Mirguel

Aktiivijäsen
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

About Mirguel

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Marlee (ja muutkin Biskettiä harkinneet): Bisketin pitopalvelu saa meiltä pelkästään suuria kehuja. Tarjoilut olivat aivan loistavat ja ruokaa oli todella riittävästi. Sitä jäi niin paljon, että ruokittiin sillä useampikin perhe häiden jälkeen ja pakaste on edelleen pullollaan leivonnaisia ja leipää . Henkilökunta oli iloista ja ystävällistä ja tekivät juhlapaikalla paljon sellaistakin työtä, joka ei heille olisi kuulunut. Kaiken hoitivat oikein ammattitaitoisesti ja myös vieraamme olivat huomanneet heidän hyvän palvelunsa häiden aikana. Pitopalvelu oli myös hienosti huomioinut lapsia; juhlapaikalle oli tuotu iso korillinen tikkareita ja lisäksi suklaakonvehteja. Laskutuksestakin täytyy kiitellä: runsas vuorokausi ennen häitä tuli kolmihenkisen perheen peruutus sairastumisen vuoksi ja ottivat tämänkin vielä laskutuksessamme huomioon, vaikka olivat varmasti ehtineet jo aloittaa tarjoiltavien valmistuksen aiemmin ilmoittamallemme määrälle. Kokonaisuutena arvosana 10!
 2. Yhteinen nimi postilaatikossa. Ja se, että oikeastaan mikään muu ei sitten muuttunutkaan. Seitsemän vuoden avoliitto ja yhteinen asuntolaina on yhdistänyt ja sitouttanut meitä toisiinsa niin paljon, ettei ajatuksen tasolla ainakaan vielä ole muutosta havaittavissa.
 3. Häitä edeltävä päivä oli ihanan rauhallinen... koristelimme juhlapaikan kolmessa tunnissa valmiiksi, minkä jälkeen kävin koiriemme kanssa ihanassa pakkassäässä tunnin lenkin. Illalla pääsin ajoissa nukkumaan ja unikin tuli oikein hyvin. Pienesti jännitti, mutta missään vaiheessa ei tullut paniikkia tai tärinävaihetta.
 4. Meilläkin kävi mielessä karvaherrojen ottaminen mukaan omiin häihimme, mutta sitten ajattelimme, että 80 henkeä samassa tilassa saattaa olla liian stressaava tekijä koirille, vaikka kaikki vieraamme ovatkin niille tuttuja. Ajattelin myös sitä, että kun pojat ovat kovasti "mamman" perään, niin sähläävät sitten siellä minun helmoissa (ihan kirjaimellisesti ) koko päivän. Hoitolaan vieminen oli minulle liian stressaava ajatus itselleni, kun kyseessä on äärimmäisen vaativaturkkinen rotu ja ajankohta pahin mahdollinen eli lokakuu, jolloin taivaalta voi tulla mitä vain. Hääpäivähän siinä olisi pilalla kun huolehtisin koko ajan, että osaavatko oikein sen turkin huoltaa ulkoilujen jälkeen. Saatiin lopulta onneksi härjestymään koirien ja meidän ihmistenkin kannalta helpoin ratkaisu eli meille tulee minun entinen työkaveri koirien seuraksi illalla. Lenkitän itse aamulla koirat kunnon lenkin, niin hänen ei tarvitse kuin päästää ne takapihalle pissalle ja kakalle. Koirat saavat siis olla omassa kotonaan, joka on niille paras paikka ja minun ei tarvitse kaiken kiireen keskellä kuskata niitä minnekään (saati sitä niiden turkkien vaatimaa tavara-arsenaalia kurapuvuista turbofööneihin). Appivanhemmat yöpyy meillä eli hoitavat koirien aamutoimet sunnuntaina ja iltapäivällä tulemme itse kotiin taas lenkittämään niitä. Perjantain koristelutohinoissa koirat tietysti ovat mukana juhlapaikalla .
 5. Anttuli: Pappi määräytyy työvuorolistan mukaan, ellette itse kysy jotain tiettyä pappia vihkimään. Me itse kuulumme Oulujoen seurakuntaan ja meidät vihitään Oulujoen kirkossa. Pyysimme kuitenkin papiksemme Karjasillan seurakunnasta naispapin, koska minä halusin ehdottomasti naispapin vihkimään. Hän suostui ja ilmoitin asiasta kirkkoherranvirastoon, jotta tietävät, ettei työvuorossa olevan papin tarvitse hoitaa meidän vihkimistä. Varmin tapa välttää jotain tiettyä pappia on pyytää itse siihen jotain toista .
 6. Meillä on kutsujen kannessa Stellan Häävalssin kertosäkeen sanat, jotka joku olikin jo tänne aiemmille sivuille kirjoittanut. Kyseinen biisi tulee olemaan myös meidän "häävalssi". Minusta kappale on todella kaunis, vaikka onkin jotenkin jotenkin haikea tunnelmaltaan. Eniten sanoissa kosketti se, miten hyvin ne kuvaavat sitä, että suhteessa voi olla rankkojakin aikoja ja ajatuksia ja silti niistä selvitään yhdessä.
 7. Sain perjantaina vihkisormukseni Kulta-Albertista ja en voi kuin kehua ammattitaidolla tehtyä kaunista sormusta. Todella hyvää jälkeä ja ystävällistä palvelua. Suosittelen!
 8. Viime aikoina on ollut vainoharhaisuutta hyvinkin paljon ilmassa. Epäilen kaikkien sanomisia, jotka liittyvät lähitulevaisuuden viikonloppuihin. Viime perjantaina jo varalta laittelin vaatteita aamuksi valmiiksi, jos vaikka tulee yllätyshyökkäys aamulla... . Kovinkaan montaa oikeasti mahdollista viikonloppua ei ole enää jäljellä eli kohta tästä jännityksestä pääsee. Nuo korttivihjeet ovat aika ihana idea. Täytyypä laittaa korvan taakse, jos joskus toimii kaasona tai muuten osallistuu polttareiden järjestelyihin.
 9. Vastasin, että ei, koska mulla tulee juhlaohjesäännöstä mieleen ne hassunhauskat (?) jollakin murteella tehdyt jutut, joissa ei ole lopulta kovinkaan paljoa juuri kyseisiin häihin liittyvää infoa. Kutsujen ohessa toki lähti "Hääinfo", jossa oli tarkemmin kerrottu ruokailusta (ei tule lämmintä ruokaa) ja kirkossa istumisesta (TOSI erikokoiset suvut, joten toivotaan, että istuvat tavallisesta etiketistä poiketen tasaisesti molemmille puolin) sekä lahjalista ja ajo-ohjeet sekä majoitusvaihtoehtoja.
 10. Häitä juhlitaan lokakuussa ja matkalle päästään lähtemään 29.2.08. Thaimaa Phuket Karon Beach olisi kohteena. Hotelliksi valitsimme The Access Pool & Spa resortin. Matka odotellaan kyllä sateisen kesän jälkeen enemmän kuin itse hääpäivää . Toivottavasti ei ole liian kuumaa, että jaksaisi vähän kierrelläkin. Onko kenelläkään kokemuksia kyseisestä hotellista?
 11. morsmaikku08: Kaiverruksista en osaa sanoa, mutta tuosta rodinoinnista oli puhetta tulevia "huoltoja" ajatellen. Kulta-Albertissa rodinointi eli kiillotus tai mattaus maksaa 15-19 euroa. Eli ei mikään hirveän kallis.
 12. Meille tulee "kylmä menu" buffetpöydästä: Kana-caesarsalaattia Pastasalaattia Nizzan salaattia Vihersalaattia Lihapullia Paahtopaistia ja hillosipulia Loimulohta ja tartar-kastiketta Kylmäsavulohta Tuoretta leipää ja levitteitä Ruokajuomat Minttusuklaahääkakkua Rusettipullia Suklaisia pikkuleipiä Kahvia, teetä yms. Ruoan kanssa on tarjolla myös puna- ja valkoviinejä Iltapalalle: Ruoalta jääneitä salaatteja Tonnikalapizzaa Pepperonipizzaa Pähkinöitä, sipsejä yms. naposteltavaa
 13. Meillä häiden + häämatkan yhteisbudjetti on noin 11000 euroa ja itse maksetaan kokonaan. Meille on alusta saakka ollut selvää, että itse maksetaan, koska "kenen leipää syöt sen lauluja laulat"... ja nyt ei siis tarvitse kuunnella kenekään mielipiteitä bändistä, paikasta, menusta tai kutsuttavista vieraista. Häiden maksaminen itse asunto- ja auto(2 kpl)velallisina ei kyllä ole mitään hauskaa hommaa. Tosi tiukilla elämistä tulee vuosi ja asuntolaina lyhentyy sen aikaa hitaasti. Mutta kyllä se on onnistunut, mistä olen tosi ylpeä .
 14. Minun kimppu maksaa 15 € ;D. Kolme isoa valkoista karvaisen näköistä krysanteemia (joku a:lla alkava lajike) sidottuna valkealla silkkinauhalla (käsivarsikimppu) ja vieheet sulhaselle ja bestmanille 8€/kpl. Kaasoille tulee kankaiset pukukukat, joiden hinta oli 3,50 €. Koristeluun emme käytä kukkia, sillä en erityisemmin ole kukkaihminen muutenkaan ja lokakuu ajankohtana tarjoaa hyvän mahdollisuden panostaa kynttilöiden pääosuuteen koristelussa.
 15. Ei pelota, mutta positiivisesti jännittää . Kaasot on huolella valittu ja ovat kaikki hyvin samanlaisia ihmisiä kuin minä, joten osaavat varmasti järjestää sellaiset polttarit, joissa kaikki viihtyvät. Kaveriporukassamme kaikille on järjestetty tyylikkäitä, rauhallisia ja hemmottelevia polttareita, joten ihan hyvällä mielellä odotan omiani...