kreeta

Rouva
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

About kreeta

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. En minäkään uskalla kuvia laittaa näytille, mutta meillä otettiin pelkästään kaupunkimiljöössä kuvia eli Helsingin vanhan kirkon puistossa ja muutama Manskulla, niin että Stockka näkyy ja muutama kuva Viiskulmassa. "Viralliset kuvat" on Kaapelitehtaalta. Tuli just meidän näköisiä!
 2. Ei ole vaakaa, mutta peilin ja omien tuntemuksien perusteella voisin arvioida, että muutama kilo olisi tullut lisää. En tosin pistä sitä avioitumisen piikkiin vaan pikemminkin uskon, että syynä ovat kesän lukuisat juhlat ja syksyn kemut, työlounaat ja -illalliset sekä täkäläinen rasvaisempi ruoka. Vaatteet kuitenkin mahtuvat vielä päälle ja olen edelleen hoikka, joten en VIELÄ huolestu
 3. Olen ollut hautajaisissa juuri tuolla oopperan lämpiössä ja juhlava paikkahan se on, varmasti hieno häihinkin. Tila on vaan kuulemma hyvin varattu varsinkin iltaisin ja kallis.
 4. Kaikki maksettiin kuukauden sisällä (paitsi yksi kuljetuslasku, joka ei ole vieläkään tullut ja häistä on siis yli puoli vuotta...).
 5. Temppeliaukion kirkossa vihittäville hyvä ja lähellä oleva juhlapaikkoja ovat myös Kaapelitehdas (Ruoholahdessa) ja Korjaamo (Töölössä), molemmat ovat tietenkin hiukan "erilaisempia" juhlapaikkoja eli melkoisen urbaaneja aj ei perinteissä mielessä romanttisia, mutta toisaalta sopivat hyvin kallioon rakennetun kirkon "pariksi". Kaapelitehtaalla on myös ravintola, joka sopii isojenkin häiden järjestämiseen ja sehän on myös meren rannalla. Temppeliaukion kirkossa on kyllä kaksikin pukuhuonetta (ainakin toisessa on kokovartalopeili ;D), joten se ei ole ongelma. Turisteilta tuskin voit välttyä, mutta kuten jo sanottiin, kirkko tyhjennetään turisteista ennen vihkimistä, ulkona heiä kyllä kesälauantaina parveilee (tai ainakin parveli niissä häissä, joissa itse olin!).
 6. Täydellisesti menivät meidänkin juhlat, vaikkei kamalasti stressattukaan (tai ehkäpä juuri siksi). Jostain kuvasta sitten harmittelin, kun laahus oli kirkossa jossain vaiheessa hiukan huonosti, mutta siis ehkä tämä kuvaa sitä, kuinka tyytyväisiä olimme. Aurinko ei paistanut, mutta saimme ihania ihania sumukuvia, joten sekin
 7. Molempien työpaikat muistivat oikein seremonioin.
 8. Meillä oli ravintolahäät Helsingissä, joten tiedossa oli, että halvalla emme pääse. Olimme varautuneet viisinumeroiseen summaan, mutta "loppulasku" kuitenkin yllätti meidät positiivisesti, vaikka emme tinkineet mistään meille oleellisesta (mutta HUOM! meillä ei ollut hääkarkkeja, lehteä, kalliita koristeluita tms.) ja myönnettäköön, että meillä oli satumaista tuuriakin: löysin mm. unelmien hääpuvun 80% alennuksesta Italiasta ja ammattivalokuvaajatuttavamme tarjoutui kuvaamaan häämme pilkkahintaan (osallistuakseen kansainväliseen hääkuvakilpailuun). Ravintolassa tarjosimme vieraille valko- ja punaviiniä ruoan kanssa (edes kaikki varaamamme määrä ei mennyt), muut juomat vieraat saivat ostaa baarista (tämä ei tuntunut olevan ongelma kenellekkään). Häät olivat meille tärkeät ja halusimme panostaa meille tärkeisiin asioihin, budjettia emme missään vaiheessa itseasiassa edes tehneet. Vanhempani tarjoutuivat maksamaan leijonanosan kuluista ja loput maksoimme itse. Rahanmeno ei kaduta tippaakaan, se oli sen arvoista.
 9. En vaihtanut sukunimeäni minäkään. Se ei ole aiheuttanut minkäänlaista hämmästelyä tai ilkeämielistä kommentointia, vieraat totesivat häissä, että "vain niin" eikä kukaan ole asiaa sen kummemmin minulle kuin miehellenikään ihmetelleet...vaikka eihän sitä tiedä, sehän voi olla, että miehen sukulaiset paheksuvat selän takana, olenhan ensimmäinen siinä suvussa nimensä säilyttänyt. Huvittavinta on ollut se, että monet ystäväni kommentoivat etukäteen, että "ethän sä varmaan nimeäsi vaihda".
 10. Ei ollenkaan! Ihana päivämme oli kaiken "hössötyksen" arvoinen, tosin minäkin Mamalin lailla jätin pois kaikki omasta mielestäni toisarvoiset jutut, ei ollut karkkeja, lehteä, värssyjä, riisipusseja tms. Keskityin meille olennaisiin asioihin. Toisaalta en ole luonteeltani ollenkaan hössöttäjä, enkä lainkaan käyttäisi valmisteluistamme sitä verbiä...sanotaan nyt vaikka, että tykkään organisoida.
 11. kyllä me suudeltiin ja oikein kunnolla ;D
 12. Nyt häideni jälkeen voin todella lämpimästi suositella TK-kukkaa Fredalla, aivan ihana palvelu ja upeat kukat.
 13. Mun kimpun tekee TK:n Johanna, aivan ihana asiantunteva, innostunut ja idearikas ihminen, joka todella paneutuu tyohonsa.
 14. Tonight West Side Storysta :-X