Jump to content
Naimisiin.info

kreeta

Rouva
  • Viestit

    28
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän kreeta kaikki viestit

  1. kreeta

    Kaupunkimiljöökuvat

    En minäkään uskalla kuvia laittaa näytille, mutta meillä otettiin pelkästään kaupunkimiljöössä kuvia eli Helsingin vanhan kirkon puistossa ja muutama Manskulla, niin että Stockka näkyy ja muutama kuva Viiskulmassa. "Viralliset kuvat" on Kaapelitehtaalta. Tuli just meidän näköisiä!
  2. Olen ollut hautajaisissa juuri tuolla oopperan lämpiössä ja juhlava paikkahan se on, varmasti hieno häihinkin. Tila on vaan kuulemma hyvin varattu varsinkin iltaisin ja kallis.
  3. kreeta

    Onko häät jo maksettu?

    Kaikki maksettiin kuukauden sisällä (paitsi yksi kuljetuslasku, joka ei ole vieläkään tullut ja häistä on siis yli puoli vuotta...).
  4. Temppeliaukion kirkossa vihittäville hyvä ja lähellä oleva juhlapaikkoja ovat myös Kaapelitehdas (Ruoholahdessa) ja Korjaamo (Töölössä), molemmat ovat tietenkin hiukan "erilaisempia" juhlapaikkoja eli melkoisen urbaaneja aj ei perinteissä mielessä romanttisia, mutta toisaalta sopivat hyvin kallioon rakennetun kirkon "pariksi". Kaapelitehtaalla on myös ravintola, joka sopii isojenkin häiden järjestämiseen ja sehän on myös meren rannalla. Temppeliaukion kirkossa on kyllä kaksikin pukuhuonetta (ainakin toisessa on kokovartalopeili ;D), joten se ei ole ongelma. Turisteilta tuskin voit välttyä, mutta kuten jo sanottiin, kirkko tyhjennetään turisteista ennen vihkimistä, ulkona heiä kyllä kesälauantaina parveilee (tai ainakin parveli niissä häissä, joissa itse olin!).
  5. Meillä oli ravintolahäät Helsingissä, joten tiedossa oli, että halvalla emme pääse. Olimme varautuneet viisinumeroiseen summaan, mutta "loppulasku" kuitenkin yllätti meidät positiivisesti, vaikka emme tinkineet mistään meille oleellisesta (mutta HUOM! meillä ei ollut hääkarkkeja, lehteä, kalliita koristeluita tms.) ja myönnettäköön, että meillä oli satumaista tuuriakin: löysin mm. unelmien hääpuvun 80% alennuksesta Italiasta ja ammattivalokuvaajatuttavamme tarjoutui kuvaamaan häämme pilkkahintaan (osallistuakseen kansainväliseen hääkuvakilpailuun). Ravintolassa tarjosimme vieraille valko- ja punaviiniä ruoan kanssa (edes kaikki varaamamme määrä ei mennyt), muut juomat vieraat saivat ostaa baarista (tämä ei tuntunut olevan ongelma kenellekkään). Häät olivat meille tärkeät ja halusimme panostaa meille tärkeisiin asioihin, budjettia emme missään vaiheessa itseasiassa edes tehneet. Vanhempani tarjoutuivat maksamaan leijonanosan kuluista ja loput maksoimme itse. Rahanmeno ei kaduta tippaakaan, se oli sen arvoista.
  6. Ei ollenkaan! Ihana päivämme oli kaiken "hössötyksen" arvoinen, tosin minäkin Mamalin lailla jätin pois kaikki omasta mielestäni toisarvoiset jutut, ei ollut karkkeja, lehteä, värssyjä, riisipusseja tms. Keskityin meille olennaisiin asioihin. Toisaalta en ole luonteeltani ollenkaan hössöttäjä, enkä lainkaan käyttäisi valmisteluistamme sitä verbiä...sanotaan nyt vaikka, että tykkään organisoida.
  7. kreeta

    Suuteloittako kirkossa?

    kyllä me suudeltiin ja oikein kunnolla ;D
  8. Nyt häideni jälkeen voin todella lämpimästi suositella TK-kukkaa Fredalla, aivan ihana palvelu ja upeat kukat.
  9. Mun kimpun tekee TK:n Johanna, aivan ihana asiantunteva, innostunut ja idearikas ihminen, joka todella paneutuu tyohonsa.
  10. kreeta

    Kaunein rakkauslaulu? Listatkaa!

    Tonight West Side Storysta :-X
  11. Tarvitsisin vinkkejä juhlavasta ja tunnelmallisesta, ei liian suuresta jouluhääpaikasta Helsingissä (mielellään aika keskustassa). Onko Villa Kivestä kenelläkään kokemuksia?
  12. Yhteisellä asuinpaikkakunnalla ja samalla sulhasen kotipaikkakunnalla eli Helsingissä, oman korttelin kirkossa.
×
×
  • Create New...