kun siihen suihkulähteeseen ei saanut laittaa. Jos on tavallinen boolimalja, niin koristeeksi voi laittaa sitruuna- ja limeviipaleita sekä jäisiä karpaloita.
 2. Mää puen kampaajalla. Siitä on alle 200 m kirkkoon joten turha lähtee mihinkään muualle kiireessä.
 3. Ok, hyvä tietää kun nyt on vähän säätöä sen reissun kans. Se lentoyhtiö millä alunperin piti mennä peru ne reittinsä ja nyt yritetään uudestaan ja voi olla, että se jacuzzi beach villa tulee liian kalliiks meille. Eli muuten sun mielestä ei oo eroa kun sen ravintolan suhteen? Että vaikka otettais se "tavallinen" beach villa niin oltais ihan yhtä hyvillä mestoilla kun siellä poreallas-paikassa?
 4. Me tällä hetkellä (siis elokuussa )lähdössä Kuredulle all inclusive jacuzzi beach villaan 2668 € / hlö / 10vrk. Emmää tiedä onko kallis vai ei mutta tuntu että ainoo vaihtari kun yritettiin sekä ite että muiden matkatoimistojen kautta varata sieltä ja vastaus aina sama: saari täynnä, ei tilaa. Tällä yhdellä sitten tuntu olevan tarpeeks hyvät kontaktit että päästiin :/
 5. ^Hui kauhee :-? Mä oon myös ehdottomasti rahankeruuta vastaan, esiintyi se sitten missä muodossa tahansa. Olen ilmoittanut, että polttareissa tai häissä ei todellakaan myydä/huutokaupata/kerätä/anella tai harrasteta mitään muutakaan vastaavaa.
 6. Netistä löytyy hyviä Cosmopolitan-booliohjeita ihan "cosmopolitan punch" hakusanalla. Mää oon löytäny neljä, joista joku tulee meille hääbooliks. Testattu on vasta kaks versioo; voin tulla ilmottaan tänne sitten ohjeet ja raadin mielipiteet kun on kaikki saatu testattua
 7. Niiden, jotka haluaa jonkun luksusloman kannattaa muistaa että kaikilla matkanjärjestäjillä ei pysty vaikuttamaan majotuksen tasoon jos lähtee äkkilähdöllä, koska majoitus saattaa selvitä vasta paikan päällä. Itse oon jonkun verran reissannu äkkilähdöillä, ja välillä on käyny hyvä tsäkä ja saanu kivan hotellin, mutta joskus on kyllä joutunu johonkin ihan hirveeseen murjuun. Kannattaa siis ehkä etukäteen ottaa selvää, minkälaiset käytännöt milläkin matkanjärjestäjillä on.
 8. Jeejee, just saatiin matkavahvistus! 2495 € / hlö 7 vrk Kuredulla all inclusive ja sen jälkeen 3 vrk Wienissä.
 9. Nostetaanpas tätä, lisää ideoita? Meillä on vihkiminen sen verran aikaisin, että ei heti sen jälkeen haluta alkaa tarjoamaan alkoholia vieraille, näin ollen ohjelman pitäis olla sellasta, että siihen lähtis mukaan ilman sitä huikkaa... Tunti-puoltoista pitäis jotenkin saada vieraat viihtymään ilman meitä.
 10. Tuoltakin löytyy http://www.night-liner.fi.tarjoaa.fi/
 11. Meille tulee samppanjaa. Lansonin Black Label on sikahyvää, vaikka se onkin halvimmasta päästä samppanjoita. Alkoholittomaks tulee Pommaccia, koska sekin on mun mielestä sikahyvää ;D
 12. Berghyddan oli meidän ykkösvaihtari pitkään, mutta sitten mulla meni hermot kun en saanut täsmällisiin sähköpostiviesteihini kuin ympäripyöreitä vastauksia (kielimuuri?) eikä mulle ollut selvää, mitkä hinnat on ilman alvia ja mitkä ei ja mihin menuihin kuuluu alkumalja ja mihin ei ja koska pitää maksaa varausmaksu jnejne. Kun tarpeeks kauan ahdistelin kysymyksilläni sitä kreikkalaismiestä, niin hän lakkasi vastaamasta sähköposteihini. Niinpä päädyimme toiseen paikkaan. Mutta joku pidempipinnainen saa varmaan ihan todella ihanat juhlat järjestettyä siellä ;D. Puitteet oli kyllä hyvät ja se kattaus mikä siellä oli kun käytiin, oli tosi kaunis.
 13. Onko kellään kuvaa siitä Primulan suihkulähteestä? Onks se samanlainen kun Eholla?
 14. Mulla ei ole kun yks, mutta vähän huonompi kokemus heistä kun olin vieraana. Ruoka oli korkeintaan keskinkertaista, ja pasta oli ihan ylikypsää. Lisäksi se henkilö, joka huolehti tarjoiluastioiden täyttämisestä (noutopöytä oli juhlasalissa), oli pukeutunut verkkareihin, baseball-takkiin (jonka selässä saattoi jopa lukea Peten Pitoässät) ja lippikseen. Mun mielestä täysin käsittämätöntä, kun oli kyseessä häät.
 15. Meillä maksaa 1900 € eikä sisällä kun paikan ja astiat. Törkee hinta , mutta onpahan sitten hiano. Eikä ollu edes kallein paikka mistä pyydettiin tarjous, täällä pääkaupunkiseudulla kun saa tosiaan maksaa ittensä kipeeks... Melkein tuli sillon tarjouksia pyytäessä keväällä itku, ja ihmettelin miten ihmisillä on varaa mennä naimisiin, mutta nyt on jo asennoitunu siihen, että ei auta kun säästää sitten!