lilyy

Morsian
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

About lilyy

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Hei! Mä kävin Cityhairin Sanna Furulla ja en voi, kuin suositella! Kampaus oli ihana ja Sanna tosi kiva! Tuli vielä hienompi, kuin osasin kuvitella ja kaikki kehuivat kampaustani upeaksi - vieraista apteekkihenkilökuntaan (piti käydä hakemassa compeedia ja laastaria, kun fiksuna en ollut muistanut kävellä kenkiä sisään ). Uskomatonta, että minun liukkaista, ohuista hiuksista sai noin hienon näköiset! Tässä pari kuvaa vielä kampauksesta!
 2. Meillä oli tuo Pirjo soittamassa ja kerron nyt kokemuksia, hyvät ensin: Dj oli ajoissa paikalla ja soitti siihen asti, kuin olimme sopineetkin. Yhteydenpito toimi, vaikka itsellä hää- ja muuttokiireiltä jäi biisilistankin toimittaminen viime tinkaan. Dj soitti biisit osaavasti. Huonoja kokemuksia olikin sitten, kun illan mittaan dj kysyi, että kuka kuittaa laskun, johon minä sitten, että 'minä kuittaan sen sitten'. Luulin siis, ymmärrettävästi, että tämä tarkoittaa laskun kuittaamista, allekirjoittamista etc. No, ilta päättyi ja dj siinä sitten, että kukas maksaa hänelle. Minä sanoin, että laskun voi laittaa minun nimelle etc. Dj sanoi, että 'ei, kun käteisellä tämä pitää maksaa, 300 euroa, nyt heti'. Anteeksi nyt vain, mutta aikas erikoista ruveta häissä pyytämään morsiolta (tai keneltä vain) maksua käteisellä. Ei valokuvaaja tai videokuvaaja tai pitopalvelukaan näin toiminut. Tuo on kyllä erikoinen, tavallisesta poikkeava ehto, joten luulisi, että tästä olisi sitten etukäteen painavasti mainittu. Missään mailissa (kommunikoimme mailitse) dj ei vain tullut maininneeksi aikaisemmin asiasta, tämä oli ensi kerta, kun tästä kuulimme. Siinä sitten pahoittelimme ja kysyimme, että voiko asiaa hoitaa mitenkään muuten. Dj tuohtuneena sitten tokaisi, että hän voi sitten lähettää laskun, mutta maksakaakin se sitten heti, kun se saapuu (ei siis mitään normaaleja 7/14 pv:n maksuaikoja). Tästä vielä kohteliaana pahoittelimme ja dj vain käänsi selkänsä kesken pahoittelujen, ei sanonut sanaakaan ja ryhtyi purkupuuhiin. Ikävä maku jäi muuten kivasta illasta. Sain myöhemmin kuulla vielä mummoltani, että he olivat toivoneet dj:ltä valssia, jota dj ei suostunut soittamaan, koska 'soittaa vain niitä biisejä, joita minä olen toivonut'. Minulla oli kyllä listassa montakin valssia, ja sanoin, että sekalaisesa järjestyksessä. Vaikka rockia olisikin muuten soitossa, niin kylä sitä voisi mummille laittaa sen yhden valssin!! Myös pari muuta juhlavierasta kommentoivat dj:n olleen nihkeä ja tyly heidän tiedusteluihinsa. Joten hyvää asiakaspalvelua en niinkään voisi sanoa tuolloin tapahtuneen. Eräs vieras oli sanonut, että onpa tämä kiva paikka, johon dj oli sanonut, että 'ei kyllä ole'. Hiukan ammattitaitoa kiitos, nuo mielipiteensä voi pitää omana tietonaan, kun on työtehtävissä. Itse en Pirjoa suosittelisi, mutta ehkä toisilla on ollut posiitivisempia kokemuksia, ehkäpä hänellä oli jostain syystä huono päivä tuolloin, mutta ei sitä saisi asiakkaalle näyttää, häät ovat kuitenkin tärkeä tapahtuma hääparille ja lähipiirille
 3. Tassa mun tuleva pukuni, pitaa viela lyhentaa ja kaventaa rinnuksista Kuvat on ihmeen kullertavia, mutta kylla tosta nyt jotain nakee! Puku on MoriLeen
 4. Me ostettiin myos noita Ikean lakanoita, ja nyt oli valikoimissa myos VALKOISIA (ei niita luonnonvalkoisia), vain 1,50 euroa maksoi!!
 5. Mitka hotellit teilla on camilla? Muuten, jos hotelleja miettii, niin www.tripadvisor.com on hyva paikka. Sielta vaan etsii hotellin, ja voi lukea ihmisten kokoemuksia hotelleista! Itselle ollut ainakin suuri apu hotelleja harkitessani! Just toissapaivana laitoin matkatoimistoon tiedustelun haamatkasta (Mahe, Praslin, La Digue, ehka pari yota myos Denis Islandilla), toivottavasti vastaisivat pian! En malttaisi odottaa haamatkaa!
 6. Joo, Seychellit on sut kallis paikka (ainakin suomalaisin standardein ), mutta onneksi paljon halvempi, kuin BoraBora, mita eka mietin Ja ehka Seychelleilla on enemman vaihtelua luonnossa, etc. voi kierrella saaria! Joo, mietin myos tota, etta voipi olla ehka vahan liikaa vaihtaa majapaikkaa koko ajan.. Varmaan majoituttais tuolla Praslinilla sellaiseen pikkuhotelliin, kuin Le Duc de Praslin. Se on Côte d’Or Beachilla. Kuulemma hieno ranta ja sielta varmaan paasis retkille muillekin saarille kivasti. Ja sit vois tosiaan vuokraa auton ja menna noille Anse Laziolle sun muille Anseille Vai olisikohan bussi parempi? No, taytyy viela miettia. Tosiaan ei taydy hoitajan ja lapsen olla koko ajan mukana samasa paikasa, eli nuo retket voisi tehda kahdestaan miehen kanssa. Siis paivaretket muille saarille. Tai, jos anoppi sun muut haluaa tulla mukaan, niin tulkoon koko konkkaronkka mukaan, jos tahtoo Sit Mahella mietin , etta kumpi ois parempi, sellainen hotelli, kuin Anse soleil Beachcomber samannimisella rannalla vai sitten Coral Strand Hotel Beau Vallon Bay Beachilla? Tiedatko sa Miiru noista paikoista, rannoista lahinna? Joo, ne jenkkien standardit tosiaan on hiukka eri, pitais olla all inclusive allaspoikineen ja sinne tuotavine drinkkeineen Joka hotellille joku on lahestulkoon kirjoittanut jotain negatiivista, mutta joihinkin hotelleihin oli lahestulkoon kaikilta negatiivista palautetta (kaiken maalaisilta), niin ne jatin suosiolla pois harkinnasta. On kylla hienoja noi kilpparit Mahtavan kokoisia! Olis kiva nahda niita sitten Paljon te maksoitte tollasista retkista muille saarille? Siis niista paivaretkista? Ja varmaan lopuksi mennaan ehka tonne Denisiin sitten. Vaikuttaa niiin unelmapaikalta! En nyt tiia menisko 2 vai neljaksi yoksi, kun 2 yota on n. £ 464, mutta nelja ois "vaan" £ 662, kun sais alennusta siina. Hinnat punnissa, kun matkataan taalta Engannista sit. Taytyy keskustella miehen kaa hiukka lisaa budjetista. Ja kiitti hyttysvinkeista! Pitaa valttaa pusikkoja! Meilla on kanssa niin, etta ne hyttyset pistaa aina mua. Ja sit tulee pottuvarpaan kokoisia paukamia vahintaan.
 7. Apua! Ei ainakaan Desroches Island Resorttiin! Siella on kuulemma: "Beware of the huge biting flies which mean that you can not sun-bathe for any length of time. " Ja: "The beach is good for walking but not for getting a tan because of the big flies and mosquitoes. " Ma olisin taynna puremia, no thanks!! Dennis Island siis varmaankin ihana luksuspaikka meille
 8. Niin ja kilppareita olis ihana nahda :-X
 9. Moi Miiru! Joo, en malttais odottaa matkaa!! Ja, kun tuo meidan silloin hiukka yli vuoden vanha poika tulee myos mukaan (plus anoppi ja miesystava lapsenvahdeiksi ), niin parempi vaan, ettei koko aikaa aurinko porota taysilla Eikos siella kumminkin oo lamminta, vaikka sateliskin? Kauan siella kesti ne sadekuurot? Luin matkailijoiden kokemuksia eri hotelleista Seychelleilla tripadvisorista ja onneksi!! Jotkut hotellit mita olin ajatellut hyvina vaihtoehtoina olikin ihan karseita ja jotkut mita en ollut pitanyt niin hyvina olikin hienoja! Tuota Bird Islandia kanssa rupesin miettiin, kun ne olot siella kuuluu olevan suht alkeelliset ja siella varsinkin on kuulemma sikana otokoita sisalla huoneissa, niin ehka taytyy keksia joku muu... Ma oon hyttysille allerginen, joten siinakin mielessa pitaa tsekkaa noi majoitukset. Ja torakat, yak! Ja se Silhouette tulee kuulemma melko kalliiksi, ruoka ei oo niin hyvaa etc, niin nyt mietin, etta mentais Mahelle ja Praslinille (La Diguelle ehka paivaretkelle) ja sitten pariksi vikaksi yoksi hemmottelua joko Denis Island tai Desroches Island Resort, jos on rahaa. Ja, joo ei todella kaivata kunnon yoelamaa siella. Lekottelu, ihanat rannat, uinti, snorklaus paaasiana Niin ja mahella ja Praslinilla aattelin, et oltais molemmissa parissa eri hotellissa, eri puolilla saarta, et pari yota yhessa ja sit kolme toisessa. Hmmm, oliskohan se hyva?
 10. Me varmaan mennaan haamatkalle Seycheleille ensi heinakuussa. Ma oon kuullut, etta siella olisi suomalaisittain sopivan lampimat kivat saat ympari vuoden. Ja pienet sadekuurot varmaan hiukka erilaisii siella, kuin taalla Ja on hurrikaanivyohykkeen ulkopuolella. Joten luulis toukokuussakin ilmojen suosivan... Ajateltiin myos menna vahintaan parille saarelle, kun on niin erilaisii ja, kun sinne asti lahtee, niin miksei Mietinnassa Mahe, Praslin ja La Digue noista isommista saarista, jonkun joutuu ehka jattaan pois, mutten tiia viela minka, kun halutaan yhelle pikkusaarellekin, joko Bird Island http://www.birdislandseychelles.com/bird_i...seychelles.html (total relaxation, ei autoja, ei mitaan) tai sit Labriz Silhouette Resort http://www.labriz-seychelles.com/. Tassa pari kuvaa:
 11. Me haluttin eka BoraBoralle, mutta se saa nyt odottaa, kunnes saadaan niin paljon rahaa, etta paasee just johonkin overwater-bungaloviin, eika siella sit viitti kitsailla eika oo nyt varaa pistaa kymmenta tonnii haamatkaan. Mutta, instead mennaan varmaankin Seychelleille. Se on toinen suosikki ja myos IHANA Ihanat rannat ja ihania saaria. Ajateltiin menna vahintaan parille-kolmelle saarelle, kun sinne asti kerta menee. On kuulemma kovin erilaisia toisistaan. Tassa pari kuvaa Seychelleista:
 12. Perintoveroista muuten, kun joku tuolla kirjoitteli, niin perintoveroluokka on sama aviopuolisoilla, kuin MYOS avopuolisoilla, joilla on yhteinen lapsi. Nain ollen perintoverotuksessa ei avopuoliso joudu maksamaan yhtaan enempaa veroa, kuin aviopuolisokaan. Lainsaadantoa asiasta: Perinto- ja lahjaverolaki 11 § 3 mom. Jos perinnönjättäjään ja hänen kanssaan avioliitonomaisissa olosuhteissa eläneeseen henkilöön sovelletaan kuolinvuodelta toimitettavassa tuloverotuksessa tuloverolain (1535/92) 7 §:n 3 momentin puolisoita koskevia säännöksiä, luetaan perinnönjättäjän kanssa elänyt henkilö I veroluokkaan. (8.12.1995/1392) Tuloverolaki 7 §:n 3 mom. Tämän lain puolisoita koskevia säännöksiä sovelletaan myös avioliitonomaisissa olosuhteissa verovuonna yhteisessä taloudessa avioliittoa solmimatta jatkuvasti eläneisiin henkilöihin, jotka ovat aikaisemmin olleet keskenään avioliitossa tai joilla on tai on ollut yhteinen lapsi. Hiukan asian vieresta, mutta ajattelin kirjoittaa silta varalta, jos joku miettii sita perintoverotusta avioliiton tai avoliiton kannalta.
 13. Heti, kun saan valmiiksi laitan kuvan meidan vieraskirjasta, mutta Akateemisesta on ostettu sellainen kansio, missa valkoiset kannet ja mustat sivut, joihin tulee tekstit hopeisella tussilla. Lisaksi ajattelin hommata nuo kehykset ja niihin myos saisi vieraat mielellaan kirjoitella
 14. Joo, ei varmastikaan kukaan vaita, etta vain vanhemmat tietavat, mita arki, avioliitto tai ylipaataan elama ovat. Ja tosi on, etta arki voi koetella lukuisilla muillakin tavoilla, kuin lapsilla (eivat ne lapset tosin mikaan pelkka "koettelemus" tietenkaan ole, vaan myos suloisia pikkupalleroita ovat ) esim. vakava sairaus, alkoholismi, rahavaikeudet, masennus etc. voivat koetella. Tassa nyt lapselliset varmasti tarkoittaa, niinkuin Mindy tossa sanoi, etta vain, jos jonkun asian on kokenut, tietaa kunnolla millaista se on, toisinsanoen lapsiperheen arjen omine kiemuroineen ymmartaa taysin vasta, kun on lapsia. Ihan samallalailla, kuin vain masentunut todella tietaa millaista masennuksen kanssa on kamppailla. En edes vaita, etta ennen vauvaa olisin taysin vauvaelamaa osannut kuvitella (iloineen ja suruineen), mutta tiesin silti arjesta ja elamasta etc., tuskin kukaan rupeaa taalla sanomaan, ettei mitaan mistaan tieda, ennenkuin on lapsia. Mun mielesta ainakin lapsia vasta avioliitossa voi hyvinkin toteutua, eika ole mikaan tavoittamaton juttu. Mutta toisaalta ymmarran myos miksi toiset haluavat lapsia jo ennen avioliittoa. Ma myos ajattelin aina, etta ensin naimisiin, mutta sitten suunnitelmat muuttuikin, kun ikaa tuli. Mutta hei, life is what happens when you're busy making other plans Mun pointti, molempi parempi. Kaveripiirissa on niita, jotka haluaa ehdottomasti naimisiin ennen lapsia, toiset ensin lapsia, toiset ei ikina naimisiin. Silti pidan kaikkia ihan yhta paljon ystavinani, sen enempaa toisten valintoja paheksumatta. Turhaan menisi hukkaan energiaa, jos tuhlaisin sita negatiiviseen muiden paheksumiseen. Minua itseani ei kiinnosta onko kaverit naimisissa vai ikuisia sinkkuja. Mieluummin yritan keskittya kivoihin asioihin ja paaasia minulle on, etta jokainen olisi onnellinen valinnoissaan.
 15. Ja tuosta piti viela sanomani, etta se on kylla totta, etta vauva-arki kylla tuo mukanaan omat kommelluksensa ja pienen vauvan vanhemmille tulee karikkoja vastaan ja vaikeuksia, ja tuo kaikenkattava vasymys siihen viela lisattyna, vauva-arki kylla koettelee suhdetta (tavalla, jota ei voi mitenkaan kunnolla kuvitella, ennenkuin sen on itse oikeasti kokenut), mutta tosi on, etta siita pahimmasta selvittyaan suhde on vahvempi, kuin koskaan! Itse olen jarjestelly tassa samalla haita (olen varmaan hullu, hi hii ) ja hampaita on valilla kiristelty, mutta nyt jo helpottaa