Jump to content
Naimisiin.info

Meba

Aktiivijäsen
  • Viestit

    118
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Meba

  1. Edellisenä päivänä lähti rakennekynsi peukalosta jonka sitten hääpäivänä kävin ennen kirkkoa kauheella kiireellä uusimassa. Myöskin edellisenä päivänä meni sen auton pakoputki poikki, jolla minut piti kuljettaa kirkkoon. Isä sai onneksi tehtyä siihen hätäkorjauksen. Ennen vihkimistä kanttori ei tiennyt häämusiikeista vaikka olimme sopineet ne sähköpostitse. Onneksi kirkko-ohjelmassa oli ne mainittu, koska ulkoa emme siinä paniikissa olisikaan niitä muistaneet. Hääpuku tuppasi valumaan illan tuoksinnassa ja helmasta tuli todella musta. Muuten hääpäivä oli aivan uskomaton ja ihana!

  2. Me käytiin viikko sitten hakemassa juomat. Käytiin SuperAlkossa, mutta ei tehty tilausta etukäteen. Mä tykkäsin. Auton kun sai siihen eteen hyvin ja viinaksia ei tarvinnut raahata pätkän vertaa. Hinnaksi tuli n. 340€ (7 ltk olutta, 6ltk siideriä, 2l likööriä, 2ploa viskiä, 3 ltk viiniä ja 10 ploa kuoharia). En ole jaksanut vertailla hintoja Suomeen, mutta halvemmaksi tuli, vaikka ottaa laivamatkankin mukaan. (lisäksi löysin aivan ihanat hääkengät, jota en muuten koskaan olisi saanut.  :-*)

    Mutta iso miinus tulee laivamatkasta. Ei sitä kestä selvinpäin. Olisi voinut luulla tulevansa känniin jos pelkästään hengittämällä sitä ilmaa. Harmi ettei tullut... ;) Ei mutta oikeasti, vaikka sitä on Tallinnan laivoilla ennenkin käynyt, tuolla oli ihan kamalaa se meininki. :(

    Veikkaan että olit Rosellalla  ;)

  3. Montako kaasoa teillä on ollut entä montako bestmania? Meillä on kauhea valinnan vaikeus ja näyttäisi nyt että molempia tulee 3 tai neljä. Miten karsia kun kaikki ovat yhtä hyviä ja ihania kavereita?

    Siinäpä se ongelma juuri piileekin... pakko se vaan on karsia, muuten ovat kaikki kaverit rivissä alttarilla  ;)

    Meillä minimoitiin tämä määrä edes siihen, että kaasoja on 2, bm:ä 2 ja yksi seremoniamestari.

  4. Täällä ilmoittautuu yksi vainoharhainen morsian.

    Ensinnäkin, polttariporukkaan osallistuvien lista on pyydetty jo viime vuoden puolella, silti "sinulle ei järjestetä polttareita ollenkaan" ja hirvee virne naamalla.

    Toiseksi, kaverini kyselevät kokoajan, "tiedätkö koska polttarisi ovat?" No en tiedä... Vaihtoehdot alkavat kuitenkin käydä vähiin, häät ovat syyskuussa ja luulisi niiden polttareiden olevan tässä elokuun puolella.

    No, siippani on lähdössä tänään Tallinnaan hakemaan viinoja ja eilen tuli kaasolta viesti että "pakkaa heti kassiin meikit, bilekengät, uimapuku jne. jne". No, minähän pakkasin, mutta sitten laskin yksi + yksi, että eihän yksi hyvistä kavereistani ainakaan pääsisi polttareihin koska on laivalla just tänä viikonloppuna töissä, ja kaasot antavat mun nyt elää uskossa että polttarit olisivat tänä viikonloppuna. Toisaalta, voihan olla niin että laivalla työskentelevä kaverini lähtee yhdeksi päiväksi pois laivalta... Toisaalta, tämä kassin pakkaaminen voi olla huiputusta ja polttarit olisivatkin vasta ensi viikonloppuna.

    Seuraavana viikonloppuna ne tuskin ovat, koska yksi kavereistani sopi kanssani että menemme hänen kanssaan hänen kaverinsa tupareihin. Vai onko sekin kusetusta ja polttarit ovatkin vasta kahden viikon päästä?

    Voi tätä pähkäilyä. Kaasot osaavat sitten olla ilkeitä!  ;)

    (Kokemuksen syvällä rintaäänellä itsekin kaasona 3 kertaa ollut)

×
×
  • Create New...