Jump to content
Naimisiin.info

Lululime

Rouva
  • Viestit

    123
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    London

Lululime's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Prinsessa Anne poika (kuningatar Elisabethin ensimmaisena naimisiin ehtinyt lapsenlapsi) Peter Phillips ja Autumn Kelly:
  2. Mainitsin kavin etukateen kehumassa Klaus K ja nyt kun haista on kulunut seitseman kuukautta muistan vihdoin tulla kommentoimaan juhline jalkeen! Ulkomailla asuneena olemme testanneet suurimman osan Helsingin keskustan hotelleista (Kamp, GLO, Hiltonit...) ja Klaus K on se mihin aina palaamme. Olimme varanneet sviitin haayoksi seka parikymmenta huonetta vieraiden kayttoon Klaus K:sta: haaviikonloppunamme palvelu oli loistavaa ja hotelli teki enemman kuin osasimme pyytaa. Seka me etta vieraat olivat hyvin tyytyvaisia.
  3. Yovyimme juuri GLO:ssa - ei haayomerkeissa, vain muuten. GLO on perussiisti, moderni design, normihuone kohtuullisen kokoinen ja huoneen varustelu ok. Kylppari oli hyva, internet ilmainen ja huoneen edullinen hinta plussaa. Odotin kuitenkin Kampiin linkitelylta paljon GLO:lta enemman: loppujen lopuksi kokemus oli hieman haalea - joku puuttui. Minusta GLO oli enemman standardi hotelli kuin boutique: yksityiskohtien huolittelematon viimeistely huoneessa pisti hieman silmaan, hieman vasemmalla kadella valittua ja tehtya... ja huonepalveluaamiasessa oli kovat lisaveloitukset. Mutta muuten: "ihan kiva". (minua on tunnetusti vaikea miellyttaa, keksin aina valitettavaa kaikesta )
  4. BrideToBe2009 kyseli aikaisemmin Malediivien saasta kesa-syyskuussa. Vietimme kaksi viikkoa One & Only Reethi Rah'ssa viime syyskuun alkupuolella ja ilma oli mita parhain. Aurinko paistoi pilvettomalta taivaalta muutamaa poikkeusta (kevytta pilvea) lukuunottamatta ja kahden viikon aikana paivalla ei satanut kertaakaan. Sadekuurot tulivat iltaisin auringonlaskun jalkeen yleensa klo 20-21: saa muuttui 10 min tyynesta kovaksi tuuleksi ja vetta tuli kaatamalla. Noin puolen tunnin jalkeen sade loppui yhta nopeasti kuin oli alkanutkin. Koska kuurot ajoittuivat iltaan, olimme yleensa sateen aikaan illallisella (ainoastaan kerran beach barbequemme keskeytyi hetkeksi sateen takia) ja ei vaikuttanut lomailuun millaan tapaa - lampoinen trooppinen sade illalla oli oikeastaa romanttista! (mika nyt haamatkalla ei olisi ollut ) Yritin loytaa tahan sadekuvan, mutta kaikissa lomakuvissa naytti aurinko paistava...
  5. Tassa minun, phalaenopsis-orkideaa, ivory ruusuja, eustomaa nuppuina:
  6. Meilla oli nopeampi hidas - Six Pence None the Richerin "Kiss Me". Itse en omita vakaita periaatteita valssi/hidas asetelman suhteen. Englantilainen mieheni olio vakaasti tanssimassa valssia suomalaisten perinteiden mukaan, mutta loplta emme ehtineet harjoitella emmeka osallistua tanssikurssille joten paatimme etta muutenkin jannitavaa tilannetta on turha tehda vaikeammaksi valitsemalla tanssia jota mies ei ole KOSKAAN (ihan totta) ennen elamassaan tanssinut.. (Ja onneksi nain, hakemallakaan en loytanyt mieleista valssia ;D)
  7. Mina ainakin kuulun faneihin! Mielestani sukkahousunimitys on kylla harhaanjohtava, enemmankin kyse on meikkivoiteesta saarille: tasoittaa ihonvaria, peittaa hyvin pienia mustelmia (myos kasivarsissa...), antaa kauniin pinnan. Ja ainakin kuvan tuotteella nakyy saarissani selva ero.
  8. Jonkinlaisia julkkiksia hekin, jalkapalloilijoiden vaimojen tyylia viikonlopun WAG wedding sumasta... Emma Hadfield & Gary Neville (Mancherter Unitedin kapteeni ja Englannin pelaaja) - puku Amanda Wakeley Lisa Roughead & Michael Carrick (Mancherter Unitedin ja Englannin pelaaja) - puku Christian Lacroix
  9. Komppaan Gurmelia: meilla on varattuna Klaus K haayonviettopaikaksi (myos osa vieraista majoittuu nko. hotellissa). Olemme testanneet hotellin etukateen ja hyvaksi havaineet! Toimii
  10. Lululime

    Häämatkalle Alpeille?

    Itse myos laajasti Alppikohteet kolunneena hehkutan Zermattia: upeat maisemat, Italia rajan takana ja ravintolat aivan omaa luokkaansa (suosittelen siella viela Hotel Alexia)! Toinen hieman perinteisempi, pieni ja tunnelmallinen kyla on Grindelwald Bernese Oberlandissa Sveitsissa: taalla vietimme ihana pitkan viikonlopun pari talvea sitten.
  11. Kiitos fifi! Sample pukuja oli eri kokoisina, mutta tietysti yksi mekko per malli ; suurin osa naytti olevan kokoa UK10 - 12, myos jokunen pienempi naytti loytyvan. Vertailukohtana muiden valmistajien pukuihin, Veran Wangin pukujen koot olivat hyvinkin tilavia. Kerrottakooon viela, etta morsiuspukujen hinnat lahtivat £795, kalleimpien ollessa £2495. Sample mekkojen kunto myos vaihteli, myyjan mukaan osa (kuten omani) ei ole ehtinyt olemaan kaupan tangossa, osa taas vaati puhdistusta tai jopa korjailua (suoraan tietysti verrannollinen hintoihin).
  12. Piti lisaamani... liittyen edeltavaan Pronovias keskusteluun. Liikeen avajaiset ovat 20. marraskuuta ja osoite on 94, New Bond Street.
  13. Koska oma pukusovitusrumbani on kayty lapi ja puku ostettu, voisin antaa hieman palautetta liikkeista! The Wedding Shop Fulham Ostin taalta pukuni Vera Wangin Sample Salen aikana. Palvelu oli loistavaa, rentoa, valitonta ja avuliasta, vaikka kyseessa oli kiireinen viikonloppu. Liike jarjestaa Sample Sale puolivuosittain, joten kannattaa pitaa silmalla, jos ei ole halukas maksamaan premiumia Vera Wangista, Eliel Saabista, Reem Acrasta tms. The Designer Bridal Room, House of Fraser Suosittelen! Suuri ja valoisa liike, todella tilavat sovituskopit ja suuret peilit. Miellyttava, kiireeton ja todella ammattitaitoinen palvelu: myyja (tai "konsultti") ehdottivat mielellaan pukuja, valitsivat jokaista sovitettavaa pukua varten parhaiten pukuun sopivat hunnun/tiaran... Valikoiman oli pukuja Augusta Jonesilta, Ronald Joycelta, Novia d'Artelta ym. ja sovittamieni pukujen hinnat vaihtelivat £600 - £2200. Todennakoisesti olisin ostanut pukuni taalta, jos en olisi omaani loytanyt sample salesta. Ring O'Roses Butler's Wharf Voin kompata edellisia, jotka paikkaa kehuivat! Moderni, valoisa liike ja pukuja oli runsaasta. Hyva valikoima mm. Jenny Packhameita ja Augusta Joneseja. Hinnat alheisemmat kuin Lontoon keskustan liikkeissa. Lisaksi, jos ostopaatos syntyy kuukauden kuluessa sovituksesta, puvusta saa -10%(-15% Jenny Packhameita) seka vapaavalintaisen hunnun kaupan paalle... London Brides Marble Arch Kaunis, pienehko "putiikki", mutta hyva valikoima. Ystavallinen palvelu, mutta aikaa varatessani puheluuni vastasi puhelin vastaaja: toki soittopyyntooni vastattiin miltei valittomasti. Tyylikkaita pukuja La Sposalta, Catherine Puget'lta... Muutosompelusta liike ei veloita erikeeseen. Pronuptia Hatton Garden Varasin ajan ja puhelimessa palvelu oli n-i-h-k-e-a-a. Mm. tiedusteluuni, voisinko tulla katsomaan valikoimaa (tiarat, hunnut) vastattiin, etta he eivat halua ihmisia liikkeseen sovitusajan varanneiden tielle. Varaamani sovitusaika on huomiselle ja vaikka pukuni olen ostanut, aion menna paikan uteliaisuuttani... kehuja paikasta en juurikaan ole kuullut. ;D RFDG Bridal Oxford Circusin lahella Hyva palvelu, mutta valikoima pieni ja makuuni yltioromanttinen. Benjamin Robertsin ja Alfredo Angelon pukuja. Morgan DaviesAngel Tyylikas liike ja todella upea pukuvalikoima (hinnat £1300 ylospain)! Asiantunteva palvelu, todella suosittu liike: sovitusaikaa varatessani (syyskuu!) lauantai aikoja oli saatavilla ainoastaan kuuden viikon paahan marraskuulle. Kadun toisella puolella on muuten myos Emmy Shoesin liike, jos joku on kiinnostunut tilaamaan custom madet haakengat.. ;D
  14. Compact hand tied bouquet of lime green Cymbidium, Brunnia, Tuberosa and Dendrobium Bridal Bouquet of Cymbidium Orchids Freestyle bouquet of fuscia Singapore orchids, celosia and lily grass A waterfall bouquet of white Phalaenopsis Orchids with Lily Grass White Phalaenopsis Orchids with Aspidistra and Water Grass Tama ei ole kimppu mutta menkoon.. ;D Handbag corsage of Aranda orchids
×
×
  • Create New...