Meba

Aktiivijäsen
 • Content count

  118
 • Joined

 • Last visited

About Meba

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Turku
 1. Vähän se tietysti kirpaisi... enemmän varmaankin siskoani...
 2. Molempien työpaikat muistivat. Miehen työpaikalta tuli lahjkortti sisustusliikkeeseen ja minun työpaikaltani rahaa.
 3. Ensimmäinen posti uudella nimellä tuli heti häiden jälkeisenä maanantaina. Kaveri oli postittanut aikakauslehden ;D
 4. Kyllä, vienosti hymyilin koko matkan
 5. Meillä oli rahapyyntö ja saatiin sekä rahaa (2200 eur) että tavaroita.
 6. Kyllä, todella tyytyväinen! Olinhan kuolannut kyseistä sormusta esitteissä jo vuoden etukäteen joten tiesin tulen siitä pitämään vastaisuudessakin
 7. Sulhasen isoäidin vanhan helmikaulanauhan. Aivan upea!
 8. Kyllä vastasi, itseasiassa se ylitti kaikki odotukset. Päivä oli juuri niin ihana kun olin toivonutkin ja vielä huomattavasti enemmänkin! Vieraatkin viihtyivät loppuun asti!
 9. Edellisenä päivänä lähti rakennekynsi peukalosta jonka sitten hääpäivänä kävin ennen kirkkoa kauheella kiireellä uusimassa. Myöskin edellisenä päivänä meni sen auton pakoputki poikki, jolla minut piti kuljettaa kirkkoon. Isä sai onneksi tehtyä siihen hätäkorjauksen. Ennen vihkimistä kanttori ei tiennyt häämusiikeista vaikka olimme sopineet ne sähköpostitse. Onneksi kirkko-ohjelmassa oli ne mainittu, koska ulkoa emme siinä paniikissa olisikaan niitä muistaneet. Hääpuku tuppasi valumaan illan tuoksinnassa ja helmasta tuli todella musta. Muuten hääpäivä oli aivan uskomaton ja ihana!
 10. Se, kun kirkon ovet aukesivat ja lähdin kävelemään isän käsipuolessa kohti sulhoa. Vihkiminen kokonaisuudessaan, anopin ja bestmanin puheet, siskon kaunis laulu ja iskän into tanssittaa minua Ikimuistoisia hetkiä on miljoonia! Aivan upeita ja mieleen painuvia!
 11. Ovikyltin uudella yhteisellä sukunimellämme. Saamme sen sitten kiinnittää uuden kotimme oveen
 12. Oikein hyvin nukuin. Tosin aluksi oli pakko ottaa nukahtamislääke kun uni ei meinannut tulla silmään mutta siitä sitten aamuun asti kuin tukki
 13. ever dream, todella upeat luomukset! Toivottavasti saisin omistanikin yhtä onnistuneet...