Jump to content
Naimisiin.info

Meba

Aktiivijäsen
  • Viestit

    118
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Meba kaikki viestit

  1. Vähän se tietysti kirpaisi... enemmän varmaankin siskoani...
  2. Ensimmäinen posti uudella nimellä tuli heti häiden jälkeisenä maanantaina. Kaveri oli postittanut aikakauslehden ;D
  3. Meba

    Hymyilitkö matkalla alttarille?

    Kyllä, vienosti hymyilin koko matkan
  4. Meillä oli rahapyyntö ja saatiin sekä rahaa (2200 eur) että tavaroita.
  5. Kyllä, todella tyytyväinen! Olinhan kuolannut kyseistä sormusta esitteissä jo vuoden etukäteen joten tiesin tulen siitä pitämään vastaisuudessakin
  6. Meba

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    Sulhasen isoäidin vanhan helmikaulanauhan. Aivan upea!
  7. Edellisenä päivänä lähti rakennekynsi peukalosta jonka sitten hääpäivänä kävin ennen kirkkoa kauheella kiireellä uusimassa. Myöskin edellisenä päivänä meni sen auton pakoputki poikki, jolla minut piti kuljettaa kirkkoon. Isä sai onneksi tehtyä siihen hätäkorjauksen. Ennen vihkimistä kanttori ei tiennyt häämusiikeista vaikka olimme sopineet ne sähköpostitse. Onneksi kirkko-ohjelmassa oli ne mainittu, koska ulkoa emme siinä paniikissa olisikaan niitä muistaneet. Hääpuku tuppasi valumaan illan tuoksinnassa ja helmasta tuli todella musta. Muuten hääpäivä oli aivan uskomaton ja ihana!
  8. Se, kun kirkon ovet aukesivat ja lähdin kävelemään isän käsipuolessa kohti sulhoa. Vihkiminen kokonaisuudessaan, anopin ja bestmanin puheet, siskon kaunis laulu ja iskän into tanssittaa minua Ikimuistoisia hetkiä on miljoonia! Aivan upeita ja mieleen painuvia!
  9. Meba

    Mitä annoitte huomenlahjaksi?

    Ovikyltin uudella yhteisellä sukunimellämme. Saamme sen sitten kiinnittää uuden kotimme oveen
  10. Oikein hyvin nukuin. Tosin aluksi oli pakko ottaa nukahtamislääke kun uni ei meinannut tulla silmään mutta siitä sitten aamuun asti kuin tukki
  11. ever dream, todella upeat luomukset! Toivottavasti saisin omistanikin yhtä onnistuneet...
  12. Neljän viikon päästä ollaan jo häämatkalla Koh Samuilla! 8-) 8-)
  13. Meillä on Aabelservice, heillä on Fleetwood Cadillac. Maksaa siinä päälle satasen tunniksi.
  14. En ole tavannut kaikkia häihimme tulevia ihmisiä... näitä on siis peräti 2. Muoks. siis niitä on 2 joita en tunne, ei häävieraita kokonaisuudessaan ;D
  15. Kuohuviiniä: Duc de Paris, semi-sec.
  16. Yleensä lasketaan, että boolia kuluu ½ - 1 l / vieras. Riippuen siitä miten "janoisia" vieraat ovat. Itse varaamme tuon maksimimäärän, eli litran / hlö. Alkoholitonta saa varmaan olla vähintään toinen samanmoinen, sitähän menee paljon janojuomaksikin varsinkin kesällä.
  17. Siinäpä se ongelma juuri piileekin... pakko se vaan on karsia, muuten ovat kaikki kaverit rivissä alttarilla Meillä minimoitiin tämä määrä edes siihen, että kaasoja on 2, bm:ä 2 ja yksi seremoniamestari.
  18. Meba

    Imitaattorit

    Olin viime vuonna häissä, joissa oli imitaattori, Heikki Hilander. Ohjelmanumero oli erittäin hyvä ja sai kansan nauramaan ihan maha kippurassa! Minusta ainakin mahtava valinta! ;D
  19. Meba

    Vainoharhaisuus

    Täällä ilmoittautuu yksi vainoharhainen morsian. Ensinnäkin, polttariporukkaan osallistuvien lista on pyydetty jo viime vuoden puolella, silti "sinulle ei järjestetä polttareita ollenkaan" ja hirvee virne naamalla. Toiseksi, kaverini kyselevät kokoajan, "tiedätkö koska polttarisi ovat?" No en tiedä... Vaihtoehdot alkavat kuitenkin käydä vähiin, häät ovat syyskuussa ja luulisi niiden polttareiden olevan tässä elokuun puolella. No, siippani on lähdössä tänään Tallinnaan hakemaan viinoja ja eilen tuli kaasolta viesti että "pakkaa heti kassiin meikit, bilekengät, uimapuku jne. jne". No, minähän pakkasin, mutta sitten laskin yksi + yksi, että eihän yksi hyvistä kavereistani ainakaan pääsisi polttareihin koska on laivalla just tänä viikonloppuna töissä, ja kaasot antavat mun nyt elää uskossa että polttarit olisivat tänä viikonloppuna. Toisaalta, voihan olla niin että laivalla työskentelevä kaverini lähtee yhdeksi päiväksi pois laivalta... Toisaalta, tämä kassin pakkaaminen voi olla huiputusta ja polttarit olisivatkin vasta ensi viikonloppuna. Seuraavana viikonloppuna ne tuskin ovat, koska yksi kavereistani sopi kanssani että menemme hänen kanssaan hänen kaverinsa tupareihin. Vai onko sekin kusetusta ja polttarit ovatkin vasta kahden viikon päästä? Voi tätä pähkäilyä. Kaasot osaavat sitten olla ilkeitä! (Kokemuksen syvällä rintaäänellä itsekin kaasona 3 kertaa ollut)
  20. Huntu ja tiara, molemmat, ainutkertainen tilaisuus käyttää niitä, tuskin tulee toiste! ;D
  21. Mun kimppu tulee maksamaan alta 20 €, teen sen itse suoraan tukusta tuoduista ruusuista. Vieheiden hinta siinä 50 c / kpl. Molempien tekeminen on testattu ja hyvin onnistuu, ja hyvin kestivät myös seuraavan päivän.
  22. Meba

    Turun seutu

    Villa Roma Ruissalossa
×
×
  • Create New...